Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adi, Papanash, multumim, suntem bine, Gh e un poznas si jumatate o ia pe urmele sora-sii. In continuare nu vorbeste prea multe, dar se face extrem de usor inteles cand vrea ceva
E extrem de vesel si voluntar, dar are si mare siguranta de sine.
E tot micut, da superb

Rox, tu ai dreptate ca si aici se poate face scoala...dar...eu vad un pic altfel problema. Cel mai important e ca Danielle a inceput deja ceva acolo si mi se pare nedrept sa i se ceara sa renunte.
Eu una as pleca fara sa stau pe ganduri daca as avea cum sa am relatiile si cunostintele de aici in alta tara!
dar in domeniul meu e f f complicat, cascavalul e din ce in ce mai mic.
In ceea ce fac ei e exact invers.
In Radauti(unde oricum vor sta la inceput) o sa-si manance nervii pe 5, 6 milioane, iti dai seama! sau mai rau, se va toci stand acasa si se va depresa. Nu compara Bucurestiul cu un orasel minuscul din Moldova....
cat despre scoala Alexandrei, eu zic ca mai degraba tu ai dreptate, intr-adevar, iar in situatia voastra sunt alte criterii, cum ar fi distantele, logistica(cine o ia, cine o aduce), ca scoala...cam tot aia va fi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Danielle, eu cred ca tu stii foarte bine ce vrei, doar ca ti-e teama de decizia pe care ai luat-o.
Drum bun spre tara si Sarbatori fericite!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

multumesc frumos

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Danielle, o scoala in Romania am facut toate si nu mi se pare ca am ajuns asa de rau si nu avem nimic. Si nici nu ducem lipsa de independenta. Sunt de acord cu tine ca acolo ii poti oferi mai mult, dar nu minimiza absolut tot ce e in tara. Nu e neaparat sa ramai la Radauti, poti sa te muti in oricare oras mare, poti sa iti cauti si tu un job aici, poti sa ii alegi o scoala mai buna. Exact discutia asta am avut o cu mama zilele trecute, ca tot povesteam de asta. Incepuse cu teorii cum ca sa nu imi dau fata la o scoala de cartier cu tigani si alt fel de copii, ea prefera o scoala de fitze. Si nu numai pentru ca se face mai multa scoala acolo, ci pentru ca sunt copiii nu stiu cum. Ceea ce m-a enervat peste masura, eu am mers la o scoala de cartier, cu copii normali, si nu m-a impiedicat nimeni sa invat si nici sa imi fac un drum in viata de care sunt multumita. Am invatat la scoala de cartier din Romania si nu sunt cu nimic mai prejos decat englezii, nemtii, americanii sau ce alta natie se considera superioara.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

aici nu era vb de fite,nici nu se stie de asa ceva,
bravo celor care au reusit in tara,ma bucur mult ptr ei,
dar eu imi sustin parerea,vreau ca ebonee sa mearga la sc de placere,sa stea de vb cu profesorii ca intre prieteni si toate cele,la asta m-am referit eu,
fara fite si fara nimic,poate ca acasa sunt mai multe fite decat aici,nu vreau sa bage carte in ea cu,caruta si apoi sta cu buza umflata,surorile sotului,cu tot cu masterul lor si facultate de 4-5 ani au zburat in Canada,e greu acasa,

sabina,la asta m-am referit si eu,poate nu sunt facuta inteleasa,imi e greu,atat ptr fata cat si ptr mine

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

doamnelor, va invit sa continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Danielle si Sabina , eu am inteles foarte bine mesajul, si sunt de acord ca in situatia data pentru ele este mai bine acolo. Doar ca exprimarea a fost mult prea generala si in contextul discutiei cu mama nu prea mi-a picat bine. Imi pare rau daca am fost prea vehementa, cred ca azi m-am trezit cu fundul in sus.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput