Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Mamicile cu mai multa experienta, help!! Cat dureaza pana iese un dintisor? Ca bebele meu e super agitat mai ales dupa masa, urla si isi baga tot pumnul in gura, sa se frece pe gingie. Si cum pot sa il ajut eu, avand in vedere ca jucarele de rontait inca nu stie sa duca la gurita?

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici tuturor, ca azi suntem in dispozitie pupacioasa.
Piti sta langa mine si se uita la televizor (nu dati cu rosii, e televizorul stins, dar tot se uita cu interes si vorbeste cu el de parca ar fi nu stiu ce desene animate).

Azi iar am fost la plimbare de am spart. Am fost pe centru, sunt casute cu tot felul de chestii, voiam sa imi cumpar ceva dar ... am uitat. Am zis ca imi cumpar la a doua tura si nu am mai apucat sa fac si tura a doua. Fi'mea a fost o cuminte, a dormit, a stat cu ochii cascati, acum sunt curioasa cum dormim la noapte.

Eu intru in CIC din 10 ianuarie

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

Mamicile cu mai multa experienta, help!! Cat dureaza pana iese un dintisor? Ca bebele meu e super agitat mai ales dupa masa, urla si isi baga tot pumnul in gura, sa se frece pe gingie. Si cum pot sa il ajut eu, avand in vedere ca jucarele de rontait inca nu stie sa duca la gurita?

poze

Evolutia lui Tudor

Din cate imi aduc eu aminte poate dura si cateva saptamani pana reuseste dintisorul sa sparga gingia. Inarmeaza-te cu multa rabdare si dragoste
In farmacii se gasesc diverse geluri pentru dintisori, de fapt pentru gingie. La noi nu prea au avut efect, adica daca era mai maraita, tot maraita ramanea si dupa ce o dadeam.Dar stiu si copii pe care ii calma. La Tina au functionat f. bine inelele alea cu apa care se pun la frigider. Diferenta este ca Tina avea peste 6 luni si isi tinea jucaria in manuta. Tu va trebui sa i-o tii , ca presupun ca inca nu apuca , nu ?

Le: eu iar citesc doar prima propozitie si ma arunc sa raspund... Poti sa ii duci tu jucaria la gurita si o sa se frece singurel si o sa o muste daca il mananca gingia.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

poze

Evolutia lui Tudor

Din cate imi aduc eu aminte poate dura si cateva saptamani pana reuseste dintisorul sa sparga gingia. Inarmeaza-te cu multa rabdare si dragoste
In farmacii se gasesc diverse geluri pentru dintisori, de fapt pentru gingie. La noi nu prea au avut efect, adica daca era mai maraita, tot maraita ramanea si dupa ce o dadeam.Dar stiu si copii pe care ii calma. La Tina au functionat f. bine inelele alea cu apa care se pun la frigider. Diferenta este ca Tina avea peste 6 luni si isi tinea jucaria in manuta. Tu va trebui sa i-o tii , ca presupun ca inca nu apuca , nu ?

Le: eu iar citesc doar prima propozitie si ma arunc sa raspund... Poti sa ii duci tu jucaria la gurita si o sa se frece singurel si o sa o muste daca il mananca gingia.

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Inca nu . O sa caut maine gel pentru gingii, sarumana de sfat! Cateva saptamani??

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Iriss
Si oare tre sa ma duc de 2 ori la munca sa mi se completeze cererea respectiva???Caci, acolo dau de alte vaci.
Offff, daca stiam ce concediu imi mai prelungeam eu...dar las' ca i bine si asa..totusi 85% sunt ceva.Mi am facut plan pt.2 ani de leneveala.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Stai mai nu te speria. Atat poate sa dureze, dar nu obligatoriu.Se poate si mai repede. Si difera de la dinte la dinte. Valentina se mai trezea peste noapte cu dintisori si nu stiam cand au aparut. Fara dureri la unii si maraita la altii.La maselute de exemplu nu a zis nici pas !!! Ma mai uitam eu la ea in gurita si mai vedeam cate un dintisor nou iesit. Asa ca nu te speria , ca nu e nasol la toti. Oricum la toti a fost salivatia abundenta, asta da, dar nu si dureri sau agitatie

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Intr o alta ordine de idei, baietzelul meu de catzelush a plecat in tabara vreo luna-doua...iar mami a plans ceva de o doare capul.

Fete....maine daca este frumos eu si Ramo mergem in parcul Tineretului in jur de 12..asa ca daca vreti asteptam un semn.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Ia uitati ce am gasit la pepenashi, un programel care spune cu cine seamana puiul mai mult.
Super !!! Uitati www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php" target="_blank">aici

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Hello fetele!!!
Ati fost la intalneala azi??? Eu am dormitat toata ziua pentru ca azi noapte am fost la petrecerea firmei de Craciun si am stat pana la 3 jumate! Cand am ajuns acasa mirosind a fum de tigara, cu urechile bubuind de muzica si cu ochii incetosati m-am simtit ca-n facultate. Toata lumea dormea, aka sotul si copiii, totul a fost bine si liniste, nici nu mi-au simtit lipsa. Maria a avut bunul simt de a manca bine la ora 8 si apoi direct la 4 dimineata deci nu a folosit strop de lapte praf, a asteptat-o pe mami!
Ce sa zic, m-am distrat, am dansat dar sunt rupta in 14, atat asteptam petrecerea asta si acum imi dau seama ca am imbatranit si ca nu mai tin la asemenea tavaleala.

Am citit ce ati scris pe aici...trebuie sa mai aprofundez ca sa ofer si eu niste raspunsuri si sa vad si eu filmuletul cu Edi cel ganguricios!

Ah, vroiam sa va zic ceva de termometrele astea de ureche si frunte...cica pana pe la un an nu sunt prea recomandate. Temperatura unui bebelus asa mic se ia cel mai bine in fundulet. Pe de o parte, canalul auditiv este prea stramt, iar termometrele de ureche nu pot "citi" direct timpanul asa cum este indicat, iar fruntea nu indica temperatura reala. Deci cel mai bine rectal...si suzeta cred ca e ok cu mentiunea ca orice alta temperatura in afara de cea rectala trebuie "rectificata"...adica restul sunt cu juma de grad mai jos decat cea rectala si trebuie adaugat din start acel juma de grad pentru a putea interveni (dr au ca punct de referinta temp. rectala). In fine, atatea calcule si aproximatii nu sunt de capul meu...asa ca tot cea rectala este pentru noi regula. Avem si un Omron de ureche cu care luam temp. Alexandrei...dar ea e deja mare si ii intra bine in urechiusa (si sta si cuminte pentru a fi corect rezultatul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Simo cauta Calgel la farmacie...e special pentru perioada asta, a eruptiei de dintisori. Noua ne-a folosit f bine Calgelul, dar am auzit ca alte mamici au folosit cu succes Dentinox, vezi si tu ce gasesti...Poate sa dureze oricat eruptia unui dintisor, de la o saptamana la o luna sau peste...imi pare rau ca sufera baiatul...

Nikolici te cred ca suferi...lasa ca il aduci inapoi pe baiat...gandeste-te ca il trimiti de Sarbatori sa se distreze, asa cum ai zis, in tabara...nici eu nu imi imaginez cum ar fi sa imi dau motanul, dar daca ar fi sociabil ca un catel si s-ar simti bine in aer liber si cu alti motani, undeva in siguranta, l-as da 2-3 luni...dar el cel mai bine se simte pe pantofii nostri, jos, la cuier...si sa pape muuult sa puna grasime pe burta.

Confirm lista spusa de Iriss...pe 2 decembrie am depus si eu actele pentru indemnizatie.
Iar ieri am ridicat banii de trusou si prima de nastere...in sfarsit. Pe card am 4 milioane un pic suspecte, adica nu-mi amintesc ce si de unde. Banuiesc eu ca sunt doua alocatii, dar de ce oare numai doua ca am nascut in august, ar tb sa fie sept, oct si nov...poate nov nu a venit pana acum. Voi ati primit alocatiile retroactiv? Dupa cat timp? Eu am depus in oct pentru alocatie si indemnizatii, trusou...nu am o data cand vine alocatia, nu imi amintesc sa fi zis cineva ceva.
Cand am depus pe 2 dec. pentru indemnizatie mi-au zis clar ca dureaza 3 luni!!! pana intra banii

Mergi la inceput