Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

la multi ani IOANA si tuturor celor care au nume derivate din Ion. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Oti, sincer...daca as avea o fetita nu mi-ar placea sa fie fotomodel...dar intr-un final nu m-ar deranja sa fie daca as sti ca are in cap ce trebuie (adica...ce cred eu ca trebuie...deh, prejudecatile astea). Asa ca te inteleg. Dar asa...de placere si de distractie, de ce nu? Abia astept sa postez pozele din concediu sa vedeti ca ma stramb in toate...nu am iesit si eu normal si frumos in nici o poza ca-mi ardea numai de sotii.
Azi am fost la mama si am ras de ma doare si acum burta. S-a apucat sa faca ordine intr-un dulap si ce credeti ca a gasit? 2 scrisori catre Mos Craciun si una catre Televziunea Romana Libera (daca va amintiti asa se numea prin '90). Ia ghiciti voi cine semna scrisorile? [:d][:d][:d] A zis mama ca o sa le foloseasca drept proba sa ii demonstreze lui Iepumare cat de rea eram cand eram mica (adica stiam ce vreau, ca intre timp am cam uitat sau...ma rog..am fost educata sa ignor ce vreau). Ca sa va distrati si voi:
" Draga Mos Craciun,
te rog sa imi aduci anul asta un ghiozdan incapator dar nu din ala care e greu si cand e gol. De asemenea, mai adu-mi o lanterna, un ceas electronic, o pereche de cercei si un inel.
Si imi mai trebuie un pix cu pasta si o guma de sters
....[aici am uitat exact ce scriam] dar era semnatura cu toate prenumele si inca ceva

P.S. Mama si tata sa stiti ca eu stiu ca voi sunteti Mos Craciun."
Scrisoarea era in plic, timbrata si la destinatar era trecut Mos Craciun si adresa parintilor mei iar dedesubt trecusem "fam. Damian" (adica numele meu de fata).

Pe cea catre TVR nu am citit-o fiindca am lipit-o atat de bine la vremea respectiva ca mi-a fost frica sa nu o stric acum incercand sa o desfac. Dar am citit prin plic cateva cuvinte care se vedeau (ca deh, erau plicurile mai subtiri pe vremea aia): libertate, America, telespectatorilor. Daca reusesc sa o deschid v-o transcriu si pe aia. Plec la doctor! Pupici tuturor

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

la multi ani IOANA si tuturor celor care au nume derivate din Ion. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Oti, sincer...daca as avea o fetita nu mi-ar placea sa fie fotomodel...dar intr-un final nu m-ar deranja sa fie daca as sti ca are in cap ce trebuie (adica...ce cred eu ca trebuie...deh, prejudecatile astea). Asa ca te inteleg. Dar asa...de placere si de distractie, de ce nu? Abia astept sa postez pozele din concediu sa vedeti ca ma stramb in toate...nu am iesit si eu normal si frumos in nici o poza ca-mi ardea numai de sotii.
Azi am fost la mama si am ras de ma doare si acum burta. S-a apucat sa faca ordine intr-un dulap si ce credeti ca a gasit? 2 scrisori catre Mos Craciun si una catre Televziunea Romana Libera (daca va amintiti asa se numea prin '90). Ia ghiciti voi cine semna scrisorile? [:d][:d][:d] A zis mama ca o sa le foloseasca drept proba sa ii demonstreze lui Iepumare cat de rea eram cand eram mica (adica stiam ce vreau, ca intre timp am cam uitat sau...ma rog..am fost educata sa ignor ce vreau). Ca sa va distrati si voi:
" Draga Mos Craciun,
te rog sa imi aduci anul asta un ghiozdan incapator dar nu din ala care e greu si cand e gol. De asemenea, mai adu-mi o lanterna, un ceas electronic, o pereche de cercei si un inel.
Si imi mai trebuie un pix cu pasta si o guma de sters
....[aici am uitat exact ce scriam] dar era semnatura cu toate prenumele si inca ceva

P.S. Mama si tata sa stiti ca eu stiu ca voi sunteti Mos Craciun."
Scrisoarea era in plic, timbrata si la destinatar era trecut Mos Craciun si adresa parintilor mei iar dedesubt trecusem "fam. Damian" (adica numele meu de fata).

Pe cea catre TVR nu am citit-o fiindca am lipit-o atat de bine la vremea respectiva ca mi-a fost frica sa nu o stric acum incercand sa o desfac. Dar am citit prin plic cateva cuvinte care se vedeau (ca deh, erau plicurile mai subtiri pe vremea aia): libertate, America, telespectatorilor. Daca reusesc sa o deschid v-o transcriu si pe aia. Plec la doctor! Pupici tuturor

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
si la multi ani celor cu numele de Ioana/Ion!
Miha la multi ani muschetarului nazdravan, sa ii dea Domnul sanatate, sa creasca mare si sa fie cuminte!
Ioana la multi ani!
Cristina la multi ani cu intarziere si bine ai revenit!
Nico multa sanatate Andrei! frumoase poze, cat despre copii, ce sa mai zic, n-am cuvinte!
Anca ce m-ai distrat cu scrisorile tale! sanatate!

La noi a nins alaltaieri toata ziua, asa ca Marc e toata ziulica afara la zapada, dar e frig, brrrr azi noapte au fost -10 grade!
Eu am scos azi bradul afara, spre tristetea copiilor.
Marc incepe gradi de luni.
Eu am inceput sa beau ceaiuri, dar nu am renuntat la cafea, am mai rarit-o, in loc de 4, beau 2!

si o seara placuta!

Mergi la inceput

Ia priviti voi aici AICI

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Ia priviti voi aici AICI

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Esti bestiala, ce copil precoce, din astea nu mi-ar pare rau sa-mi faca fetele mele.

P.S. Cand am vazut lmesajul m-am gandit ca ai un test de sarcina pozitiv, nu stiu de ce, asta a fost primul meu gand.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca ce fain ca ai gasit scrisoarea. O sa le pastrez si eu pe ale lui Alex (acum e la faza in care deseneaza ce vrea ca nu stie sa scrie ).
Ma gandeam aseara la tine. Eu cand am luat prina data eutyrox am primit de 100 si am avut probleme cu inima. Era mult prea mare doza pt inceput asa ca am schimbat medicul endocrinolog. Acum nu mai sunt probleme.
Multa sanatate .
Claudia a nins si la noi dar deja se topeste. Alex vrea sa fac un om de zapada asa ca musai trebuie sa mergem la munte. Bradutul nu pot sa in stric ca s-au p[us pe plans amandoi aseara. Il mai lasam pana sambata.
Miki sa ne mai povestesti despre muschetari.
Pisi ce faci mama de nu mai apari? sper ca sunteti bine.
Kati ceva povesti despre copii????
Cristina eu am rabdare si astept pozele. Andra e mai bine dar s-a invatat cu suzeta si acum striga prin casa titi toata ziua. Am scapat fara antibiotic desi sotul si aseara mi-a spus ca nu mai are rabdare cand sunt bolnavi. se pare ca timpul trece, noi imbatranim si ne pierdem rabdarea. Tin minte cand era Alex mic ca inventam tot felul de jocuri. Acum prefer sa ma uit la ei cum se joaca.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Oti, din pacate nu de data asta. Dar cand va fi, fii sigura ca o sa fiti primele informate!!!!!!!!!! Cat despre scrisorele si alte cele, nu v-am spus tot: au mai gasit ai mei un reportaj scris de mine la masina de scris (nu degeaba am eu super viteza la scris mailuri si mesaje....ma antrenam demult!) intitulat "Bucurestiul - oras industrial". Cred ca eram prin clasa a 5-6-a cand l-am scris. De asemenea un portofoliu cu desene, oferte si contracte pentru firma "mea": SC NOUA MODA SA. Si daca nu v-ati amuzat pana acum, mai era si un contract prin care parintii mei se obligau sa imi plateasca lunar 400 lei (nu stiu in schimbul a ce, probabil promiteam ca imi fac ordine in camera) si mai era o clauza conform careia sambata si duminica aveam voie sa ma imbrac cum voiam eu si sa mananc ce voiam, cat voiam si la ce ora voiam eu! Looooooooool
Nico, la mine diagnosticul (pus aseara) a fost "tahicardie paroxistica", cauza...ori tiroida, ori lipsa Ca+Mg+K....a doua s-a exclus fiindca mi-am facut azi analizele si au iesit bine...ramane prima. Analizele de tiroida nu au iesit chiar asa bine...anticorpii au mai crescut, TSH a inceput iar sa creasca, T3 si T4 au scazut mult, unul sub limita.
Cristina, am uitat sa imi trimit cu FW link-ul pe care mi l-ai trimis, poate incerc maine dupa-amiaza de la servici sa fac comanda. Multumesc mult de ajutor!
Katik, Pisi, v-ati inzapezit sau sunt copiii bolnavi si va tin departe? Asteptam vesti.
Claudia, multumesc, la fel si voua!
In Bucuresti ninge ca-n povesti dar traficul este ca in filmele de groaza...am crezut ca am iesit cu sania la plimbare, nu cu masina...si primarul din sector cica nu e nici un utilaj in sectorul 2 (unde stau eu)!!!!! Cum domne, in luna ianuarie??? Si intr-adevar in sect.2 e cel mai rau! E absolut inadmisibil. La noapte cica va fi ger deci daca ce e acum pe jos -suficient de alunecos-mai si ingheata...maine o iau frumos cu metroul, chit ca fac 2 ore pe drum in loc de jumatate de ora.
va pup, tb sa mai lucrez cate ceva.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am ajuns pe pag 2. Se vede ca lipsesc bunatatile de la pisi.
Acum o sa uit ca suntem in plina criza si va poftesc sa va serviti cu apoi putina miscare .
Eu, dupa ce am trait senzatii tari ieri (Alex a fost protagonistul) am incarcat sa ma mobilizez. deci sunt in forma maxima, ma apuc de aerobic, masaj si ... proiecte. La parte cu proiecte e cam nasol ca e mult de lucru si timp putin. Mai am si de invatat caci in martie e examenul pt reautorizare, iar seful m-a anuntat ca vrea sa merg la un grad mai mare.
Anca am vazut la stiri cum se circula in Bucuresti. la noi nu mai e zapada. Oricum dupa ce s-a oprit ninsoarea au fost curatate si locurile de joaca pt copii. Aici nu cred ca s-a pus problema de accidente.
Ai intrerupt tratamentul pt tiroida sau ce s-a intamplat? la mine acum valorile sunt normale. Azi trebuia sa merg la analize dar nu m-am mai dus. Sper sa ajung saptamana viitoare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ce fel de examen dai in martie, Nico?
Spor la invatat!

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Am fost sa depun actele pt indemnizatia marita si m-am oprit in magazine. Aici scrie mare reduceri pana la 80% si mai mult de 50 nu am gasit. Trebuia sa cumpar un cadou pt o fetita de 5 ani (maine mergem la ziua ei) si nu am gasit decat pt Andra. Cu alte cuvinte mi-a fost greu sa nu ii cumpar strumfitei mele. Pt Alex nu am gasit nimic, dar m-am obisnuit deja.
Elena exanenul e pt electrician autorizat. Eu am autorizatie definitiva din 2003 dar s-a schimbat legislatia si trebuie sa ne reautorizam.

poze

Mergi la inceput