Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (242)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Neata!

La multi ani Lavinia si Crishtina!Multa sanatate si toate cele bune!

Teodora sper sa treci repede de perioada asta(nasol ca noi pestii,cam suntem predispusi la depresii)...Sa-ti traiasca sotul!

Betty la mai multi ani fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Am mai patit acum 3 sau 4 ani asa si nu m-am invatat minte... Trebuia sa plecam la Budapesta de revelion, doar noi doi ca fata cu baiatu. Facusem rezervarile la agentie, totul super. In ziua cand trebuia sa ma duc sa achit, ma sun al meu ca are ceva sa-mi spuna si sa trec pe la el mai intai. Moama, imediat mi-am dat seama ca era legat de plecare. Ce taraboi am mai facut si atunci... Ohoho. Nu ca eu par un om calm, nu-i asa? Nici nu ma vedeti cu ghearele scoase... Hihihihihihi....

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Gata, ma calmez, ca n-are niciun rost. Si asa bibi e racit cobza si sunt cu ochii pe el. Tuseste ingrozitor si daca il apuca la masa sau cand papa ceva, varsa tot. E naspa...

Vad ca de intalneala nu s-a lipit nimeni. Doar draga de Luy s-a anuntat (iubita, am premiul Dove si nu vreau sa raman cu datorii cand trec intr-un nou an - sper sa rezolvam cumva). Pacat, mie una chiar mi-ar fi prins bine o iesire. Saptamana aviatore sunt de la 15 la munca si nu mai am cum, decat eventual inainte. Dar cine vine in timpul zilei??? Apoi incep pregatirile de Craciun, plecam care pe unde si uite asa a mai trecut un an...

Roxule, cred ca mai repede iti dau adresa si imi trimiti minunea aia de DVD prin posta. Vad ca esti prinsa in tot felul de proiecte si nu vreau sa iti mai incurc si io socotelile. (Sau poate te vezi mai degraba cu Betty, ca ea e mai central asa ca pozitionare.)

Gabitz, nu vreau sa raman datoare. O rezolvam tot prin posta? NU ajungi prin Plaza asta de langa mine? Ca dadeam o fuga si gata, nu dura decat 5 minute...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, imi pare rau ca a picat distractia si ca a iesit cu ciondaneala pe chestia asta. Sper ca nu ati apucat sa achitati ca sa va mai retina si din banii dati.Nici nu stiu cum sa te consolez, ca eu in locul tau umpleam zeci de batiste pana acum. Poate gasiti o varianta locala, sunteti plini de viata si o sa va distrati sigur pana la urma.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Plus trandariful

Mami de 'trandarif', ai luat-o pe rumele mele?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Roxule, nu-i vorba de consoleala soro. Nu ma doboara atata lucru. Mai mult m-a durut reactia lui, cand i-a aparat pe gaborii aia burtosi si imi venea cu argumente tip paranoia din punctul meu de vedere.
Anul trecut trebuia sa plecam la munte, era prin februarie si ninsese prin tara. Nu anul trecut, acum doi ani... In fine... Si nu i-au aprobat parasirea de garnizoana. Noi gasca mare, totul aranjat, se anunta o mare distractiune. Il indemnam sa plece de capul lui, sa riste si el ca n-o fi foc... Asta al meu ca daca se rastoarna un tir pe sosea - ori inaintea noastra si pierdem rezervarea si mergem pana acolo degeaba ori dupa noi si nu mai ajunge la munca si-l dau astia dezertor... Deci a intrat in istorie asta cu tirul...
Si lista poate continua. Am mai trait niste faze de cascadorii rasului, nu-i bai... Vaiii, ce rea sunt cu bietul meu papusel...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Si tot azi il aniversam pe tati al nostruSa ne traiasca sanatos si fericit alaturi de noi!

LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!

Poze

Mergi la inceput

Ce-aveti, suratelor, toatele cu depresiile si supararile? E ceva in aer...sau apa...? Si eu m-am enervat ieri pe una de-p-aci si m-am ratoit la ea...dar zau daca merita! Ma mai enervez si cand pierde Romania la handbal feminin sau cand plec la serviciu pe intuneric, ma intorc pe intuneric si parca nu fac nimic in noaptea asta continua...macar de m-ar lasa sa hibernez, ca tare mi-ar prinde bine ceva odihna!
Si cand va aud si cu bolile...brrr...raceli, muci...nu mai vreau sa aud!
Dar azi la noi a nins mult, totul e alb, ca in poveste si va invit pe toate aici: bolnave sau sanatoase, depresate sau vesele, obosite sau odihnite. Zau ca e frumos! Si va dau si un pahar de glögi, e o bautura calda de Craciun, fara , cu stafide si fulgi de fistic. Si poate ne relaxam putin sa ne putem bucura de sarbatorile ce se apropie, care vor fi cele mai minunate din vietile noastre de pana acum, pentru ca avem piticii!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello,
daca nu batea postasul tare in usa, dormeam si-acum.
azi-noapte s-a trezit Ghighi si n-a mai vrut sa doarma decat pe la 4 asa ca azi dimineata ( ca s-a trezit la 8, ca de obicei) a mancat zdravan si pe la 9.30 am adormit amandoi.
Spectacolul a fos foarte frumos, am avut locuri bune, in fata, sectorul b, vibrau scaunele sub noi. la inceput m-am ofticat ca stateam intre fitzosi si nu dansa nimeni ( cum sa nu dansezi la "nunta extremala ????") numai in spate se dansa.Dar am dat io tonul. Spectacolul Zdop s-a terminat cu melodia www.youtube.com/watch?v=mzLr0ksvsBY" target="_blank">DJ Vasile apoi Dimineata pe racoare.
si toata sala era in picioare. Foarte tare !!!
ei, ce a urmat a intrecut imaginatia mea despre un spectacol al lui Kusturita, a fost de mare exceptie. Solistul de la "no smoking"( era imbracat in liliac,costumul cu gauri in el :)) a facut un mare show, a coborat in sala, s-a catarat pe balustrade, a ridicat multi oameni pe scena,etc. Kusturita (la chitara)impreuna cu violonistul au avut un numar misto, au cantat cu instrumentele pe diverse arcusururi, unul gigant de vreo 4 metri, tinut de 2 admiratoare.Au dansat, au facut diverse scenarii haioase. A fost totul superb !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, zau as fi venit la intalneala daca puteam. Dar nu am timp nici sa mor, si vorba lui B al tau, daca se rastoarna vreun tir chiar mi se incurca tot programul, asa e de aglomerat. Eu iti inteleg frustrarea, pe de alta parte inteleg si grija lui pentru munca. Sa stii ca asa e si sotul meu, si de multe ori am avut discutii pe tema asta, si de multe ori a parut ca eu nu inteleg si nu apreciez importanta muncii lui si ca ma comport iresponsabil. Eu ca si tine as fi plecat oricum in concediu, indiferent ce ar fi zis sefii. Pentru ei e mai dificil, iar pentru B cu rigorile militare e si mai greu. Legat de DVD, ma gandeam sa ne vedem marti cand as bate un drum pana la Cora Militari, apoi mi-am amintit ca esti la birou. Ramane sa ma vad cu Betty, luni ar fi bine. In rest nu ies in weekend ca ai mei au cerut o pauza de stat cu copiii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput