Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 16
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adimercedes Greyerash, tot am vrut sa iti zic ca ma bucur ca ai dus-o pe Adelina la medic si ati inceput tratament. Va doresc refacere rapida!!!! Cred ca am pierdut discutia, dar poti sa imi spui, te rog, ce te-a facut sa iti dai seama ca ceva nu e in ordine? Ca doar Adelina consuma lapte praf destuld e bine, din cate am inteles. Si nu te plangeai ca nu mananca bine. Unde a fost problema? Si ce v-a dat medicul exact sa luati? Scuze daca ai mai zis si te pun sa repeti acum. Doar daca ai timp si chef. Merci. ![]() "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Lisa Povestea obtinerii sarcinii |
Adi ce m-a facut sa ma duc la dr cu ea este faptul ca la tzitzica dreapta am observat ca are ceva ca o pietricica tare la atingere. Sincer mi-a fost frica sa nu fie ceva mai nasol, la chirurgie ne-a zis ceva de un chist, dar care trebuia confirmat de un endocrinolog. Acolo ni s-a zis ca are rahitism si ca asa arata organismul ca e ceva in neregula.
Cu mancarea din contra m-am cam plans pe aici ca are reprize cand practic nu vrea sa manance deloc, am lasat-o pe seama dintilor ca abia avem 7 si o vad ca baleste la greu si baga manutele in gura.
Lapte praf mananca cam 350 ml adunat seara si dimineata, cateodata si mai putin.
Tratament nu ne-a dat doar am schimbat Vigantol picaturi cu pastile de Vigantoletten de 500 u.i., a zis ca poate fi si din cauza administrarii de prea mult Vigantol. In rest sa manance cat mai natural posibil.
Sper ca te-am lamurit cat de cat.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Ma duc sa scot fata la plimbare ca nu ma mai inteleg cu ea, e foarte nervoasa si plange.
Papanash ti-am dat PM.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Andries spune:
asta cu "printesa iiebonee" a fost maxima
nu e fata destul de necajita, mai punem si noi paie pe foc
Danielle nu te supara..
dar nici mie nu-mi place cum mi se spune "Andreiia" totusi, vorba Carpatinei alege cu mintea!!
Andries
Annisia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Diferenta o face varsta... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Vrei sa spui ca pustoaicele astea care o indeamna sa aleaga rational nu au decat 15 ani (si atat, nu peste 20, ca te cred in stare sa adaugi tu ceva pe aici)... Altfel refuz sa cred ca m-ai facut baba... Si chiar daca sunt, macar nu imi mai aduce si tu aminte, la naiba!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Annisia spune:
Bre, ramane intalneala pentru maine??? Dupa serviciu (care aveti) sau in timpul zilei (care va puteti orienta)???? Daca nu, poentru joi. Eu zic sa nu o lasam pe vineri, ca e nebuneala mare in oras.
Deci maine, la ce ora, cate persoane? Dati de stire, sa vedem ce si cum. Neaparat la nentu Gigi, sa ne dam la papanashii aia bengosi!!!!
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Yaia spune:
| citat din mesajul lui gabitz78 carpatina - se vad progrese...eliza reactioneaza bine. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/ |
Sa o tina tot asa si sa mearga bine! (si masajele si Eliza)
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Te inteleg si cu bona, asa era bona Alexandrei, nu puteam sa zic nimic. |
Alooo.. Roxana.. aici Pamantul!
Ce bona soro, ca bona lu' Betty a emigrat de ceva vreme.. Era vorba de mama ei...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Annisia
Vrei sa spui ca pustoaicele astea care o indeamna sa aleaga rational nu au decat 15 ani (si atat, nu peste 20, ca te cred in stare sa adaugi tu ceva pe aici)... Altfel refuz sa cred ca m-ai facut baba... Si chiar daca sunt, macar nu imi mai aduce si tu aminte, la naiba! |
Mah... mi-a crapat un neuron incercand sa inteleg prima parte a mesajului tau...
Asa ca ma "concentrez" la partea a 2a, care e mai accesibila mie
Nici prin cap nu-mi trece donsoara sa va babesc pe dvs..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
devylla spune:
Scriu pe fuga...mult de munca...Erika e bine,si-a revenit complet.
Dupa ce am terminat cu examenul...m-am luat cu multe alte treburi de rezolvat.Am si cateva controale medicale de facut.Maine dimineata trebuie sa ajung la controlul de cancer ovarian.Saptamana viitoare trebuie sa ajung la cel anual.
Ne-a venit televizorul si sunt fericita!Ca de cand m-am intors ma uitam numai la unul micut si vechi.
Ma duc sa hranesc poporul.
Multumesc tuturor de urari,sper din tot sufletul sa i-au examenul.
Aaaa...ca trebuie sa anunt pe forum
,ma gandeam sa fac un subiect separat(emotion care scoate limba) am primit priemiul,adica a intrat mama in posesia lui si probabil asa va ramane,ca nu stiu cand il va trimite...e misto,arata bine.
Cu acestea fiind zise,am tulit-o.Revin mai tarziu,daca am timp sa citesc din urma.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Andries asta cu "printesa iiebonee" a fost maxima |
Nici pe departe nu am incercat sa pun paie pe foc, e doar un alt aspect al problemei, toti ne confruntam cu problema asta mai devreme sau mai tarziu: noi am ales doar nume care sa fie ok in romana, in principal, ca e totusi roman, dar sa nu fie stalcite nici in finlandeza sau engleza. Nana a trebuit sa renunte la numele care-i placea cel mai mult din cauza ca putea insemna ceva neplacut in Islanda, moldoveanca are probleme ca 'englejii' ii stalcesc numele lui Vlad si se gandeste sa-l strige Dominic, si imi amintesc de vremea cand invatam engleza, in clasa a 5-a si incepuram toti cu anumite fraze gen 'My name is Micshunica'...ii si vad pe 'engleji' auzind asta...
Imi amintesc de vremea vanatorii de nume si la ei un criteriu de baza a fost faptul ca urmau sa locuiasca acolo...daca imi amintesc gresit, Dani, mii de scuze. Asta nu inseamna ca omu' nu se mai poate muta, doar ca e si asta cu numele un aspect.
Si daca nu ne pastram simtul umorului in situatii de astea grele, unde ajungem?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze