Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Sunt inca in spital, maine voi pleca acasa in jurul pranzului, dupa vizita de dimineata.
Nu ma pot culca fara sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Multumesc tare mult si pentru mesajele de pe mobil, astazi v-am simtit alaturi de mine ceea ce este extraordinar.
Mai devreme am aflat ca e internata o fata tot cu sarcina oprita din evolutie, se chinuie de 3 zile sa avorteze si eu am reusit in cateva ore. Chiar glumeam cu Betty78 ca vorbim, povestim si poate sar de dilatatia necesara epiduralei. Asa era sa se si intample pt ca exact cand a plecat ea (15.30) a inceput o super hemoragie iar la 17.40 s-a terminat totul. Nu-i asa ca sunt norocoasa?

Fug la somn ca sunt f. obosita. Noapte buna, pupici.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

eu nu am cuvinte ptr tine,doar te admir,dai dovada de o tarie si putere mare,
Dumnezeu sa va binecuvanteze!

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hai ca-s cu capul, s-a deschis capitolul 2

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

eu m-am dereglat rau cu somnul, acum as face orice in afara de somn,si de smotru am chef dar n-am voie, dorm baietii si in open-space-ul meu se-aude orice...
ce sa va povestesc ?( si pe taste apas inceeettt, sa nu se auda nimic)?
Ghighi nu mai voia sa manance branza fagaras, incepeam cate una si lua 2 varfuri de lingurita, dupa aia scuipa pe jos si stergea cu piciorul ( apucaturi de golan de Giulesti ). In schimb, mananca masline la greu ! de cum se trezeste se duce la frigi si isi ia masline . PAPA-PAPA tipa-n gura mare, fericit ca are mami frigi fermecat, maslinele nu se termina niciodata .
pai ce, e mai smecher el ? luam cu lingurita din branza, puneam deasupra o bucatica maslina si uite-asa a mancat jumatate de borcanel de branza.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Dani, sa ai diplomatie englezeasca-n tine, poate o rezista tati de Ebonee la farmecele tale, dar voi sunteti doua , praf il faceti
Eu as discuta problema deschis, dar nu cu incordare, la un pahar de vin. si nu va ridicati de la masa pana nu luati o decizie.ca altfel stresul asta va macina rau si dauneaza relatiei.
Aveti grija de voi !

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

m-am trezit acum 10 minute si nu mai pot sa dorm, am din nou insomnii; am mai avut pe perioada sarcinii, dar acum? Si saptamana trecuta am avut 2 nopti de nesomn...

Danielle draguta eu spun ca ar trebui sa discutati si sa vedeti exact ce este mai bine pentru voi. Oare sotul tau crede ca v-a muncii mai putin in Romania? E putin probabil, mai ales ca deja se simte criza asta financiara si oamenii fac din ce in ce mai putine investitii. Poate ar trebui sa faceti o lista cu plusuri si minusuri pentru fiecare varianta. Oare el s-a gandit ca deja acolo unde sunteti aveti niste clienti, recomandari, "word of mouth" etc, iar daca va intoarceti in Romania va trebui sa alerge ca bezmeticu' dupa clienti pe o piata care se indreapta spre o recesiune economica. Eu acum imi construiesc casa, dar mai supervizez si alte proiecte de constructie la job. Oricum, celui cu care imi fac casa i-am cerut acum vreo 4-5 luni o oferta de pret pentru un proiect destul de mare. La vremea respectiva m-a trimis la plimbare, cum ca are prea multi clienti, ca nu ar putea sa faca fata, ca mai vrea si el liniste, etc, iar acum cateva zile m-a intrebat daca nu am vreun proiect nou ca nu mai e cazul sa stea cu coada pe sus. Stituatia sta cam asa: multi dezvoltatori care erau infaza de proiect au anulat proiectele din Romania, si-au luat talpasita si au plecat, si o parte din altii care de abia incepusera au hotarat sa de-a avansul clientilor inapoi si sa inchida proiectul. Asta este o mica parte a situatiei care de abia acum tinde sa se extinda...asa ca mai bine stati acolo.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Andreea Te pup si iti doresc o noapte buna...Stiu ca iti este greu, dar mai bine acum decat mai tarziu. Oricum ,cuvintele sunt de prisos si doar cele care au trecut prin asa ceva stiu ce simti tu acum. Te astept cu drag in primavara la sub FIV si de data asta stiu ca totul va decurge ca prima oara fara probleme.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: mI-am reinscris azi copilul la babyspa - inot. De vreo cateva saptamani a inceput sa urle cand il spal pe cap si in plus nu mai vrea sa stea in funduletz in cada. Asa ca am luat masuri si azi am facut baie cu el si vad ca a evoluat. Nu stiu ce s-a intamplat...pana acum era disperat dupa apa, iar acum daca ii sare un strop pe fata e vai si amar. Am intrebat-o pe mama care sta cu el, daca a patit ceva cand il spala ea, atunci cand il luam noi tarziu si mi-a spus ca nu, dar ca il clateste bine pe cap cu jet, ca atuci cum altfel l-ar putea spala . Asa c am-am lamurit cine este vinovat; i-am spus ca nu mai este necesar sa il spele ea pe cap si ca o sa il spal eu. Bineintels ca s-a umflat rau de tot si nu a uitta sa imi precizere ca ea a crescut 3 copii si ca toti suntem mari si nu avem nimic, ba chiar eu am facut inot de performanta si ca nu ea ar fi cauza. Atunci si eu nu m-am lasat mai prejos si i-am reamint ca frati-miu a invatat sa inoate in 3 ani si ca atunci cand il duceam la cursuri se tavalea pe strada si urla de parca ii luat careva gatul, iar sormea de abia inoata ca toporul la fund si ii este super frica de apa...asa ca ma intreb daca nu au vreo sechela de prin frageda copilarie...m-am trezit cu un telefon in nas

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Acum ma duc sa imi prepar un lapte cu miere si poate reusesc sa adorm.

Sim cum este Stefan la gradi? Unde l-ai dus? Si cat platesti si cate ore sta acolo? Esti multumita...ca tare ma bate gandul sa il duc si eu pe Mario, ca mama mi-a spus de ceva timp ca ea vrea la servici inapoi si ca ii este greu...etc. Sincera sa fiu m-am saturat sa imi scoata ochii tot timpul si in plus nu accepta nici un comentariu si nu pot sa ii dau nici un sfat pentru ca il vede ca pe o ofensa personala

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Aniast, multa sanatate si putere iti doresc. Sa stii ca esti un model!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Daria nu a dormit decit 10 minute afara astazi. Se intimpla sa adoarma in carucior si daca o trezeste un zgomot nu mai adoarme deloc dupa prinz. Acum 10 minute a cazut la datorie!

Adi, am sa ii iau si eu Dariei paste scurte. Sa vedem cum se descurca. Nu i-am dat pina acum pentru ca imi e frica ca nu le mesteca. Inainte de tagliatele a mincat paste bio pentru bebelusi dar i le dadeam eu cu lingura.

Pupam Lisa plimbareata!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Erina, spor la mancat. O sa vezi ce mult o sa ii placa. Sunt f usor de mancat si sa stii ca din 2-3 mestecaturi le si poate inghite. Mie pastele lungi mi se par incredibil de greu de mancat si cu furculita si lingura, darmite piticele sa le manace cu mainile goale ...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput