Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sabina, .

Spor mare cu examenele si cu toata nebunia ce o ai pe cap. Ce mai face Gh? Cum stati cu evolutia sanatatii???

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

SabinaY, felicitari pt examen!!!

Referitor la faptul ca Erika da cu jucariile de pamant, sa stii ca e nromal la varsta asta. Ei acum descopera tot felul, fac legatura intre cauza si efect. Lisa arunca pe jos boluri de plastic, jucarii, le scutura, unele fac zgomot, altele nu... Asa descopera si eu am grija sa dea de pamant numai cu chestii incasabile - mobilul meu nou, mouseul, telefonul etc nu sunt pe lista, dar mai ajung pe jos, dar din greseala, nu cu intentie .

Lisa are voie sa faca orice, cu conditia sa nu fie ceva periculos pt siguranta sau integritatea ei fizica .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Mergi la inceput

Prisi, am vazut pozele de la semnatura ta. Tare dulce e Miruna, cum sta ea acolo cu catelul...

De Oz ce se mai aude?

Lisa

Mergi la inceput

Nana, am vazut si eu poze cu fluturasul, cum iubea el o albinuta. Tare dulce in costumas de Mos. Oare ce are in sac???

Sa va priiasca vizita in RO!

Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata si la toata lumea

eu azi am rams acasa, nu mai pot vorbi si ma doare ingrozitor gatul si parca si urechile, off

Adi multumim, catelul e prietenul ei , numai ca primeste saracu' niste picioare si palme peste cap din dragoste bineinteles , dar ce sa ii fca daca e prost si sta, pisica e mai smechera cum o vede, fuge de mama focului

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui prisi
catelul e prietenul ei , numai ca primeste saracu' niste picioare si palme peste cap din dragoste bineinteles

si Ioana tot asa-si manifesta dragostea fata de pisica.. si matza sta cateodata..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Adimercedes... ca tot ai luat mobila noua pentru camera fetei... de care pat ai luat? De copil mare sau tot de bebelus?

P.S. Eu cand ti-am citit nickul am zis ca esti fan Mercedes ... ar trebui sa-ti zic AdiMazda!?

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia
E interesant faptul ca unele fete te indeamna sa alegi cu mintea, altele cu sufletul.

Diferenta o face varsta...

=====================

Mergi la inceput

Greyerash, tot am vrut sa iti zic ca ma bucur ca ai dus-o pe Adelina la medic si ati inceput tratament. Va doresc refacere rapida!!!!

Cred ca am pierdut discutia, dar poti sa imi spui, te rog, ce te-a facut sa iti dai seama ca ceva nu e in ordine? Ca doar Adelina consuma lapte praf destuld e bine, din cate am inteles. Si nu te plangeai ca nu mananca bine. Unde a fost problema? Si ce v-a dat medicul exact sa luati? Scuze daca ai mai zis si te pun sa repeti acum. Doar daca ai timp si chef. Merci.

Lisa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui prisi

'neata si la toata lumea

eu azi am rams acasa, nu mai pot vorbi si ma doare ingrozitor gatul si parca si urechile, off

Adi multumim, catelul e prietenul ei , numai ca primeste saracu' niste picioare si palme peste cap din dragoste bineinteles , dar ce sa ii fca daca e prost si sta, pisica e mai smechera cum o vede, fuge de mama focului

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Prisi, multa sanatate. E ceva viroza pe la voi, ca si mama de ieri e capsata rau. Fii zgarcita cu virusii aia . Noi nu avem catel, si nici pisica, asa ca Lisa se dezlantuie asupra jucariilor, capacelor de oale, bolurilor de plastic, continutului cutiei de reciclabile etc...

Lisa

Mergi la inceput