Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Sarbatori fericite!

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Intru si eu fetele s ava salut si sa va urez un an nou mai bun...

Noi , cu tot familionul nu prea ne-am bucurat de Craciun, ca a dat o gripa urata peste noi, la noi in oras este epidemie mare, si toate zilele astea le-am petrecut in pat sau in spitale, la urgenta cu copiii. Si mai suntem si in doliu, a murit pe 20 dec bunica sotului, asa ca repede trage o fuga pana in Timisoara, si in febra si raceala mai condu si inapoi vreo 12 ore. Noroc ca am ramas acasa, ca eu m-am plimbat pe la doctori cu cei mici...halal Sarbatori.

Sper ca macar voi v-ati distrat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare fetele, sper ca ati petrecut cu bine sarbatoarea nasterii Domnului!
Noi pe la socrii si acasa, a fost frumos, dar pe cantar nu ma urc...deocamdata!
Miha imi pare rau ca ati fost bolnavi, multa sanatate si sincere condoleante pt bunica sotului tau!
am pus cateva poze aici:http://good-times.webshots.com/photo/2872996010101370997xnIzeJ

pupici la toate si un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare!
miki, imi pare tare rau ca asa ati sarbatorit Craciunul! multa sanatate va doresc, sa va reparati cit mai repede, sa va prinda anul nou sanatosi si voiosi!
noi pe acasa am sarbatorit. ne-am bucurat de toate cele: brad, cadouri gramada, dulciuri, sarmale, cozonac, gulyas si chiar de o scurta bulgareala.una peste alta, a fost foarte frumos, copiii s-au bucurat tare mult, tare fericiti au fost, si noi pe linga ei.
pup toate inginerele!!!si pe copilutzii din dotare!

Mergi la inceput

claudia, superbe poze!!!! sa-ti traiasca baietii, tare draguti sunt!!!!
iar tu, ce sa zic, de unde mai tot vrei sa slabesti, de ce te sperii asa de tare de cintar????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce faceti, fetelor, sarbatoriti?

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!ce faceti?
Kati multumesc frumos, pai m-am suit intr-o seara si am crezut ca s-a stricat cantarul, dar eram si cu rusii pe cap, acum vad ca m-am mai dezumflat, da au venit ieri niste prieteni pe la noi incarcati de prajituri. voi ce mai faceti, ce faceti de revelion?

pe mine ma doare gatul de mor, marc tuseste ca un magarus. eu si christian plecam maine la Düsseldorf pana joi, copii raman la socrii, sper sa fie totul bine, ca eu sunt o mama din aia cam exagerata si nu ma prea pot simti bine undeva daca nu am copii langa fusta mea!

la noi e frig tare, brrr!
Oti eu adac imi aduc bine aminte maine e ziua ta, nu? asa ca iti spun acum la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Si tuturor le doresc un an nou fericit, in care sa fim sanatosi cu totii si sa ne auzim numai de bine!
Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Va invit la si multa si ca tot am schimbat si prefixul !

Claudia, ce memorie buna ai!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

pup si eu toate inginerele si va doresc de pe acum un an nou 2009 fericit, multa sanatate, fericire si multe realizari pe toate planurile! LA MULTI ANI!!!
pt Otilia!!!!!!
noi ne pregatim sa plecam la ai mei, asa ca ne vedem/auzim doar la anu'.
aveti grija de voi, de familioane, de puiutzi si sa va distrati fain, oriunde ati fi! sa ne vedem cu bine in 2009!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Otilia, la multi ani!
An Nou Fericit tuturor inginerelor!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput