Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata si la multi ani! sa va dea Domnul tot ce va doriti!

noi am revenit ieri acasa, mi-a fost tare dor de copii, si lor de noi! insa suntem toti bolnavi, cu muci, tuse, dureri de gat...
Sper ca voi sunteti bine!

pupici si ne mai auzim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabytza25 spune:

'neatza fetelor,

am aparut si eu dupa o vacanta binemerita, departe de internet.
m-am intors cu firtze proaspete pentru sesiune/licenta and stuff... si bineinteles pentru vorbit pe DC...

by the way: La Multi Ani, pe 2009... ca nu am apucat sa urez...
fie ca anul asta sa fie mult mai bun decat cel care a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La Multi Ani, sa aveti un an bun, plin de impliniri!
Gabi_K, ce surpriza sa te vad pe aici .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

LA multi ani fetele, sa aveti un an mai bun.

noi mai avem o urma de raceala, dar acum e mai bine.

Claudia stiu prin ce treci cu copiii, cand sunt raciti. Noi nu mai vrem anul asta experienta asta urata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

La multi ani!
Sa fiti sanatoase si mereu vesele!

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI!
Am revenit si eu in campul muncii dar fara chef de nimic. Ma uit la o plansa de juma de ora si nu stiu ce sa fac. Pana la urma m-am hatarat sa imi fac ordine in poze si sa stau pe net.
La noi planurile de sarbatori au fost sabotate de o enteroviroza care a pus stapanire pe strumfita noastra asa ca dupa 4 zile de urlete am plecat catre casa. In 31 cred ca doar eu ma apucam de bucatarit. Si cum era normal doar pe la ora 20 am terminat de despachetat as aca nu am facut cumparaturi iar sotuil e si Vasile. Prietenii care au venit in vizita au adus suc si prajituri asa ca pana la urma a fost totul bine. In 2 si 3 am avut musafiri o familie din Italia iar tipa stia doar italiana si engleza (tipul e roman). Noroc cu ei ca asa am realizat ca nu mai stiu engleza. Inteleg detul de bine dar la vorbit sunt dezastru. Eu engleza am intatat singura dar cum nu am mai vorbit ceva vreme acum v-a trebui sa o iau de la capat. Imi pare rau ca nu am timp de meditatii si nici de invatat dar trebuie sa iau masuri.
Mosul a fost foarte darnic cu noi. Cred ca niciodata nu am primit asa de multe cadouri.
Din pacate nu avem nici un strop de zapada. Am fost intr-o zi la munte la Valea Draganului dar cum Andra era bolnavioara am stat destul de putin. Poate vom merge in weekendul urmator daca nu lucreaza sotul.
In minivacanta asta am vorbit foarte putin la telefon, nu mi-am verificat mail-ul, nu am vorbit de proiecte, ..., dar am mai citit cate ceva pe forum.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna ziua pentru prima data in 2009!
Va doresc un an bun, cu multa sanatate si multe bucurii si plin de soare ca ziua de astazi!
Oti, LA MULTI ANI pentru ziua ta, fie ca noul prefix sa iti aduca de 3 ori mai multe bucurii!
Eu am avut un program foarte incarcat cu ocazia acestor Sarbatori, practic am petrecut in aproape fiecare seara pana tarziu spre dimineata si bineinteles ca ma resimt. Totusi faptul ca m-am tinut departe de orice lucru pe care il fac zi de zi in restul anului (mailuri, forum, telefoane etc.) m-a ajutat sa ma relaxez mental. Nici macar sms-uri nu am trimis. Am fost o saptamana la Budapesta, ne-am intors aseara pe la ora 22.00. Abia astept sa primesc pozele si sa le pun pe net sa le vedeti si voi....sunt sute daca nu cumva mai mult de 1000.
Imi pare rau ca vi s-au imbolnavit copiii!!!!!!! sper sa se puna pe picioare rapid. Nico, aseara cand am trecut prin Rm Valcea ma gandeam oare ce faci....imi pare rau sa aud ca Andra e bolnavioara...cum se mai simte acum?
Pisi, pe unde umbli?
Va pup pe toate si va urez inca o data un An Nou cat mai bun!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Oti nu cred ca te-am felicitat de ziua ta. La multi ani fata draga! Sa ai parte de tot ce iti doresti .
Anca daca stiam va invitam la o friptutra. Aseara am avut in vizita nasii si inca doua prietene, plus 3 copii.
Eu mesaje am trimis cateva in noaptea de Revelion, pe la ora 4 ca nu puteam sa dorm. Ma enerveaza sa vorbesc la tf in noaptea dintre ani sau sa trimit mesaje dar au fost care ne-au bombardat cu mesajele si daca tot nu puteam sa dorm .... am mai trimis si eu cateva.
Acum am incarcat si eu pozici. Sunt tare multe desi am incercat sa le sortez si le gasiti aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetelor!
LA MULTI ANI!!!!!! Sa va aduca noul an numai bucurii voua si familiilor voastre.
Noi am aterizat in Bucuresti, direct la munci. Am fost la Predeal o saptamana cu catel si purcel. Vla a fost in elementul lui; ne am intors toti mai grasi. Eu de azi sunt la dieta. SPer sa mai dau ceva kile jos ca nu mai merge. Noi suntem bine, sanatosi si grasi in noul an !
Va pupam!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Buna dimineata!
O .
Eu sunt suparata. Domnisoara mea a facut febra. Ochisorii ii sunt rosii, nasucul curge tare, e maraita. Nu cred ca o sa am spor nici azi la lucru.

poze

Mergi la inceput