Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Buna dimineata! Cafea pentru toata lumea!
Andreea, 

Adi, Daria "plescaie" si trage pastele alea lungi ca un mic furnicar. E tare dulce cind maninca, doar ca nu maninca prea multe.
blondutei de la antipozi.
Prisi sanatate!
Ce s-a marit Miruna!
E o frumoasa si cochetica cu o stiam. Pupici printesei cu pantofiori mov!
Daria nu a fost inca atit de aproape de nici un animal. As fi curioasa cum reactioneaza.
Insanatosire grabnica mamici si pici.
Multumim pentru voturi! Intru si eu acum sa votez.
Edit:papanash ai PM.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
gabitz78 spune:
neatza.
andreea - 
.
prisi - si eu sunt la fel!imi vine sa omor pe cineva!![]()

sabina - bafta la examen!
juniorii.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Adimercedes... ca tot ai luat mobila noua pentru camera fetei... de care pat ai luat? De copil mare sau tot de bebelus? P.S. Eu cand ti-am citit nickul am zis ca esti fan Mercedes ... ar trebui sa-ti zic AdiMazda!? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Carpatina, am luat pat de copil mare. Azi am facut poze, o sa urc sus. Sper sa apuc. Am luat ceea ce la noi se numeste King Single - cred ca e 107 x 204 cm. I-am luat si lenjerie normala, saltea la masura aia, e pat pt o persoana. Nu am vrut sa o pun in pat din ala de "toddler", ca ea e obisnuita sa ma pun langa ea cand adoarme si in ala nu am fi incaput amandoua. Asta e suficient de mare. Trebuie sa iau pe laterala un paravan de protectie, sa nu se rostogoleasca jos.
Am mai zis eu ca nick-ul meu nu e cu mercedes ot ca sunt fan mercedes
Fug ca s-a trezit Lisa si a inceput sa misune prin casa. Deschide toate usile!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Mada28 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
O cafea si o prajitura! Astazi e ziua sotului meu si fac cinste!
Astazi, la doua saptamani de cand am inceput procesul de intarcare, totul e Ok . Luca nu mai cere de vreo saptamana, iar sanii mei sunt f ok. Nu mai sunt ei ca in tinerete dar ... am flacau mare:)
Ieri am fost la doctor. I-am facut Infarixu. Noi la 1 an am facut Priorixul. Atunci nu a avut reactii, sper ca nici dupa asta sa nu aiba. Detalii tehnice :) : 12,4 kg si 85 cm. Dr. a zis ca e foarte bine dezvoltat.
In schimb de 1 saptamana ne luptam cu o eruptie dentara: i-au mai spart doi dintisori sus. Dr. a zis ca de la asta e si iesitul afara de trei ori pe zi si mai moale ca deobicei.Mi-a zis ca in curand o sa-i sparga si maselutele.Saracutul meu pui (:
Azi mergem sa sarbatorim , fara Luca care sta cu Bona.
Andreea - esti puternica si te admir din tot sufletul. Sunt alaturi de tine iar Dumnezeu iti va implini dorinta de a mai avea un bb.
Va pup pe toate si mai vorbim
Mada28
prisi spune:
Gabitz si Rox multa sanatate 
Mada La multi ani! sotului si felicitari piticului pentru rezultatele de la revizie
petrecere frumoasa diseara
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
Yaia spune:
Andreea Aniast, sa-ti dea Dumnezeu puterea sa-ti revii repede si sa o iei de la capat!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui betty78
o cutie are 6 doze si costa in jur de 18-19ron, dar poti sa cumperi mai multe cutii. Este foarte bun si pentru tine si in plus poti sa ii dai de fiecare data cand simti ca raceste si o sa vezi ca in timp ii intareste imunitatea. ![]() |
Mersi mult, o sa-mi iau vreo 3-5 cutii, sa fiu linistita! (Desi probabil multe o sa sfarseasca la cos, dupa ce expira, ca multe alte medicamente aduse din tara. Dar macar stau linistita ca le am in casa, in caz de nevoie!)

Poze
carpatina spune:
Mada, la multi ani pentru sotul tau! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, cum a ramas cu batranii? Nici acum nu am primit PM cui si cum ii dau bani. |
E in pom rau cu batranii, tipa care s-a ocupat in anii precedenti nu a putut sa o faca de data asta, ceva probleme personale si o alta tipa cica se ocupa...mai bine zis nu se ocupa. Nu am primit absolut niciun raspuns, dar mi s-a multumit...habar nu am pt. ce. Ma oferisem sa trimit eu restul de felicitari, dar nu mi s-a spus cate si daca mai e nevoie. Asa ca nu stiu ce sa fac, timpul a trecut si nu ar mai fi timp de trimis acum. S-a pus la bataie un cont si o adresa de trimis bani prin mandat postal, dar la cat de prost e coordonata campania, nu stiu ce sa fac, daca sa trimit ceva banuti sau nu...
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adimercedes
Carpatina, am luat pat de copil mare. Azi am facut poze, o sa urc sus. Sper sa apuc. Am luat ceea ce la noi se numeste King Single - cred ca e 107 x 204 cm. I-am luat si lenjerie normala, saltea la masura aia, e pat pt o persoana. Nu am vrut sa o pun in pat din ala de "toddler", ca ea e obisnuita sa ma pun langa ea cand adoarme si in ala nu am fi incaput amandoua. Asta e suficient de mare. Trebuie sa iau pe laterala un paravan de protectie, sa nu se rostogoleasca jos. Am mai zis eu ca nick-ul meu nu e cu mercedes ot ca sunt fan mercedes Fug ca s-a trezit Lisa si a inceput sa misune prin casa. Deschide toate usile!!! ![]() |
Tin minte si ca ai povestit ca nu vine de la masina.. dar .. primul click ramane primul
Abia astept sa vad patul Lisei.. si eu ma gandesc sa trecem la pat mare...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)