Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Sunt inca in spital, maine voi pleca acasa in jurul pranzului, dupa vizita de dimineata.
Nu ma pot culca fara sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Multumesc tare mult si pentru mesajele de pe mobil, astazi v-am simtit alaturi de mine ceea ce este extraordinar.
Mai devreme am aflat ca e internata o fata tot cu sarcina oprita din evolutie, se chinuie de 3 zile sa avorteze si eu am reusit in cateva ore. Chiar glumeam cu Betty78 ca vorbim, povestim si poate sar de dilatatia necesara epiduralei. Asa era sa se si intample pt ca exact cand a plecat ea (15.30) a inceput o super hemoragie iar la 17.40 s-a terminat totul. Nu-i asa ca sunt norocoasa?

Fug la somn ca sunt f. obosita. Noapte buna, pupici.

Andreea in 20+ cu si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Bravo mai tizo, esti tare!! Sa fii sanatoasa si lasa ca vine el si bb2, fix cand te vei astepta mai putin, ai sa vezi!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Danielle.. eu zic sa-l trimiti pe husband sa faca un plan de afaceri aici... ca-i trece rapid. Moldovenii nostri nu stiu cum sa fuga mai repede si el se intoarce?

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Acuma e calm si bosgorodeste. Sta in pat cu taica-sau si se uita la reclame. Orice, numa' sa nu mai fie suparici .

Dani n-am prea avut ce vorbi cu "englejii", numa la casa cand plateam. Si apropos de asta, am o amintire haioasa. Mi-am cumparat lire din Romania, inainte de plecare, si aia de la schimbul valutar m-a intrebat daca sa-mi dea si hartie de 50, si io zic "mmm, da" si cand ajung fratilor in Anglia si dau la un moment dat hartia mea de 50 de lire, se opreste vanzatoarea cu o fatza socata, isi cheama colegii de breasla, si se uita toti la hartia aia de parca era ceva de pe alta planeta, si apoi isi cere scuze si-mi zice ca tre' s-o verifice (daca e reala ) A pus ceva praf pe ea si s-a mai chiorit la dansa, s-a mai uitat cu coada ochiului la colega si a zis Ok. Apoi mi-a zis husbandul ca la ei nu prea circula hartii asa mari, si ca cea de 20 e cea mai mare Abia atunci mi-a picat fisa de ce m-a intrebat aia la schimbul valutar daca poate sa-mi dea si de 50 Ce-or fi zis englezoii de mine, ca oi fi hoata sau super bogatasa

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

e adevarat,sa stii

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Sunt inca in spital, maine voi pleca acasa in jurul pranzului, dupa vizita de dimineata.
Nu ma pot culca fara sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Multumesc tare mult si pentru mesajele de pe mobil, astazi v-am simtit alaturi de mine ceea ce este extraordinar.
Mai devreme am aflat ca e internata o fata tot cu sarcina oprita din evolutie, se chinuie de 3 zile sa avorteze si eu am reusit in cateva ore. Chiar glumeam cu Betty78 ca vorbim, povestim si poate sar de dilatatia necesara epiduralei. Asa era sa se si intample pt ca exact cand a plecat ea (15.30) a inceput o super hemoragie iar la 17.40 s-a terminat totul. Nu-i asa ca sunt norocoasa?

Fug la somn ca sunt f. obosita. Noapte buna, pupici.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

refacere rapida

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Danielle.. eu zic sa-l trimiti pe husband sa faca un plan de afaceri aici... ca-i trece rapid. Moldovenii nostri nu stiu cum sa fuga mai repede si el se intoarce?

Andries

asta i-am zis si eu

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Andreea ma bucur ca esti bine odihneste-te bine ca te asteapta papanashul mic si drag acasa

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreea(aniast) n-am cuvinte.
Jos palaria, estio o femeie puternica si luptatoare.
Dumnezeu te va raplati pe masura.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Aniast, multi pupici si la tine.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Andreea
Esti o femeie puternica

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Mey, vad ca mi-au mutat subiectul la 'umanitare' tocmai acum....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput