Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 18
prisi spune:
Yaia
nu am nik cu Onestiul, doar ca nu il stiu prea bine, am trecut o singura data, oricum orasele erau exemple, ar fi multe alte in care as putea sa ma mut, desi Piatra si Bacaul sunt printre favorite
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
papanash spune:
Prisi, multa sanatate !
Gabitz, ma bucur ca Eliza face progrese, ai grija cu virusii.
Devylla, sa stapanesti sanatoasa noua achizitie. Hai, deschide subiectul ala sa avem si noi ce comenta
pe-acolo.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
greyeras spune:
Cred ca mai bine citesti aici:
http://www.adevarul.ro/articole/indemnizatia-de-mama-600-de-lei-sau-85-din-venitul-net-anual.html
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
papanash spune:
am niste dureri de coloana cam suspecte de vreo cateva zile, ma bag in pat langa printul mostenitor, dar sunt si cu okii pe voi , ca-mi sunteti dragi 
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Marunzika, va pup tare, ai grija de micuta mucioasa !
Filme Ghighi
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash am niste dureri de coloana cam suspecte de vreo cateva zile, ma bag in pat langa printul mostenitor, dar sunt si cu okii pe voi , ca-mi sunteti dragi ![]() ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
incearca cu niste Voltaren Rapid 100, trece de la primele 2 pastile, dar e bine sa mai iei o zi , e un antiinflamator cu diclofenac , sanatate multa
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
devylla spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui papanash
origami ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Pai ca sa-ti dau un program complet,dimineata prog matinal:stiri,vreme,zodiac...divertisment.In timpul zilei nu ma uit dar in general sunt foarte multe emisiuni gastronomice,la orice ora.Japonezii sunt niste gurmanzi...ceva de speriat.Diverse emisiuni despre flori,aranjamente...locuri de vizitat.Apoi seara de pe la 5,incep emisiuni de divertisment de tot felul,mai idoate mai dragute...depinde la ce vrei sa privesti.Stiri si un film(dar rar).
Mai au cateva emisiuni saptamanale pe care le mai urmaresc din cand in cand...au o emisiune faina din europa,se plimba cate un reporter printr-o tara la alegere si traieste pentru o saptamana in mijlocul unei familii,si arata obiceiuri,traditii,mancare...si multe alte lucruri interesante.Cam de 2 ori pe an arata si din Romania.
Chiar acum doua luni a fost o astfel de emisiune,din Bucuresti,la o familie.Au gatit sarmale cu smantana si au fost sa bea un ceai verde...intr-o cafenea de prin Bucuresti(n-am retinut locul) si au aratat o cutie cu ceai verde produsa in tara pe care scria numai bazaconii in heroglife,bere rece,oden(o mancare japoneza ce se mananca indeosebi iarna si nu se bea ceai verde la ea)si karate
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Yaia nu am nik cu Onestiul, doar ca nu il stiu prea bine, am trecut o singura data, oricum orasele erau exemple, ar fi multe alte in care as putea sa ma mut, desi Piatra si Bacaul sunt printre favorite |
Hai, mai, ca eu glumeam aici!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
danielle02 spune:
multumesc inca o data de vorbele bune si parerile voastre,m-ati facut sa si rad sa si plang 

carpatina,fata are acte doar aici in tara,nu e romanca,asa am vrut noi sa fie fiindca nu era vb sa ne intoarcem,e complicata situatia la noi 
nu e vb de alocatii sau altceva,pana la urma ma lipsesc,dar imi vine greu sa umblu iar dupe acte,mai ales ca stiu ce "rapizi" sunt acasa!
la sc. o sa mearga si acasa,dar cand termina ce face?ce are?aici chiar daca nu merge la liceu tot isi poate gasi o sluja si se poate intretine singura,pe cand acasa e mai rar asa ceva,
in fine,duminica mergem acasa,am schimbat data,sa vedem cum e si apoi hotaram,daca e ceva de facut ptr mine o sa raman,daca nu,vin inapoi sa imi cresc copilul in pace,nu cu toata babarimea si toti vecinii pe cap,ca doar stiti si voi cum e 
deja ma imaginez cum incerc sa ii conving sa ma lase in pace 
si in al doile rand,nu vreau ea ca fata sa faca sc. acasa,am facut si eu si nu imi place absolut deloc,aici e alta mentalitate,profesorii sunt prietenii tai,te inteleg daca nu poti merge o zi la ore,nu e problema,te ajuta,te sfatuesc,ceea ce in radauti niciodata nu o sa se intample,
de ce sa vina fata acasa speriata de la scoala si sa invete doar de frica profesorilor??!!
nu pot accepta asta,mama s-a luptat ca sa ajungem aici (eu si sora mea) sa nu ducem o viata grea,ne-a educat in asa fel sa ne descurcam singure,asta vreau si eu ptr ebonee,
va pup,fug ca e pe scari 
pozici
Ebonee (02.10.2007)