Ingineri fosti, viitori...(26)
Raspunsuri - Pagina 5
hcclara spune:
Salutare!
gabytza25 bine ai venit, sedere placuta si spor la povesti!
Ioana ce mare fecior ai, flacau in toata regula, si frumos!si mi-au placut tare mult costumasele!
Nico ce copii frumosi am vazut acolo in poze,si ce au crescut sa stii ca mie tare mult imi seamana cu Alex, sunt tare dulci, au cu cine semana! da eu acum nu am inteles, daca Alex a fost operat de polipi, de ce mai trebuie iar??? i-ai dat pana la urma antibiotic?
Cristina 9 ore cumparaturi??? mama mia, eu cred ca as fi fost lesinata
!!! zi drept, iti incape tot ce ai luat in valize??? cand pleci, saptamana asta?
Oti te pregatesti de chef??? ai fetite frumoase sa stii, iar pe Ana sa o faci fotomodel ca tare ii place sa se pozeze!
Miha voi ce mai ziceti? nazdrvanii il astepata pe mos craciun? robert cum mai e??? aseara m-am uitat la o emisiune pe vox era parca, la stern tv si m-am umflat de plans, mai intai a fost despre siameze, iar apoi despre copii cu oase moi,(insa nu m-am putut uita pana la capat) si ma gandeam ce noroc ne-a dat noua bunul D-zeu!
Kati cum e in vacanta?
Pisi cred ca si ea e bine-mersi in concediu, cred ca face cumparaturile de Craciun, ia zi , am dreptate sau nu??? ce mi-ar place sa stau cu voi in mall la taclale...tot am vrut sa va intreb gelateria italiana mai exista??? ca tare imi placea acolo ciocolata calda, cand aveam cate o ora libera acolo eram prezenta ca tare imi placea!
pupici la toate, ma duc sa fac o praji ca maine facem petrecere la grupa de copii unde merg cu Luca si fiecare duce ceva!
misha-germ spune:
claudia, maine plecam la Bonn sa-l externam pe Robert...este bine, si va pleca acasa. Ne bucuram ca am salvat bietul copilas, si incercam sa salvam cat mai multi. Lucrez acum la un blog cu o fata tot de aici de pe forum, unde o sa prezint povestea lui andy al meu, si inca cateva pe care dorim sa le ajutam.
Adr de site, care e in constructie este: www.andy.seek-on.com ....dar este prezentat deja acolo un caz. Ma cutremur cate cazuri imi vin zilnic, si vad ca altii au suferit mai mult ca noi..
pupici la toate fetele!
miki-mami de trei muschetari!
"Omul cel mai fericit este acela care face fericiti pe cat mai multi oameni" Diderot
nma spune:
salutare
Sunt suparata si am intrat sa ma plang dar am mai citit o parte din povestea Mariei si normal ca realizez ca ma supar pt nimicuri.
Miki ma bucur ca poti sa ajuti acesti copilasi. 
Claudia eu cred ca polipii s-au refacut. Daca nu sunt curatati foarte bine se refac. Am mai fost la un control anul trecut dar am facut greseala sa spun cine la operat inainte de consultatie. DR de familie insista sa il operez si de amigdale dar nu sunt convinsa ca trebuie. Pana la urma i-am dat antibiotic. Acum nu mai are nimic.
Gabytza peste cativa ani o sa iti fie dor de sesiuni
. Eu si sotul ne mai uitam uneori la pozele din facultate. Noi suntem prieteni din primul an de facultate. Mergeam in multe excursii.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
iepumic spune:
Buna dimineata.
Eu am avut niste zile din astea, de sfarsit de an, foarte aglomerate!
Va pup ca am destul de lucru.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
Pisicuta spune:
Goood morning, evrione!
Va mai amintiti de mine???![]()
Pentru improspatarea memoriei, poftiti la festin, apoi mai vorbim! Asadar, sa vina 

, ceiutul cu lamaie si miere, ciocolata calda, capucino-ul, fresh-ul de ce vreti voi, si nelipsita 

, ca de cand n-am mai trecut eu pe aici ati facut greva foamei! Numa' cafa si ceai ati servit! 

Imi cer mii de scuze ca v-am neglijat atata vreme, dar sunt full, full la lucru, cu inchiderea asta de an si planul pentru anul care va sa vina. In concediu nu am prea stat, numai miercuri si joi (cand au avut copii serbarile regulamentare), vineri am venit la lucru, luni nu si de marti ... mi s-a gatat concediul, deci servesc patria la cote maxime! 

. ... Promit sa-mi fac un pic de vreme sa incarc si cateva poze de la serbarea lui Vladut (caci de la a lui Ducu, la care n-am participat din motive de lipsa de spatiu, n-am primit inca suportul magnetic pe care s-a imortalizat evenimentul). Imediat ce voi face rost de cd-u, am sa postez cateva si de la serbarea Raducului.
Otilia, draga mea de 2 ori mamica,
sa-ti traiasca printesele, sa fie sanatoase, ca de frumoase, sunt frumoase de pica 

! Sunteti o familie foarte reusita si norocoasa cu asa copii adorabili. A, si da, Elis (superb nume) seamana destul de bine cu Ana cand era bebelusa! 
Ioana, eu n-am reusit sa vad pozele tale, dar ma mai chinui si azi, poate am mai mult noroc, caci vad ca-mi merge net-ul mai bine!
Gaby, bine-ai venit in comunitatea noastra si sper sa te simti aici ca pestele in apa!

Miha,

toata dragostea mea catre tine si muschetarii tai! 
Nico,
Alexul cel bolnavior si istet, care a fost in forma maxima la serbare, desi conditiile "tehnice" nu-i erau tocmai prielnice! Se vede ca-i pui de ingineri! ... Si eu cu al meu sot suntem impreuna de la inceputul facultatii ... de fapt, ne-am cunoscut la admitere, cu un an inainte de a intra la facultate, caci am cazut amandoi cu succes in acel an (91), fiind loviti cu leuca de dragostea nebuna care ne-a palit de la prima vedere ![]()
... asa ca si noi avem amintiri superbe din toata studentia ! ... Huuuhhh, anul trecut am sarbatorit 10 ani de la terminarea facultatii ... ce viata, soro, ce viata!
... Lasa, ca nici asta de acuma n-are nici un cusur!
... Sa nu uit: Andra ta s-a facut o adevarata domnisoara, cocheta si, totodata, cu un aer de strengarita care-i delicios de adorabil! Imi place teribil cum ii sta cu sepcuta pe-o parte! Sunt indragostita iremediabil de minunea ta de fata!
Cristinica, mama, mult a fost, un pic a mai ramas! Sper sa ai un zbor linistit spre Romanica si-o sedere cat mai placuta si-ncarcata de dragoste si spirit de sarbatoare acasa! ... Si cand iti mai vine sa faci maraton la shopingareala, sa ma iei si pe mine, ca-s amatoare
!
Claudita, daca intrebi de gelateria din centru ... nu cred ca mai functioneaza ... parca sa zic ca n-am mai vazut-o, dar nu lua de buna, caci eu nu am fost si nu sunt un fan al ei, asa ca s-ar putea sa n-o fi vazut-o de lungul nasului ![]()
.
Ancuta ... a venit, mama, golfuletul acasa???
Katik, mii de
tie, super-mamica si trupei tale de strengari!
... Sper ca ati scapat si de maselita si de otita si de tuselita! ![]()

Elena, tu cum mai esti??? Razvanel ce mai face??? Se pregateste pentru Mos Craciun???
Hai, ca iar am scris romane. Va pup dulce si sper sa revin si maine cu festinul regulamentar!
tot 
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Fabrica de podoabe a lui Mos Craciun
xerxe2005 spune:
Bine ai revenit, Pisi!
Razvan al meu e cam marait si cam nervos, poate ii iese vreun dinte, nu stiu.
Cert e ca ieri m-a cam enervat.
Colegul meu de la Plan Tehnic nu e deloc agitat, nu pare sa aiba de lucru...
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
hcclara spune:
Salut!
Oti, la multi ani pt Ana, sa va traiasca, sa fie sanatoasa si norocoasa! 4 anisori, nu?
Miha ma bucur ca Robert e bine, toata stima mea pt ceea ce faci!
Nico, ce bine ca n-a fost nevoie de antibiotic la Alex, poate nu e nevoie de operatie iarasi!
la toate!
Otiliav spune:
Poftiti la 

si
buna si
cu ce vreti voi de ziua Anei nazdravanei!
Nico, noroc cu Pisi ca a pus link, e
pustoaica ta cu sepcuta, nu am mai vazut de mult poze cu ea si s-a schimbat mult, e senzationala in poza aceea.
Anca, hai ca vin si sarbatorile si poate te vei odihni ca ai avut un an tare greu.
Ioana, nu mai plange mami, ai baiat mare, frumos si sanatos, ce-ti poti dori mai mult? Poate si o surioara dar e timp ca esti tanara
.
Xerxe, ma descurc bine pentru ca am 2 ajutoare. Noaptea eu sunt de servici, se trezeste cam la 3 ore si sunt multumita ca imi fac cat de cat somnul in 3 reprize. Iar ziua sta prin bratele noastre dar si in patut singurica uneori. Acum a inceput sa se obisnuiasca sa o spal la chiuveta cu apa calda ca plangea, se obisnuieste si nu mai plange nici la schimbat de scutec. In concluzie e binisor, sunt ocupata rau seara cand suge de nu mai termina, chiar si 4 ore mai suge, mai sta, mai murdareste un scutec.
Si iertare ca nu scriu mai mult, dar nu prea mai am timp de forum, chit ca Elisa doarme cate 3 ore legate.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Pisicuta spune:
Copilaria-i un zambet,
Un vis,
E veselie,
E pasarea ce-aluneca-n zare,
Si-un gand pribeag de-o vesnicie.
Copilaria-i o suava floare.La Multi Ani,
Anishoara!
Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si bucuria de a-ti petrece fiecare clipa alaturi de toti cei ce te iubesc!
Dori, mami de Vladuc
(17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
"IERI este trecutul, MAINE este misterul, ASTAZI este un DAR!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
Fabrica de podoabe a lui Mos Craciun