Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danielle02 fara job,fara nimic,ca doar fata are acte aici |
care e statutul tau acolo? Ne-ai spus odata ca esti british...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Devylla, sa stapaniti sanatosi TV-ul...
Cam ce include un program TV la voi? 
=====================
papanash spune:
| citat din mesajul lui carpatina Cam ce include un program TV la voi? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
origami
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
mey, care a depus dosarul pentru noua indemnizatie de 85% ? E momentul ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
care e statutul tau acolo? Ne-ai spus odata ca esti british... ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
carpatino, stai ca te lamuresc io. Fata ( Ebonica)are acte acolo, deci in romanica n-are drept de indemnizatie, alocatie si asigurari medicale .
cred ca asta a vrut sa spuna.
Filme Ghighi
papanash spune:
| citat din mesajul lui greyeras Ma duc sa scot fata la plimbare ca nu ma mai inteleg cu ea, e foarte nervoasa si plange. Papanash ti-am dat PM. ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
am raspuns, am trecut si pe lista

Filme Ghighi
papanash spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, e doar un referat, sacosa doar peste vreo 2 ani Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Yaia trimite sacosa oricum, pentru peste 2 ani
Filme Ghighi
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui papanash
carpatino, stai ca te lamuresc io. Fata ( Ebonica)are acte acolo, deci in romanica n-are drept de indemnizatie, alocatie si asigurari medicale . cred ca asta a vrut sa spuna. |
Pai trebuia sa zici.. "stai carpatino.. cred ca te lamuresc io"
Si nu m-am lamurit.. daca era cum zici tu ar fi zis: "fata are acte doar aici".. pe cand ea a zis "doar fata are acte aici"
=====================
prisi spune:
eu am fost putin pe la doctor
, se pare ca am o viroza urata si mai am si un timpan care nu arata prea bine, asa ca maine la prima ora ma duc si al orl ca azi nu aveau nici un loc disponibil, si m-am enervat la culme , a facut Medicoveru' un ditamai cladiroiu in cenrtru si nu are nici un loc de parcare alocat pt pacienti, am facut o gramada de invarteli pana am reusit sa gasesc
i-am zis dr ca am un copil acasa si cica sa-l izolez sau sa port masca, pai e mai usor sa o izolez decat cu masca, Miru nu ma suport nici cu ochelarii , pai cu masca cred ca o sa fie calare pe mine sa mi-o ia, asa ca o mai las si noaptea asta la bunici, faza nasoala e ca nu bea lapte cand ramane la ei , arunca bibe cat colo, cred ca asociaza laptele cu mine , ca si acasa numai de la mine il ia
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
devylla spune:
Luy multumesc mult ca ti-ai amintit de poze.Deabia astept sa le primesc.
Andreea am tot sperat ca totul va fi bine.Multa putere
Sabina bafta la examene,sunt sigura ca te vei escurca impecabil
Nana Andrei este atat de dulce,m-a lasat fara grai.Am admirat pozele clipe bune.
Betty am vrut sa-ti scriu de mult cateva randuri.Ma bucur tare mult cand mai citesc din mesajele tale.Imi aduc aminte de perioada odiseei...si-mi aduc aminte de-o poza de-a ta cu burtica mare...cand dormeai cu un picior pe sus![]()
adimercedes imi pare tare rau sa aud de accident.Ma bucur totusi ca sunteti bine si sa va bucurati de noua masina.
Daniela fetele au spus cam tot ce se poate spune.Nu este deloc indicat sa plecati de-acolo....fara o baza sigura...sa va aventurati asa,cu un copil mic.Iar tu imi pare ca ai mult mai multe oportunitati spre o cariera si independenta in Anglia,fie ea dragostea cat de mare,dar trece prin stomac...si nimanui nu ii place sa fie subjugat.Iar in Radauti...ce sa zic.
Eu zic doar sa faci o lista in care sa scri lucrurile pe care vrei sa le realizezi de acum incolo cu cele doua variante Anglia-Radauti,si vezi ce avantaje ai si ce dezavantaje...si unde se inclina balanta...Eu una nu sunt de-acord sa-ti urmezi sotul pana in panzele albe...asta poate mai mergea cand erati doar voi doi.Acum pe primul plan trece Eboneea si ce este mai bine pentru ea in viitor.
Iti trimit imbratisari si pupici,iar tu esti singura care poate lua o decizie.Iti doresc sa o alegi pe cea care crezi ca te va multumi cel mai bine.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)