Ingineri fosti, viitori...(26)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
De pe ultima suta de metrii din Belfast va salut, mai sunt inca in viata dupa soua zile de alergatura. Ma duc acum la calarie si apoi acasa sa-mi fac bagajul pentru maine.
Va pup si va doresc sa aveti sarbatori cu liniste, bucurii si toate dorintele sa vi se implineasca in noul an.
Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

cristina, drum bun, sarbatori fericite acasa!
gabitza, bine ai venit la inginere, sedere placuta si al multe povesti!
poate o punem de o intilnire inginereasca
elena, pup miriiciul mik, sa-i treaca repede miriiala!
miki, pupici muschetarilor tai dar si celorlalti copilutzi pe care tu ii ajuti cu atita drag! jos palaria in fata ta!
nico, trec ele si supararile. cum mai e alex?
anca, mai ia o pauza, ca vei fi epuizata de sarbatori si nu te vei putea bucura ca lumea de ele
claudia, voi sunteti in parametrii?
fug ca s-a trezit rupa, trebuie sa impart siropurile, incerc sa revin mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!

Kati am si uitat cum e cafeaua facuta de tine de cand nu ne-ai mai dat!!!! mmmm, tot asa buna a ramas!

Cristina azi e ziua lui Roxi??? daca da, si daca nu urarile raman valabile, la multi ani, sa creasca mare, sanatoasa si mult noroc sa-i dea D-zeu! petrecere frumoasa si sarbatori fericite alaturi de familia ta! a, si zbor placut!

eu ma grabesc ca trebuie sa plec imediat, asa ca va doresc tuturor un we placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata la toata lumea!

Vin si eu, pe ultima suta de metri, cu bunatatile matinale, gen , cicolata calda, capucino, laptic, ceai cu multa miere si lamaie, fresh de ce vreti voi, cu aferenta si cu o povestioara: "Cum sa vaccinezi doi pitici speriati de bombe, in acelasi timp"

Deci, marti, dupa ce m-am intors de la lucru, rupta-n freza de oboseala si uitandu-ma usor cam concishi de la atata cifraraie, merg acasa hotarata sa-mi duc piticii la doctor sa mi-i vaccineze antipneumococic. Toate bune si frumoase, copii veseli nevoie mare ca merg la doamna doctor sa-i pipaie cu "chestia" aia rece pe spate, ei sa-i scoata limba (la control, desigur), sa vada ce jucarii noi a mai "bagat" la cabinet doamna, pana in secunda in care Vladut a vazut-o pe doctora ca-si pregateste seringa si-a dat alarma: eu nu vreau injectieeee, nu vreau sa ma inteeeeepi! ... Radu, care se juca in maxima veselie cu o locomotiva, a ciulit urechile si-a devenit atent la ce semnale disperate incepuse frate-su sa-i transmita. Intre timp, Vladi, care-si pierdea usor-usor controlul, a inceput sa caute locuri bune pentru refugiu. In clipa aceea a intrat si Ducu in panica si-a dat s-o zbugheasca pe usa! Cu o miscare scurta, din incheietura mainii, asistenta (femeie cu experienta, de) a rasucit chia in usa si-a bagat-o in buzunar. In tot acest timp, eu ma chinuiam sa-l scot pe Vladi de sub birou, locul pe care il gasise cel mai potrivit pentru ascuns ...Urmatoarele 5 minute s-ar fi putut bate lejer in audiente cu "Goana dupa soareci", si ar fi castigat la scor, daca se gandea cineva sa ne filmeze si sa dea secventele pe post! Abia am reusit, 3 inse (eu, doctora si asistenta) sa-i prindem, sa-i tinem si sa-i mai si vaccinam! ... Am ramas cu sechele, jur, mai ales ca piticii au primit, drept trofeu, pentru merite deosebite, seringile cu care li se facuse vaccinul (fara ace, desigur) si ei, periodic, cand isi aduc aminte, incep sa-si vaccineze "animalutele" cu care doarme fiecare in pat, numai asa, ca sa-mi faca mie-n ciuda ... cred!

... Daca v-am starnit un zambet, inseamna ca misiunea mea a fost indeplinita si ca n-a fost chiar zadarnica toata acea zbatere, ... in afara efectelor benefice pe care sper sa le aiba acel vaccin, desigur!

V-am dulce pe toate si sper sa savurati cu placere festinul de WE pe care vi l-am servit!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

da, Pisi, m-ai binedispus.

Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

La multi ani pt cele doua sarbatorite Ana si Roxi! Sa aiba parte de tot ce e mai frumos in viata.
Pisi nu aveam cum sa nu zambesc. Am avut si eu pare de o astfel de scena cu Alex dar la noi s-a terminat fara vaccin. A promis copilul ca o sa ma nance numai mincare sanatoasa si avea niste lacrimi de crocodil asa ca am renuntat.
Kati voi tot bolnaviori? Sanatate multa!
Alex e bine, putin suparat ca trebuie sa mearga la colindat la vecini. El vrea doar la necunoscuti ca de vecini ii e rusine . Azi a invatat plugusorul si sorcova. Iar Andra tot repeta dupa el. Pe zi ce trece invata tot mai multe cuvinte.
Cristina drum bun spre casa. Te asteptam cu multe poze. Sarbatori fericite!

Am mai pus cateva pozici in albumul decembrie 2008. Intre timp a comandat sotul un aparat foto pe net. Abia astept sa vina.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Robert a plecat spre Romania, de maine incepe o noua viata...

Va doresc sa cresteti mari sa aveti cele mai frumoase sarbatori alaturi de cei dragi...

miki-mami de trei muschetari!

"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cat mai multi oameni" Diderot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Salutare.
Va anunt ca sunt oficial in concediu.
Oti,sa-ti traiasca ANA!!!!!!!!!
Pisi, ce de aventuri!
P.S. Am uitat sa iti raspund la intrebarea cu golfuletul. Draga mea NU A VENIT si probabil va veni cel devreme la sf. lui februarie fiindca "dragutii" de la Porsche Romania nu au prelucrat comanda data de dealuri din Rm. Valcea timp de 5 saptamani, cica avea o eroare dar nu s-a uitat nimeni la ea, a stat acolo....am descoperit intamplator cand am vrut sa modificam ceva la configuratie si atunci s-a prins tipa de la Nurvil....si asa ca avem o intarziere de 5 saptamani + 4 saptamani perioada in care VW a sistat productia + 8 - 12 saptamani termenul minim de livrare...... Super nu??? O sa vina masina cand va fi cursul leu-euro la vreo cota din aia astronomica si banutii nostri de fapt nu vor mai fi aceiasi. Mda.
Cris, drum bun si un timp cat mai frumos petrecut alaturi de familie, sunt convinsa ca asa va fi.
Nico, tu cat mai ai de gand sa muncesti????? Iti spun sincer ca eu sunt stresata si nu dorm noaptea din cauza ca nu am lucrat nimic la hotel si daca nu voi reusi sa fac nimic nici in concediu o sa mi-l stric de tot, ca voi fi stresata si ma voi simti vinovata si imi va sta totul in gat. Dar totusi weekend-ul asta mi-l las pentru odihna, ca sunt rupta la propriu. Efectiv sunt intepenita de spate si abia imi tarasc picioarele dupa mine, parca as cara bolovani de cateva zile. Acum vreo 2 zile parca eram un ocnas din ala cu pietroiul legat cu lanturi de picioare..ma miscam in reluare si fiecare picior mutat necesita eforturi substantiale.
miki, ma bucur extraordinar pentru Robert. Sper ca viata lui sa nu ramana influentata de evenimentele petrecute la varsta asta frageda.
Eu voi fi prin jurul forumului pana in 29 decembrie cand plecam la Budapesta. Asa ca ne mai vorbarim.
pentru cine nu mai apuca sa intre: Craciun Fericit si linistit si un An Nou extraordinar, sa petreceti frumos in noaptea de Revelion!
Va pupa Iepu.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Gata cu munca, vine concediul...si Mosul. Ati pregatit darurile de Craciun?

Noi mai avem bradul si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

'Neata la toata lumea!

Vin si eu, la prima ora, de data asta, cu bunatatile matinale si va invit la , cicolata calda, capucino, laptic, ceai cu multa miere si lamaie, fresh de ce vreti voi si nelipsita !

Sa aveti o saptamana fantastica, cu liniste, armonie, sanatate si belsug, asa cum v-o doriti.

Eu mai vin la lucru doar maine si, eventual, poimaine, dupa care intru in concediu pana in 12 ianuarie.

Noi Craciunul il vom sarbatori acasa, impreuna cu soacra si babi, Revelionul la ai mei, in Oltenia, unde vom merge inca din 29 decembrie si stam pana in 3 ianuarie, iar de acolo plecam direct la Sinaia, unde vom sta 4 nopti apoi la Sibiu, unde vom mai sta 2 nopti, apoi ... Timisoara. Sper sa avem vreme frumoasa cu multa zapada si putin viscol!

V-am si mai revin cu cate un mesaj, mai ales pentru Roxy, pe care n-am felicitat-o ...inca.

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Serbarea craciuneilor_2008

Mergi la inceput