Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 10
iepumic spune:
salutare!
Nico, cand sa ma apuc de treaba m-a apucat uitatul la pozicile voastre si nu am putut sa ma opresc pana la sfarsit. Foarte frumoase peisajele de iarna, sa imi spui si mie unde ati fost, ca as vrea si eu putina zapada anul asta si chiar nu vreau sa merg pe Valea Prahovei, vreau sa merg undeva unde nu am mai fost. Cat despre Alex si Andra...n-am cuvinte, sunt niste scumpi amandoi. Alex seamana cu tine ceva de speriat iar Andra parca este o papusa vie, toata fata numai ochi! Sa nu-i deochi. Imi pare rau sa citesc ca are febra Andra...of! Sanatate multa!
Ioana, bine ai revenit din concediu! Un an bun si tie! Si eu am intrat de ieri pe ceaiuri si fructe, ca imi simt organismul intoxicat.
Va pup, am o groaza de treaba desi sunt acasa....am facut reclamatie la RCS ca nu mai prindem bine nici un post tv, am fost la doctor la ecografie cardiaca si acum mi-au montat si un aparat de monitorizare a inimii 24 h asa ca sunt toata numai fire si electrozi si nu ma misc prea usor din cauza asta + am mult de lucru.
Va pupez!
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
nma spune:
Elena 
Anca ma sperii. Ai probleme cu inima?
Noi am fost la Valea Draganului, deci cale lunga pana acolo (la limita dintre jud Cluj si jud Bihor). Poate il convingem pe arhitect sa ne intalnim la valcea si atunci ramai peste noapte si te duc eu la zapada il lucuri super. In Valcea acum ninge foarte frumos (e prima zapada) asa ca iti dai seama cum e la Voineasa, Gura Lotrului, Ranca sau im multe alte locuri. Eu abia astept sa fie Andra mai bine sa plecam la sanius.
Ma bucur ca ti-au placut pozele.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
tuinea spune:
Buna fetelor!
La multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri!
sa spun la multi ani si Otiliei care este nascuta in aceiasi zi cu mine. sa fi sanatoasa, fercita trebuie sa fi cu asa realizari de copilasi frumosi.
Cat despre ziua Roxanei va multumesc frumos de urari, sunt foarte bine venite dar ziua lui Roxy a fost pe 2 octombrie. Nu stiu ce am zis eu de v-am dus in eroare.
La mine vacanta a fost de vis, ieri mi-a fost foarte greu sa ma misc inapoi ...
Am avut partde de o surpriza foarte frumasa din partea colegei mele de casa care a venit si m-a luat de la aeroport cu baloane, acasa m-a asteptat impreuna cu prietenul ei cu masa aranjata, au gatit, mi-au pregatit cadouri, ne-am simtit foarte bine. A fost prima data cand m-am intors de acas si nu m-am mai simtit asa de pustiita pe dinauntru pentru ca ei mi-au tinut mintea asa de ocupata cu toate pregatirile ca nu am mai avut timp sa mai plang - nu sa nu ma mai gandesc!
Am sa va pun si niste pozici in urmatoarele zile - promit!
Va pup si sa aveti o zi minunata!
Otiliav spune:
La Multi Ani, sa fie un an bun!
Cristina, mii de scuze, nu stiu cum de nu te-am felicitat de ziua ta 

.
Nico, e mai bine Andra? E bestiala Andra cum doarme sub masa, imi aminteste de Ana micuta, de fapt acum o saptamana ce a adormit la masa. Oricum e frumoasa de nu se poate, o scumpa. Frumoasa vacanta de iarna ati avut.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
iepumic spune:
Buna dimineata. Pregatesc eu 

si alte cele in dimineata asta, dupa placul fiecareia!
.
Nico, am ceva probleme, ieri am fost la eco si apoi mi-au montat aparatul ala...dar stii cum este...ca exact atunci cand trebuie sa te simti rau ca sa se vada te simti bine...drept urmare cred ca inregistrarea o sa spuna ca am o inima perfecta desi mie de foarte multe ori mi-e rau. Unde mai pui ca s-a si oprit aparatul azi noapte ca nu mi-au dat o husa care sa protejeze butonul de on/off si cine stie cum m-am foit eu in somn ca dimineata cand m-am trezit aparatul era oprit. Poate intri pe mess mai spre pranz sa vorbim putin de lucru, ca eu intr-o ora tb sa plec la clinica sa returnez aparatul.
Cristina, 

LA MULTI ANI cu intarziere si mea culpa ca te-am ratat!!! Iti doresc in primul rand sa fii sanatoasa si alaturi de cei dragi. De restul sunt convinsa ca te ocupi tu.
.
Oti, am tras putin cu ochiul si la pozele voastre. Ana este absolut fantastica...ai mare grija ca o si vad fotomodel! Mie mi se pare ca ea chiar pozeaza "profesionist", adica se uita direct in camera, zambeste, isi alege unghiurile...e super tare. Imi plac mult de tot pozicile in care o tine in brate pe Elisa, sunt foarte foarte frumoase.
Va pup, ma pregatesc sa demarez pe ziua de azi ca ieri mare spor nu am avut.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Otiliav spune:
celor care serbeaza astazi, sa fie sanatosi si norocosi!
Anca, ai mare dreptate uneori ii place sa pozeze dar nu o vad manechin niciodata si nici nu mi-ar place sincer. Nu o vad pentru ce e grasunica de felul ei, lata in spate, voinica ce sa mai. Elisa de exemplu are dimensiuni de fetita.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
nma spune:
La multi ani celor care isi serbeaza ziua numelui!
Un La multi ani special pt Cristina

.
Andra e mai bine, febra usoara, mucisori. Eu sunt franta ca s-a trezit toata noaptea. In plus nu mananc fructe si asimilez greu vitamine asa ca am o stare generala de rau. Am inceput sa iau iar vitamax dar daca ar fi dupa mine asi sta numai in pat.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
tuinea spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc frumos pentru urari! nu este nici o problema si eu stau foarte rau la capitolul asta.
sa zic acum cat inca imi mai amintesc la multi ani Ionilor, Ioanelor si tuturor derivatelor cu pricina. Sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi!
Eu am intrat din nou in calvarul meu obisnuit dar nu va mai spun ca este abia dupa saptamani si toata lumea inca se simte cu mintea in vacanta.
Nu am pus inca pozele ca nu avusei timp dar promit ca undeva candva vor aparea asa fara sa va asteptati.
Ancuta ce se intampla cu inimioara ta? O mai ia la trap din cand in cand sau care sunt sumptomele?
Otilia nu m-am uitat la pozele de acum dar cu mare parare de rau trebuie sa-ti spun ca nu stiu ce planuri iti faci tu pentru Anita ta dar fotomodel i se potriveste. Corpul se schimba in timp. ca pe Ana ta am avut-o pe nepoata mea care dupa 10 ani s-a schimbat si acum este o filiforma.
Nico ce face Andruta ta? E mai bine?
Va pupic si sa aveti o zi super!
misha-germ spune:
LA MULTI ANI celor care isi serbeaza azi ziua...
si noi serbam ca e si ziua de nastere a fiului nostru nazdravan operat, am ajuns la cifra 3 al anilor, si ne dorim multi ani inainte.
va pup