Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 11
musettepink spune:
Cosmy stai linistita,m-am prins eu ca era un pupic ascuns si pt mine.
iriss,Felicic merci de lamuriri cu privire la termometre dar cineva drag mie deja mi-a facut surpriza si ma asteapta un termometru suzeta.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
alexa si mami spune:
saluty!
ramo, irina, senx pt raspunsurile de la cap trecut. ma simt mult mai bine stiind ca Cipri nu e singurul copil legat in asemenea hal de ma'sa azi a dormit vreo 2 ore afara si inca 2 reprize de cite o ora jumatate la noi in brate, cu schimbul, cind eu cind tati, dar zic merci ca a dormit si nu a mai urlat.
feli, buna idee de adormit copilu', cu prima ocazie pun in practica:) felicitari pt programul de somn, asa mai zic si eu
musette, apropos de calciu...Alexei i-am dat cum spunea dr la 2,4,6,12 luni si cind i-am facut analizele la un an i-a iesit o calcemie marita si asta a fost explicatia pediatrei "daca ati indopat-o cu calciu cind era bblush fara sa fie nevoie!"
july, multa sanatate printesei!
giuliana la frumuselu' de Edi!!!
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
simo_ef spune:
giulianna tare frumos baiat ai tu acolo!
pentru cine este interesata de indemnizatia de mamica, s-au aprobat azi normele de aplicare a noii legi:
http://www.gov.ro/briefing-de-presa-sustinut-de-mariana-campeanu-ministrul-muncii-br-si-camelia-spataru-purtatorul-de-cuvant-al-guvernului-br-la-finalull1a103678.html
Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
iriss_04 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo_ef giulianna tare frumos baiat ai tu acolo! pentru cine este interesata de indemnizatia de mamica, s-au aprobat azi normele de aplicare a noii legi: http://www.gov.ro/briefing-de-presa-sustinut-de-mariana-campeanu-ministrul-muncii-br-si-camelia-spataru-purtatorul-de-cuvant-al-guvernului-br-la-finalull1a103678.html Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008) poze Evolutia lui Tudor |
multumim
superrrr stam cu printzisori nostri 2 ani ,,,am vazut si la tv
dar nu am auzit bine intra si primele???
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
multumim superrrr stam cu printzisori nostri 2 ani ,,,am vazut si la tv dar nu am auzit bine intra si primele??? ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei |
Eu asa am inteles ..toate veniturile realizate in anul precedent,numai sa ai acte doveditoare
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
babytza spune:
Cuscraaaaaa ce nora cuminte am !!!!! Pup o fata mumoasa si pe mamica ei desigur
Giulianna m-am uitat (din nou) cu tot familionul la clipul cu Edi E mortal piciul. Au fost cateva momente cand s-a bagat in seama cu el si David
July cat curaj ai sa iesi si catelul si cu bebe..felicitari..e asa de mare ca te dai din fata lui cand il vezi Oricum , macar sti sigur ca nu se apropie nicio baba de carucior sa faca vreun comentariu ....
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
babytza spune:
Gaia,nevia bine ai venit !!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
nikolici spune:
As avea si eu o intrebare...
Mie mi se termina postnatalul pe 16 dec.Si as vrea sa stiu daca oi putea sa depun direct actele pt 85% in ianuarie, adica sa nu ma mai duc si acum sa depun pt 600 cat mai e din decembrie, ca tare imi e scarba de serviciul lor.Oare oi putea?
Si fetele care au depus actele pt CIC....de ce documentatie ati avut nevoie?
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
alexa si mami spune:
citat din mesajul lui simo_ef giulianna tare frumos baiat ai tu acolo! pentru cine este interesata de indemnizatia de mamica, s-au aprobat azi normele de aplicare a noii legi: http://www.gov.ro/briefing-de-presa-sustinut-de-mariana-campeanu-ministrul-muncii-br-si-camelia-spataru-purtatorul-de-cuvant-al-guvernului-br-la-finalull1a103678.html Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008) poze Evolutia lui Tudor |
multumim, super tare! au facut si astia ceva bun.
nikolici, eu nu pot sa te ajut. eu termin "sarcina si lauzie" pe 31 ian.
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui nikolici As avea si eu o intrebare... Mie mi se termina postnatalul pe 16 dec.Si as vrea sa stiu daca oi putea sa depun direct actele pt 85% in ianuarie, adica sa nu ma mai duc si acum sa depun pt 600 cat mai e din decembrie, ca tare imi e scarba de serviciul lor.Oare oi putea? Si fetele care au depus actele pt CIC....de ce documentatie ati avut nevoie? MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
nikol si eu tot pe 16 dec termin,,,se pare ca nu se poate am fost la primarie si tr sa depunem pt b6 mil si apoi in ian sa depunem iar
iar actele pt depunere dosar indemnizatie sunt:
-bi parinti copie +orig
-certif nastere copil copie+orig
-livret familie copie+orig
-anexa 4-adev angajator
-cerere de solicit a concediului aprobata de angajator copie
-anexa 1 se compl la depunerea dosarului
-optional-extras cont daca vr sa0ti vireze banii in cont
LE EDIT:am uitat:tr si dosar cu sina
deci cam asta e
''bimbirica'' mic si frumos
andu