Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Yaia nu am nik cu Onestiul, doar ca nu il stiu prea bine, am trecut o singura data, oricum orasele erau exemple, ar fi multe alte in care as putea sa ma mut, desi Piatra si Bacaul sunt printre favorite

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Prisi, multa sanatate !

Gabitz, ma bucur ca Eliza face progrese, ai grija cu virusii.

Devylla, sa stapanesti sanatoasa noua achizitie. Hai, deschide subiectul ala sa avem si noi ce comenta pe-acolo.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Cred ca mai bine citesti aici:
http://www.adevarul.ro/articole/indemnizatia-de-mama-600-de-lei-sau-85-din-venitul-net-anual.html

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

am niste dureri de coloana cam suspecte de vreo cateva zile, ma bag in pat langa printul mostenitor, dar sunt si cu okii pe voi , ca-mi sunteti dragi

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Devylla sa stapanesti sanatoasa premiul

poze

Mergi la inceput

Marunzika, va pup tare, ai grija de micuta mucioasa !

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am niste dureri de coloana cam suspecte de vreo cateva zile, ma bag in pat langa printul mostenitor, dar sunt si cu okii pe voi , ca-mi sunteti dragi

Filme Ghighi

incearca cu niste Voltaren Rapid 100, trece de la primele 2 pastile, dar e bine sa mai iei o zi , e un antiinflamator cu diclofenac , sanatate multa

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cam ce include un program TV la voi?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

origami

Filme Ghighi

Daaaa si lupte cu samurai

Pai ca sa-ti dau un program complet,dimineata prog matinal:stiri,vreme,zodiac...divertisment.In timpul zilei nu ma uit dar in general sunt foarte multe emisiuni gastronomice,la orice ora.Japonezii sunt niste gurmanzi...ceva de speriat.Diverse emisiuni despre flori,aranjamente...locuri de vizitat.Apoi seara de pe la 5,incep emisiuni de divertisment de tot felul,mai idoate mai dragute...depinde la ce vrei sa privesti.Stiri si un film(dar rar).
Mai au cateva emisiuni saptamanale pe care le mai urmaresc din cand in cand...au o emisiune faina din europa,se plimba cate un reporter printr-o tara la alegere si traieste pentru o saptamana in mijlocul unei familii,si arata obiceiuri,traditii,mancare...si multe alte lucruri interesante.Cam de 2 ori pe an arata si din Romania.
Chiar acum doua luni a fost o astfel de emisiune,din Bucuresti,la o familie.Au gatit sarmale cu smantana si au fost sa bea un ceai verde...intr-o cafenea de prin Bucuresti(n-am retinut locul) si au aratat o cutie cu ceai verde produsa in tara pe care scria numai bazaconii in heroglife,bere rece,oden(o mancare japoneza ce se mananca indeosebi iarna si nu se bea ceai verde la ea)si karate.M-a pus al meu sa ii caut ceaiul si sa il aduc.Chiar le povesteam si Sabinei si Monicai de intamplare...

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi

Yaia nu am nik cu Onestiul, doar ca nu il stiu prea bine, am trecut o singura data, oricum orasele erau exemple, ar fi multe alte in care as putea sa ma mut, desi Piatra si Bacaul sunt printre favorite

Hai, mai, ca eu glumeam aici! Dar m-ai luat in serios, ca esti inca bolnavioara! Te iert!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc inca o data de vorbele bune si parerile voastre,m-ati facut sa si rad sa si plang
carpatina,fata are acte doar aici in tara,nu e romanca,asa am vrut noi sa fie fiindca nu era vb sa ne intoarcem,e complicata situatia la noi
nu e vb de alocatii sau altceva,pana la urma ma lipsesc,dar imi vine greu sa umblu iar dupe acte,mai ales ca stiu ce "rapizi" sunt acasa!

la sc. o sa mearga si acasa,dar cand termina ce face?ce are?aici chiar daca nu merge la liceu tot isi poate gasi o sluja si se poate intretine singura,pe cand acasa e mai rar asa ceva,

in fine,duminica mergem acasa,am schimbat data,sa vedem cum e si apoi hotaram,daca e ceva de facut ptr mine o sa raman,daca nu,vin inapoi sa imi cresc copilul in pace,nu cu toata babarimea si toti vecinii pe cap,ca doar stiti si voi cum e
deja ma imaginez cum incerc sa ii conving sa ma lase in pace

si in al doile rand,nu vreau ea ca fata sa faca sc. acasa,am facut si eu si nu imi place absolut deloc,aici e alta mentalitate,profesorii sunt prietenii tai,te inteleg daca nu poti merge o zi la ore,nu e problema,te ajuta,te sfatuesc,ceea ce in radauti niciodata nu o sa se intample,
de ce sa vina fata acasa speriata de la scoala si sa invete doar de frica profesorilor??!!
nu pot accepta asta,mama s-a luptat ca sa ajungem aici (eu si sora mea) sa nu ducem o viata grea,ne-a educat in asa fel sa ne descurcam singure,asta vreau si eu ptr ebonee,

va pup,fug ca e pe scari

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput