Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pisi, da' ce o sa taiati voi tarisoara asta in lung si in lat!!!
Noi de Craciun o sa fim in obisnuitul turneu de Craciun la: bunica, parinti 1, parinti 2, nasi, prieteni. Apoi pe 29 plecam spre Budapesta unde stam pana pe 4 ianuarie.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Copilaria-i un zambet,
Un vis,
E veselie,
E pasarea ce-aluneca-n zare,
Si-un gand pribeag de-o vesnicie.
Copilaria-i o suava floare.
La Multi Ani, Roxy!

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si bucuria de a-ti petrece fiecare clipa alaturi de toti cei ce te iubesc!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Craciunul a inceput in inima lui DUMNEZEU si nu este complet decat atunci cand este si in inima omului!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare!
Pisi ce ati mai chinuit copilutzii, bine insa c-a trecut si sunt vaccinati! mie mi-e frica intotdeauna sa nu-i zica Marc de suparare "prostule" lui nenea dr, Luca incepe sa tipe numai cand vede ca ne apropiem de cabinet! craciun fericit si un an nou plin de bucurii alaturi de intregul tau familion!

Noi suntem la socrii de Craciun si dupa cum vad la noi nu vor veni fiindca fratele lui Christian va pleca mai repede, asa ca eu nu fac mare lucru ca vom fi mai mult plecati, iar saptamana viitoare plecam numai noi singuri la Düsseldorf, sper sa se descurce socrii cu copii!

Asa ca va urez tuturor "Craciun fericit" si un an nou in care sa vi se indeplineasca toate dorintele, sa ramanem cu totii sanatosi si sa ne auzim numai de bine!
Multi tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

craciun fericit sa aveti toate!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
AM intrat sa urez tututror inginerilor un CRACIUN FERICIT ca n povesti!!!!!! Multe cadouri, voie buna!!!!!
Noi o sa plecam sambata la predeal. Mai venim pe 5 in bucuresti. Craciunul il vom petrece la mama, parintii sotului, si pe acasa.

Va pup! si sa ne vede3m cu bine in noul an!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Good morning, evrione!

Mergi la inceput

Sa va fie casa, casa,
Cu bucate noi pe masa,
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu-n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie numai bine!
Sarbatori Fericite!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"Craciunul a inceput in inima lui DUMNEZEU si nu este complet decat atunci cand este si in inima omului!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Anca la hotel nu am lucrat nimic . Acum am terminat tot ce aveam planificat si ma apuc de bagaje. Pe la ora 13 decolam spre Ardeal.

Noi de Craciun stam la socrii, mergem si la ceva rude la sat sa primim colindatori. E o atmosfera foarte frumoasa acolo. De Revelion mergem in Prundul Bargaului, un satuc tare pitoresc, la un coleg de facultate. Vom fi 4 familii, toti cu copii. Eu abia astept caci acolo e zapada, focul mocneste in soba iar aerul e foarte curat.
Nu o sa deschid calculatorul, o sa ne odihnim.
Am facut bardul si e foarte frumos, am terminmat cu cadourile, care sunt foarte multe. Cel mai tare ma mandresc cu hainutele pt Andra care au costa enorm dar fac toti banii.
Alex mi-a pus sub brad un cadou facut de el. O casuta din hartie, care are si curte si in loc de brad, in fata casei a lipit un con. L-a ajutat si bonma dar pt mine e cel mai frumos cadou. Daca mai apuc azi o sa pun poze. Mai sunt ceva poze si filmulete noi la semnatura. Am reusit sa cumparam aparat foto.
Mai am de facut bagaje, plus cumparaturi asa ca va pup dulce.

DRAGELE MELE VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SARBATORI FARICITE, PLINE DE CALDURA SUFLETEASCA, UN AN NOU ASA CUM VA DORITI SI MULTA SANATATE!

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Craciun Fericit!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

Mergi la inceput