Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Dani si sa faci alegerile cele mai bune pentru voi

acum sa-ti zic parerea mea, eu sunt tot suceveanca, exceptand faptul ca sotul nu se va muta niciodata acolo (poate la pensie) nici eu nu as opta pentru asta, iar daca tot as fi pus sa aleg as alege Suceava, Piatra Neamt sau Bacau un oras mai mare care sa-mi poata oferi un job bun si ceva alternative pentru educatia copilului si as fi si la cateva ore de prieteni si rude, acum daca il intrebi pe sotul meu , el sigur ar prefera Londra, e orasul lui preferat, bine cred ca si din cauza ca a avut ocazia sa-l cunoasca destul de bine

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Dani eu vechime in Londra am 6 ani

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Andreea sunt alaturi de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Si cand vad cat de fericita esti tu in Durham zau daca nu ma bate gandul sa ma mut si eu acolo.Daaaa toti sunt draguti pe fata dar de fapt gandesc cu totul altceva.Cum poti sa spui ca esti batrana cand esti cea mai tanara dintre noi?Eu exact la asta m-am gandit din prima :sotul tau nu va putea trai fara Ebonee.
Nasii nostri sunt din Milisauti si o duc foaaarte bine.Au studiat amandoi la Iasi si fiica lor la fel acum au o afacere chiar profitabila acolo.Deci se poate nu dispera.Pupici multi multi eu vreau doar sa-ti arat ca exista si o parte buna in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Andries, ! Esti tare!
Asa-i ca parca nu mai e atat de dureros cand te gandesti la cele 3 sarcini pierdute si auzi de langa tine, de undeva de jos, ca galaxia o sa fie salvata?

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

da, e mai usor, stiu ca a meritat toata suferinta mea.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Acuma e calm si bosgorodeste. Sta in pat cu taica-sau si se uita la reclame. Orice, numa' sa nu mai fie suparici .

Dani n-am prea avut ce vorbi cu "englejii", numa la casa cand plateam. Si apropos de asta, am o amintire haioasa. Mi-am cumparat lire din Romania, inainte de plecare, si aia de la schimbul valutar m-a intrebat daca sa-mi dea si hartie de 50, si io zic "mmm, da" si cand ajung fratilor in Anglia si dau la un moment dat hartia mea de 50 de lire, se opreste vanzatoarea cu o fatza socata, isi cheama colegii de breasla, si se uita toti la hartia aia de parca era ceva de pe alta planeta, si apoi isi cere scuze si-mi zice ca tre' s-o verifice (daca e reala ) A pus ceva praf pe ea si s-a mai chiorit la dansa, s-a mai uitat cu coada ochiului la colega si a zis Ok. Apoi mi-a zis husbandul ca la ei nu prea circula hartii asa mari, si ca cea de 20 e cea mai mare Abia atunci mi-a picat fisa de ce m-a intrebat aia la schimbul valutar daca poate sa-mi dea si de 50 Ce-or fi zis englezoii de mine, ca oi fi hoata sau super bogatasa

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Sunt inca in spital, maine voi pleca acasa in jurul pranzului, dupa vizita de dimineata.
Nu ma pot culca fara sa va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Multumesc tare mult si pentru mesajele de pe mobil, astazi v-am simtit alaturi de mine ceea ce este extraordinar.
Mai devreme am aflat ca e internata o fata tot cu sarcina oprita din evolutie, se chinuie de 3 zile sa avorteze si eu am reusit in cateva ore. Chiar glumeam cu Betty78 ca vorbim, povestim si poate sar de dilatatia necesara epiduralei. Asa era sa se si intample pt ca exact cand a plecat ea (15.30) a inceput o super hemoragie iar la 17.40 s-a terminat totul. Nu-i asa ca sunt norocoasa?

Fug la somn ca sunt f. obosita. Noapte buna, pupici.

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielle02

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Dani, intre Radauti si Anglia....tu stii f bine ce trebuie sa alegi. Pentru Ebonee in primul rand.
Incearca sa-l faci pe sotul tau sa vada cat de important e ca fata lui satraiasca intr-o tara civilizata!
Cu oameni normali la cap! Nu zic ca englezii or fi cei mai extra oameni, dar nu incape comparatie la corectitudine. Ebonee oricum e una de-a lor, nu va infrunta diferentele pe care sa zicem ca le mai infruntati voi.
Nu poate sa faca aceeasi afacere mai micuta in Anglia?

se mai poate ceva...sa se duca el o mica perioada in Ro...s-ar putea sa se intoarca urgentissimo, numai sa nu fie prea orgolios. Si tu intre timp stai frumusel la Durham si-ti consolidezi statutul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

ai dreptate sabina
insa nu concepe sa nu vada fata,chiar daca e plecat mai mereu,tot vine cate 3-4 ore pana acasa sa o vada,asa intre,drumuri,o iubeste ca pe ochii din cap,e raza lui de soare (asa a zis)
afaceri poate face si aici,doar ca vrea sa fie cu familia,prieteni etc

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Iubito...in Ro constructiile nu mai sunt ce-au fost!!
Eu am prieteni cu firme de constructii si alearga vai capu/ lor dupa bani, si asta aici in Bucuresti!! S-a dus nebunia ...2 ani e criza ca popa!!

Mai bine sa stea acolo ca vine Olimpiada 2012 si pana atunci va avea de lucru big time!! E o tampenie sa pleci acum, sa crezi ca o sa faci afaceri in Ro..lasa exact gaina cu ouale guvernamentale...

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Andreea

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

filmulete Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Dani eu vechime in Londra am 6 ani