Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 9
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Buna dimineata! Anda,Hari,Andreea Feli pai tu ai baietel mare,ce mai??!! Babytza vrei sa-ti protejezi nora de alti pretendenti? Irina chefe chef ,da sa stim si noi Ramo cum sa uiti tu e ziua printzesei,mai ales ca te odihnesti si mai bine Raluca mie mi-au venit rusii la 2luni . clau formula eu folosesc Nan. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Tks, si eu tot Nan folosesc dar parca nu prea ii mai place la fel ca inainte si vroiam sa o trec pe Humana insa mai astept un pic.
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
simo_ef spune:
clau e un inceput in toate - chiar si cu ceiut.
giulianna super vorbaretul tau! de-abia astept si de la Tudor mai multe sunete. Deocamdata, noi avem doar vocale in repertoriu.
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
anca81 spune:
Ne-am intors de afara, azi 2 ore jumate' , a fost soare. 7 mamici cu 7 carucioare
Giulianna, ce scumpic e Edi cum povesteste el acolo . Carla mai nou isi canta singura, e totala . Ai reusit sa instalezi programelul?
Clau_geo micutei Irina.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla
clau_geo spune:
citat din mesajul lui iriss_04 buna fetele! lipsesc si eu o zi si nu mai reusesc sa recuperez,,, anda de 300 si andreea de irina Feli: sunteti baietei mari nu gluma,,,si noi de doua seri dormim de la 12 la 6dimim si pt ca nu am intrat ieri multumim pt colaj superrrrr Raluca mie mi-au venit rusii la 2luni jumate clau:bine ai revenit,,, formula noi folosim Nan. ieri am avut program de iubit:toata ziua nu ne-am dezlipit de mami si nu am dormit legat mai mult de o ora le edit:si sa va spun una din ale mamelor denaturate,,,eu citeam de zor pe forum si fara sa-mi dau seama ii scosesem bibe din gura si cand imi revin eu la un momemt dat andu impingea de zor mana mea sa-i intre bine in gurita ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei |
Poze noi cu Irina
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui anca81 Giulianna, ce scumpic e Edi cum povesteste el acolo . Carla mai nou isi canta singura, e totala . Ai reusit sa instalezi programelul? Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
N -am reusit, am intrat pe web dar trebuie sa citesc din urma sa vad cum sa-l "sparg" pentru ca ma blochez la un moment dat.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
clau_geo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
N -am reusit, am intrat pe web dar trebuie sa citesc din urma sa vad cum sa-l "sparg" pentru ca ma blochez la un moment dat. Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008) M-am facut mare si-o sa ma mai fac |
nu stiu ce carut ai dar vezi ca marea majoritate au un clinci pe una dintre parti
bafta
Poze noi cu Irina
Boo spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Ce bine ca esti aici. Ia spune-mi, Alex sta pe salteluta de joaca? Tot asa cum ai tu vreau sa-i iau si eu dar cat e de "duracell" nu m-ar mira sa stea putin si apoi sa se plictiseasca. |
Scuzati dar ni s-a facut foame .. Alex sa stii ca sta. Se joaca cu atarnatorile alea si rade la oglinda, il amuza foarte tare, mai ales cand incepe si canta cand o loveste. Il pun si pe burta si acolo sta, spre deosebire de momentul cand il pun eu asa pur si simplu. Acum de exemplu acolo e si e foarte bine dispus. Ca sa nu zic ca il mai ia si somnul, adoarme (ca na' .. acolo l-au prins evenimentele) se trezeste, se joaca iar. Si tot asa ! Eu sunt foarte multumita de ea.
_giulianna_ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui clau_geo
nu stiu ce carut ai dar vezi ca marea majoritate au un clinci pe una dintre parti bafta Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
Uffff m-am uitat si la mama clinciului...nu-i dau de cap de niciun fel. Abia astept sa vina sotul sa-l ia in primire sa vad cum o sa-l desfaca.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
gaia.nevia spune:
Hello,
Vrem si noi sa ne inscriem la clubul scutecelor mici si foarte mici.
Cum se face?
Datele lui Radu sunt:
n: 22 oct 2008, 21:00, Elias, 4kg185g, 55cm. Apgar 9, 41saptamani.
Acum are 6 kg (sau peste?), 60 cm si papa tot
Va pup,
Ada, mami de Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
iriss_04 spune:
am venit si noi se afara,,,am stat 2 ore ca a fost frumos
giulianna:super scump edutzu,,,noi ne-am uitat impreuna si andu a raspuns si el cu un G EEEE
imi pare rau ca nu ai reusit sa desf carutul,,,dar de ce nu ati iesit in marsupiu,wrap,etc???
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei