Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Prisi... vad ca-ti place sa fii domnisoara.. nici la serviciu nu te-ai dus
Sanatate multa!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02
in plus,are si ea un viitor asigurat (daca merge la scoala)

Da' ce, daca va intoarceti in tara nu o mai dati la scoala?

Scuze ca fac haz de necaz, dar sa stii ca uneori ajuta sa mai faci si haz, dupa un zambet parca rasare o solutie...Sau poate doar la mine!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Gabitz, cum mai e cu masajul? Se simte ceva? La cea mica, nu la buzunarul tau!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
doar ca vrea sa fie cu familia,prieteni etc

Pacatele mele, ca nu mai inteleg nimic: pai familia lui e acum formata din el si voi doua, tu si Ebonee! Hai, poate si tot familionul ala de catei...Adica eu asa gandesc...poate gandesc stramb!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
macar sa stie si el ce ma doare

Auzi, da' nu-i mai simplu sa-i spui direct? Sa aveti o discutie calma, ca intre adulti, in care sa cantariti totul si sa luati IMPREUNA decizia cea mai buna pt. toti 3?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

buna seara,

eu am venit de la serviciu, m-am doftoricit si am tras un pui de somn de vreo 2 ore, acum parca sunt un pic mai bine , ma mai doare gatul rau cu tot cu urechi, dar macar nu mai am frisoane
si mai sunt si domnisoara in seara asta, tati e in delegatie, iar Miru e o noapte in cantonament la bunici

Sanatate multa, prisilica draga!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna dimineata. Repejor ca intru intr-o conferinta. Mare stres pe capul meu. Dar ma simt mai bine cu raceala mea. Aseara v-am sedus si v-am abandonat pentru ca a clacat iar Windows si am reinstalat driverele. Mare belea, si tot nu merge bine.

Danielle, pai tu iei o decizie pentru cazul in care divortezi? Daca e un pericol iminent (nu asa ipotetic) atunci ia decizia de acum in consecinta sau clarifica problema. Daca nu, lasa incolo gandul asta, se poate intampla oricui si oriunde, asa ipotetic vorbind. Incearca sa vorbesti cu sotul tau, daca nu intelege ce important e pentru tine sa ramai acolo, poate accepta sa ramaneti doar voi 2 o vreme. doamna prea batrana pentru iubire, desi mai degraba meritai o bataita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Mada ma bucur ca ai reusit cu intarcarea

Dani sti bine ca sotul tau e f incapatanat...poate totusi reusiti voi doua cucuiete sa-l mai d-ati pe brazda
Ptr sot ar fi greu cu munca,dar nu imposibil...ptr tine cred ca te-ai putea realiza si in Ro...mai ales ca ai o bucovuneaca de nadejde...si mama tot de acolo este

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Andreea, esti minunata, ai fost tare, curajoasa si ai reusit sa vezi dincolo de situatia atat de neplacuta si dureroasa. Aveti grija de voi!

Betty, eu nu reusesc de secole sa il spal pe cap, nici sa il bag in cada. Si ce innotator aveam asta vara. Il spal numai la chiuveta, il bag in cada numai la spalatul pe cap. Intru si eu si chiar asa abia reusesc sa il spal. Sper sa treaca si la noi. Succes la baby spa! Te inteleg si cu bona, asa era bona Alexandrei, nu puteam sa zic nimic. De aceea am si dat fata la gradi la un an jumate si apoi a ramas direct la program intreg si am dat afara bona. Ma scosese din pepeni. Insa a fost greu, mai ales cand se imbolnavea si statea acasa.

Prisi, multa sanatate cuscra! Vad ca ne-am fericit amandoua cu raceli. Daca aveam nepoti acum cine mergea sa aiba grija de ei?

Mada28, la multi ani sotului, sa fiti sanatosi si fericiti!

Yaia, asta ma gandeam si eu, sa nu trimit banii degeaba. Eu nu am primit nici macar contul ala unde sa pun banii. Mai bine ii dau la campania pentru copii.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi
as alege Suceava, Piatra Neamt sau Bacau un oras mai mare care sa-mi poata oferi un job bun si ceva alternative pentru educatia copilului

Mey, dar cu Onestiul ce ai? Nu e un oras 'mai mare', da' e destul, poti avea job bun, alternative pt. educatia Mirunei sunt destule...uite ce desteptacine a iesit de acolo (moi adica!) si unde mai pui ca e frumos si curat!
Numai eu am plecat dupa berbant si, desi nu am ajuns pana in panzele albe de care vorbea Annisia, am ajuns pe taramurile albe...off, dragostea asta!

Poze

Mergi la inceput