Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

m-am trezit acum 10 minute si nu mai pot sa dorm, am din nou insomnii; am mai avut pe perioada sarcinii, dar acum? Si saptamana trecuta am avut 2 nopti de nesomn...

Poate e cu doua liniute!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello dragelor,
Multa sanatate bolnaviorilor, au terminat piticii si am inceput noi cu virusii.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina
Abia astept sa vad patul Lisei.. si eu ma gandesc sa trecem la pat mare...

Si eu, si eu...dar tot astept sa vad cum se acomodeaza Lisa...plus ca nu prea gasesc paravan sa-i blochez o eventuala cadere din pat!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui prisi
as alege Suceava, Piatra Neamt sau Bacau un oras mai mare care sa-mi poata oferi un job bun si ceva alternative pentru educatia copilului

Mey, dar cu Onestiul ce ai? Nu e un oras 'mai mare', da' e destul, poti avea job bun, alternative pt. educatia Mirunei sunt destule...uite ce desteptacine a iesit de acolo (moi adica!) si unde mai pui ca e frumos si curat!
Numai eu am plecat dupa berbant si, desi nu am ajuns pana in panzele albe de care vorbea Annisia, am ajuns pe taramurile albe...off, dragostea asta!

Poze

Nu esti singura care a plecat dupa husbant...eu cu macaronari

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

In cazul in care am uitat sa scriu, desi le-am gandit:

Andreea, sper ca te imbraci sa pleci la baietii tai! Esti tare si asa sa ramai!

Betty, bafta la bebe 2, poate tu si Andreea o sa fiti la alta odisee impreuna, tin pumnii! Si mersi inca o data de raspunsuri!

Sabina, tin pumnii la examenul de 'doftoriceala'! Astept tort dupa sustinerea tezei, sacosa e deja pe drum si ajunge repede, ca a plecat goala de la Roxana, care nu ma mai iubeste si m-a pus la regim (sau ma iubeste tare si imi zice si ea ca am luat proportii si ar fi cazul sa fac ceva?)

Carpatina, se apropie plecarea? Drum bun...si carnati gustosi!

Nana, sper ca ati ajuns cu bine la rasfat!

Prisi, Gabitz, Roxana, multa sanatate! Sa va faceti bine repede ca vin sarbatorile!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui prisi
as alege Suceava, Piatra Neamt sau Bacau un oras mai mare care sa-mi poata oferi un job bun si ceva alternative pentru educatia copilului

Mey, dar cu Onestiul ce ai? Nu e un oras 'mai mare', da' e destul, poti avea job bun, alternative pt. educatia Mirunei sunt destule...uite ce desteptacine a iesit de acolo (moi adica!) si unde mai pui ca e frumos si curat!
Numai eu am plecat dupa berbant si, desi nu am ajuns pana in panzele albe de care vorbea Annisia, am ajuns pe taramurile albe...off, dragostea asta!

Poze

Nu esti singura care a plecat dupa husbant...eu cu macaronari

Eu pe taramurile albe, tu pe taramurile cu macaroane!

Poze

Mergi la inceput

Danielle de Anglia, te-am lasat la urma si separata, ca la tine e mai lung: numai tu poti stii ce vrei, dar deciziile se iau 'in familie'. Tati de Ebonee nu poate ghici ce simti tu...unde mai pui ca e si barbat, deci nu te baza ca intuieste...asa ca trebuie sa-i zici, clar, scurt si la obiect, negru pe alb de preferinta, e de stiut ca barbatii nu vad toate culorile. Dar asta cu calm si rabdare. Apoi discutati, vedeti ce vrea fiecare si decideti IMPREUNA, asta daca vreti sa o faceti impreuna. Daca nu, fiecare cu ale lui si atunci e simplu pt. tine, e evident ca tu personal vrei sa ramai acolo. Dar ca familie, trebuie sa faceti compromisuri si sa decideti ce e mai bine pt. toti, cu suflet si cap.

Din punct de vedere strict economic, ti s-a mai raspuns deja, e momentul cel mai prost pt. a incepe o afacere noua ORIUNDE in lume. Nu ACUM! In plina criza financiara nu incepi nimic nou, iti explodeaza in fata. Te tii cu dintii de ce ai si incerci sa-ti pastrezi slujba.

Cand iti pui pe lista avantajele si dezavantajele, nu uita si de nume: ma amuz cum or sa o strige cei de la Radauti pe printesa Iebone (cu accent pe primul e ). Imi permit sa fac gluma asta si pt. ca sunt moldoveanca. Gluma, ne-gluma, e si asta un aspect, nu?

Hai, somn bun, ca dupa un somn bun, lumea e mai roz!

Poze

Mergi la inceput

Sa nu uit, Mada de Constanta, LA MULTI ANI sotului! Sa traiasca sanatos si fericit alaturi de voi!
Si distractie placuta deseara!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, e doar un referat, sacosa doar peste vreo 2 ani

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

carpatina - se vad progrese...eliza reactioneaza bine.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput