Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am ajuns si noisuper afara.
Mey fiica-mea ma dispera cu mancatul manutzelor..ce sa fac?????

giulianna e scump foc ..cum vorbeste el cu camera

irissCum a fost p-afara??Vazut pozici cu un 'bimbirica'frumusel tare,tare.

gaia.neviabine-ai venit.Te vor trece fetele in listutza

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

am venit si noi se afara,,,am stat 2 ore ca a fost frumos
giulianna:super scump edutzu,,,noi ne-am uitat impreuna si andu a raspuns si el cu un G EEEE
imi pare rau ca nu ai reusit sa desf carutul,,,dar de ce nu ati iesit in marsupiu,wrap,etc???

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei

Am marsupiu dar ma rupe la spate. Nu prea pot sa-l duc in el. De cand am nascut am ramas cu o sensibilitate ceva de speriat, cand ii fac baitza lui Edi e durere :(
Ehhh asta e...am mai trebaluit prin casa, am calcat...am avut ce face, pe Edi l-am imbracat bine si l-am scos putin pe balcon.

Ma bucur ca macar Andu a inteles ce vrea Edi sa spuna :))
Se pare ca G EEE inseamna totusi ceva

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

gaia.nevaiabine-ai venit.Te vor trece fetele in listutza

Alexia
Andrei

multumim!

gaia.nevaia bine ai venit!

Am dat comanda de salteluta de joaca. Abia o astept!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

musette: afiseaza cam in doua minute, scoate un piuit si aia este.(|retine si ultima temperatura luata cu ea)
Nici Falkone nu mai vrea suzi in ultimul timp: doar afara, ca accesoriu probabil, sa fie trendy, sau cand ii este foarte foame Cred ca o sa o ia iarasi cand apar dintii, sa-si frece gingiile.

gaia.nevia: bine ai venit, verific daca esti in listuta, daca nu, te trec eu. Cu cine ai nascut cu "dr. nostru", Dr.T? Daca poti, editeaza msg si treci,te rog, si data nasterii tale, scorul Apgar si nr de saptamani.

giuliana: ai baiat mare! Sa-ti traiasca!

Mamica de VLAD

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

gaia.nevaiabine-ai venit.Te vor trece fetele in listutza

Alexia
Andrei

multumim si voi v-am mai spus ca sunteti niste frumosi
Afara a fost frumos,,,m-am intilnit cu o prietena am depus si o declaratie de somaj,,,am imbinat utilul cu placutul ca sa zic asa
Cu mancatul manutzelor si noi avem o problema,,,bagam tot pumnul cat mai adancce0i de facut?

noi dupa o ora de chin si plans am facut un kk pana la banta si am dat si pe body

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Giulianna, m-a topit vorbaretul tau! Cum se intretine el cu tati, super! . Si tot voios, tot voios, bravo lui! Am si eu o curiozitate, Edi plange vreodata?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Am dat comanda de salteluta de joaca. Abia o astept!

unde? de care?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

musette in mesajul anterior era si un pupic pt tine, numai ca l-am uitat eram grabita sa iesim afara si acum am vazut ca la tine era pauza pupic n-a fost cu intentie draga mea

felicic bine ca l-ai gasit pe bebe! foarte tare faza!
Stai sa vedeti ce am patit si eu si inca de mai multe ori
In mai multe nopti ma trezeam ca tin strans plapuma in brate si o leagan, asta in somn imi dau seama doar cand ma intreaba soata ce fac??? atunci ma trezesc la realitate asta in conditiile in care piti e copilul perfect, e foarte cuminte, nu o leagan niciodata si de mult timp nu se mai trezeste noaptea se pare ca am ramas cu sechele fetelor!
azi am fost dadaca cateva ore am mai avut o fetita cu 1 luna jumate mai mare ca Maya, la mami ei i-am dat liber sa mearga linistita la shopping. sa vedeti ce diferenta e intre fete, mi se pare uriasa pe langa pitica mea! o sa pun poze mai tarziu sa vedeti si voi

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Nerantula pe chic bebe am comandat, insula tropicala.
Astazi am facut proba sa vad daca o sa stea pe ea (ma rog...mai mult sub ea)
L-am pus pe pat si deasupra i-am pus o arcada de la leagan, de care atarnau tot felul de maimutoi. S-a jucat ce s-a jucat si dintr-o data ochii i s-au micsorat si a adormit bustean.
Pentru prima oara a adormit singur singurel
Sunt sigura ca o sa-i placa, la fel cum a avut succes si la Babytza si la Boo. Fetele au si in album pozele cu saltelutele. A lui Boo este "insula tropicala" iar a Roxanei "canta cu mine" sau ceva de genul asta.

Multumim de aprecieri. Nu e tati cel care se aude, e fratele meu care mai e "dadaca" din cand in cand :) Legat de plans...Edi nu prea plange. Nu pot sa spun ca ceea ce face el se numeste plans. Mai mult tipa, cand ii este foame, cand a facut kk si trebuie schimbat sau cand este obosit si vrea sa doarma dar nu stie cum sa faca :)
In rest e un copil foarte voios, vorbeste cu noi dar cel mai mult rade. Rade non-stop!

Mai nou stam si ne uitam la un filmulet pe care l-am primit cadou la revista SuperBebe. Volumul 1 dintr-o serie de nu stiu cate, "Superbebe priveste". Pentru 6 luni-3 ani. E fascinat! Se plimba pe ecran tot felul de maimutoi, desene in alb si negru (cica ei percep foarte bine culorile astea doua) caluti colorati, masinute...tot felul de nebunii. Are si o melodie haioasa si linistitoare in acelasi timp care insoteste imaginile.

Am mai pus 3 poze:

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3097533387/" target="_blank">m-ai cautat?

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3098369746/in/photostream/" target="_blank">ce bine am mai mancat

www.flickr.com/photos/31848759@N02/3097532385/in/photostream/" target="_blank">la tratament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Si noi ne-am comandat salteltza ca a Roxanei si a Denisei luni...tot astept sa ajunga

Btw Denisaaaaa,pe unde sunteti??

Giulianna e bestial puiul tau ..cum sta el aproape in fundic

Alexia
Andrei

Mergi la inceput