Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 19
Yaia spune:
Danielle, eu cred ca tu stii foarte bine ce vrei, doar ca ti-e teama de decizia pe care ai luat-o.
Drum bun spre tara si Sarbatori fericite!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Astept tort dupa sustinerea tezei, sacosa e deja pe drum si ajunge repede, ca a plecat goala de la Roxana, care nu ma mai iubeste si m-a pus la regim (sau ma iubeste tare si imi zice si ea ca am luat proportii si ar fi cazul sa fac ceva?) |
Consumul excesiv de sare, zahar si grasimi dauneaza grav sanatatii!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Alooo.. Roxana.. aici Pamantul! Ce bona soro, ca bona lu' Betty a emigrat de ceva vreme.. Era vorba de mama ei... ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
SabinaY, sa folosesti sanatoasa premiul.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Pai trebuia sa zici.. "stai carpatino.. cred ca te lamuresc io" Si nu m-am lamurit.. daca era cum zici tu ar fi zis: "fata are acte doar aici".. pe cand ea a zis "doar fata are acte aici" ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Deja mi-am prins urechile! Eu nu deosebesc bunica de bona si voi ma luati cu nuante din astea.
Rox ,
Poze
alinus_25 spune:
Andreea Aniast, ai toata admiratia mea pt curajul si indarjirea ta. Sa ramai hotarata sa faci bb2 la fel ca inainte. Poate doar tristetea din adancul sufletului sa o lasi in urma, si sa faci loc iubirii pt Vladimir, sot si bb ce va urma, sper eu curand.
SabinaY bafta la examen. Am vazut o parte (recunosc) din pozele voastre din tara. M-am amuzat copios pe concurenta dintre Erika si Maria, in rest poze minunate in gradina bunicii. Eu le consider aminitiri de suflet, chiar nu conteaza cat de bine/rau era imbracata copila, sunt convinsa ca ea a fost incantata de alte lucruri (si cred ca si tu de altfel, in sinea ta, nu-i asa ?).
Cu programele tv m-am lamjurit, ca si pe mine ma rodea. Da’ eu n u pricep ce-i cu controlu’ de cancer ovarian.
Sabina compozitoarea, tzin pumnii. Bafta si succese chiar daca e numai un referat, e un pas important !
Adimercedes, de mult ma tzin sa-ti urez un bine ai revenit. Bine ca ati trecut numai cu sperietura. Abia astept poze cu patul si camera Lisei. Cred ca e fabuloasa. Lisa e incantata, Sau abia faceti acomodarea ?
Cum mai Danielle sa nu te mai gandesti la iubire ?? Pai din iubirea ce v-o purtati (sau ar trebui) luati deciziile impreuna, tzinand cont de sentimentele amandurora.
Si sa nu vina in tara, ca o sa faca o branza din afacere. Muncitorii mai mult fuuuura si vand altor constructori la juma din pret, plus ca peste tot vad ca s-au stopat lucrarile, fie ca e vb de case/vile/blocuri. Birlad sau Radautzi e tot una.
Si daca vrei musai solutie de compromis, TRIMITE-L INAINTE in iarna asta 1-2 luni, CA SA ARANJEZE LUCRURILE. Poate asa vede (ori isi aminteste) ca iarna in Moldova e sezon mort, oamenii nu concep sa cosntruiasca/ finiseze cand e frig, poate prinde si ceva ger, ca sa-si muste din degete.
Aoleu, deci plecati cu totii duminica. Fii tare in tara si nu te lasa condusa si influentata. Tzin pumnii sa iasa cum vrei tu.
Betty, poate la tine chiar e cu 2 liniutze, vorba lu aia pusa pe sotii. Ma bucur ca i-ai fost sprijin de nadejde Andreei.
La mine nu e. Au venit rushii cu super dureri. Nasol de tot, cred ca o fi fost ceva pe acolo, insa s-a dus. Asta e, mai am 2 luni de incercari.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Roxana_G spune:
Danielle, o scoala in Romania am facut toate si nu mi se pare ca am ajuns asa de rau si nu avem nimic. Si nici nu ducem lipsa de independenta. Sunt de acord cu tine ca acolo ii poti oferi mai mult, dar nu minimiza absolut tot ce e in tara. Nu e neaparat sa ramai la Radauti, poti sa te muti in oricare oras mare, poti sa iti cauti si tu un job aici, poti sa ii alegi o scoala mai buna. Exact discutia asta am avut o cu mama zilele trecute, ca tot povesteam de asta. Incepuse cu teorii cum ca sa nu imi dau fata la o scoala de cartier cu tigani si alt fel de copii, ea prefera o scoala de fitze. Si nu numai pentru ca se face mai multa scoala acolo, ci pentru ca sunt copiii nu stiu cum. Ceea ce m-a enervat peste masura, eu am mers la o scoala de cartier, cu copii normali, si nu m-a impiedicat nimeni sa invat si nici sa imi fac un drum in viata de care sunt multumita. Am invatat la scoala de cartier din Romania si nu sunt cu nimic mai prejos decat englezii, nemtii, americanii sau ce alta natie se considera superioara.
Rox ,
Poze
greyeras spune:
Roxana 
.
Fetelor hai sa ne mobilizam si sa ajutam si noi cum putem Ajutoarele mosului. Putin de colo, putin de colo se poate face ceva frumos.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui greyeras Cred ca mai bine citesti aici: http://www.adevarul.ro/articole/indemnizatia-de-mama-600-de-lei-sau-85-din-venitul-net-anual.html Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze |
si eu daca nu am muncit niciodata in romania?ce fac?primesc zero??!!
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui papanash am niste dureri de coloana cam suspecte de vreo cateva zile, ma bag in pat langa printul mostenitor, dar sunt si cu okii pe voi , ca-mi sunteti dragi ![]() ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
sa stii ca si eu ma confrunt cu durerea de coloana,poate sa fie de la calcat??carat copilul in brate??sau epidurala??
habar nu am,dar ma indoaie cate odata,
pozici
Ebonee (02.10.2007)