Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
JulyMorning spune:
Am un schnauzer urias. La mine nu se pune problema de luat in brate Am depasit de mult stadiul asta. O sa fie cam nasol cu scosul afara ca e cam agitat cand vede ca iesim si sigur nu incap in lift si cainele si carutul In rest e ok, am facut proba cu impins carutul si tinut cainele. Da' vreau sa-l tund inainte sa vina acasa ca ma dispera cu pleata lui. Intr-un fel mi-e mila, ca vine iarna, da' n-am ce-i face. Poate il iau cu mine in parc cand ne vedem :)
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
JulyMorning spune:
iriss sarumana de raspuns, asa o sa fac, mai ales ca e soare. Astept sa se trezeasca, sa papam si iesim un pic
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
CosmyB. spune:
fetele! Avem pupici speciali pt
laureta
andreea_and
andy.p
musette
babytza si frumusetea in trenning
simo suntem bine bine, asa cred trebuie sa facem analizele zilele astea, sper sa fie ok. acum iau vitaminele, nu mai uit!
ma bucur ca Tudor e bine
Iesim afara acum si intram cand ne intoarcem!
si noi suntem pro cu lista cu cuplajele, sa nu ni-l sufle cineva pe frumosul Davidut
Pozici
Mami super happy de Maya
andy.p spune:
Am plecat si noi la plimbarici
ici tuturor.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
300 spune:
sunt de mai mare rasul, ma chinui de doua ore sa ies cu bebelina prin parc.
Cand a fost cuminte am vorbit cu soacra sicu soatza pe mess, cu soacra la telefooon, apoi abda s-a agitat
(da ea cat sa stea parasita la cosh?) si a supt, a mai stat la cos o tura io nush ce-am mai facut, a vriit tzitzi somnifer in 2 minute era lemn, am mancat, s-a trezit anda, s-a uitat la mobila din spatele meu, a luat o gura de lapte, acu doarme iar (superficial) asa ca merg sa ma arajez... ooof... July voi in ce stadiu sunteti? Veniti la parc?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
_giulianna_ spune:
Buna fetelor!
Ufff toata lumea pleaca la plimbare numai eu stau in casa :(((
Nu stiu sa desfac caruciorul, s-a prins cumva aiurea si nu-i dau deloc de cap. L-am sunat pe sot cu o gramada de nervi ca nu pot sa-l desfac si imi zice "si ce sa fac? vin acasa sa ti-l desfac?" la care eu "eee naaa, vii acasa pentru asta" "atunci??? ce sa fac prin telefon" :)))
Ups!
Uite asa de suparare...va invitam la un pahar de... vorba
Va pupam! Adica....G EEEE!!!
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
Boo spune:
giulianna noi ne-am intors deja asa ca nu ramai singura! ce dragut e Edi !!! vorbaret tare ..
_giulianna_ spune:
Ce bine ca esti aici. Ia spune-mi, Alex sta pe salteluta de joaca?
Tot asa cum ai tu vreau sa-i iau si eu dar cat e de "duracell" nu m-ar mira sa stea putin si apoi sa se plictiseasca.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Gagici, pentru consti eu ii dau Lass Baby, este un preparat natural. 3 ml dimineata si pana la pranz face saracuta. La noi problema nu e frecventa ci consistenta - face foarte tare (drajeuri). Prefer sa-i dau 3 ml de Lass Baby decat sa bag in ea cu forta ceai de musetel chiar daca imi mananca urechile pana inghite. Trebuie sa o dezbrac pana la brau si sa o capitonez cu servetele pentru ca scuipa tot afara. Si rade cu gura pana la urechi, smechera mica. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
O sa tin minte si varianta ta, insa azi sunt fericita ca a facut singura fara ajutor (am ajutat doar cu ceai de musetel si fenicul)
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Gagici, pentru consti eu ii dau Lass Baby, este un preparat natural. 3 ml dimineata si pana la pranz face saracuta. La noi problema nu e frecventa ci consistenta - face foarte tare (drajeuri). Prefer sa-i dau 3 ml de Lass Baby decat sa bag in ea cu forta ceai de musetel chiar daca imi mananca urechile pana inghite. Trebuie sa o dezbrac pana la brau si sa o capitonez cu servetele pentru ca scuipa tot afara. Si rade cu gura pana la urechi, smechera mica. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
O sa tin minte si varianta ta, insa azi sunt fericita ca a facut singura fara ajutor (am ajutat doar cu ceai de musetel si fenicul)
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita