Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 8
diwana spune:
Danielle, sunt convinsa ca e greu sa iei o decizie atat de importanta
. Va trebui sa chibzuiesti bine, sa te gandesti serios la ce simti ca-ti da satisfactie in viata, ce te face sa te simti implinita (in afara de printesa ta, evident
). Din pacate tu esti singura care poate lua aceasta decizie. Fa o lista daca te ajuta, cu pro si contra unde sa treci absolut tot ce-ti trece prin cap, in ordinea in care iti vine, poate te ajuta sa iti ordonezi gandurile si sentimentele.
Cumva off topic, am fost in Anglia, la Oxford pe cand eram gravida, si pot spune ca mi-a placut enorm. Insa experienta me englezeasca nu e tocmai concludenta, era si situatia de asa natura incat sa vad totul in roz, insa simt ca daca ar fi sa aleg sa traiesc intr-o alta tara, Anglia ar fi pe lista.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxali spune:
Andreea
santem alaturi de tine 
Nana e un dulce fluturasul
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
cecilia L spune:
diwana

Daca tot faci liniste ma retrag la nani,
noapte buna
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Am vazut un Craciunel cu ochelari

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Dani, intre Radauti si Anglia....tu stii f bine ce trebuie sa alegi. Pentru Ebonee in primul rand. Incearca sa-l faci pe sotul tau sa vada cat de important e ca fata lui satraiasca intr-o tara civilizata! Cu oameni normali la cap! Nu zic ca englezii or fi cei mai extra oameni, dar nu incape comparatie la corectitudine. Ebonee oricum e una de-a lor, nu va infrunta diferentele pe care sa zicem ca le mai infruntati voi. Nu poate sa faca aceeasi afacere mai micuta in Anglia? se mai poate ceva...sa se duca el o mica perioada in Ro...s-ar putea sa se intoarca urgentissimo, numai sa nu fie prea orgolios. Si tu intre timp stai frumusel la Durham si-ti consolidezi statutul. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
ai dreptate sabina

insa nu concepe sa nu vada fata,chiar daca e plecat mai mereu,tot vine cate 3-4 ore pana acasa sa o vada,asa intre,drumuri,o iubeste ca pe ochii din cap,e raza lui de soare (asa a zis)
afaceri poate face si aici,doar ca vrea sa fie cu familia,prieteni etc

pozici
Ebonee (02.10.2007)
bikmaria spune:
intru si eu pe fuga ,
ANDREEA sper din toata inima ca esti deja acasa langa cei doi baieti ai tai 
mamica curajoasa,te imbratisez cu mare drag 
Dani alege cu gandul la Ebonee
Sabina ce fac puii tai? succes la examen .
Teodora mea a facut febra si azi noapte
off,mama lor de canini ..
Doar atat ,nimic mai mult ca sunt franta ,doua nopti am dormit cate 3-4 ore ,sper sa fiu mai norocoasa noaptea asta.
Noapte buna tuturor !
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Annisia Dany, cred ca solutia oferita de Sabina e cea mai ok. Poate si pentru relatia voastra e buna o piatra de incercare. Stati separati o perioada si clarificati-va sentimentele. Nu trebuie sa-ti fie teama: daca ele exista se vor intoarce inmiit, daca nu inseamna ca n-ai pierdut nimic! Catelul e luat de la o firma specializata din Romania (adus din afara de ei). Micul Yanis creste mare Praslea cel voinic |
offffffff sentimentele mele fata de el sunt destul de clare,il iubesc mai mult decat orice,dar aici nu mai e vb de iubire,ci de viitor,sunt batrana
moldoveanca,
cred ca trebuie sa ai si putin vechime ca sa stii cum merg treburile si unde sa bati,cand am inceput,pot sa spun ca au fost foarte multi care mi-au sarit in ajutor cu studiile,sa imi arate unde sa incep,ce e mai bine ptr mine si multe altele,profesorii sunt nemaipomeniti,e frumos,fara cuvinte,ceea ce in Ro nu prea am vazut cand am fost,
se uitau cu scarba asa si de la distanta la mine,mai ales doctorii,cand am scos banu,parca ma stiau si iubeau de o viata,a fost incredibil de nasol

pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui diwana Danielle, sunt convinsa ca e greu sa iei o decizie atat de importanta . Va trebui sa chibzuiesti bine, sa te gandesti serios la ce simti ca-ti da satisfactie in viata, ce te face sa te simti implinita (in afara de printesa ta, evident ). Din pacate tu esti singura care poate lua aceasta decizie. Fa o lista daca te ajuta, cu pro si contra unde sa treci absolut tot ce-ti trece prin cap, in ordinea in care iti vine, poate te ajuta sa iti ordonezi gandurile si sentimentele.Cumva off topic, am fost in Anglia, la Oxford pe cand eram gravida, si pot spune ca mi-a placut enorm. Insa experienta me englezeasca nu e tocmai concludenta, era si situatia de asa natura incat sa vad totul in roz, insa simt ca daca ar fi sa aleg sa traiesc intr-o alta tara, Anglia ar fi pe lista. Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |

m-am bagat la facut liste
ai dreptate,
Doamne,numai despre mine e vb aici,azi,imi e rusine,cum ati sarit voi in ajutorul meu

chiar daca stiai bine sau nu englezeste,nu-i asa ca au inteles si explicat frumos?
va pup pe toate pe rand si va multumesc de sprijin si sfaturi,daca citeste al meu sotz,sa stie ca il iubesc mult de tot si...mai vedem noi
macar sa stie si el ce ma doare

pozici
Ebonee (02.10.2007)
prisi spune:
buna seara,
eu am venit de la serviciu, m-am doftoricit si am tras un pui de somn de vreo 2 ore
, acum parca sunt un pic mai bine , ma mai doare gatul rau cu tot cu urechi, dar macar nu mai am frisoane
si mai sunt si domnisoara in seara asta, tati e in delegatie, iar Miru e o noapte in cantonament la bunici
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
diwana spune:
Maria sper sa te odihnesti noaptea asta, ceea ce-mi doresc si mie
. Rares s-a trezit de vreo 3 ori azi-noapte si plangea sfasietor. Nu stiu daca il durea din cauza dintilor sau ca avea nasucul putin infundat (poate o avea si gatul rosu, nu stiu). De 2 zile stranuta cam des, iar azi-noapte i s-a infundat nitel nasul, nu foarte tare, dar cred ca putea totusi sa respire pe nas. Pe urma si azi, in prima parte a zilei, a tot stranutat si i-am cules de 2 ori niste mucisori de pe barbie si de pe buza o data
, insa de pe la amiaza nici n-am mai stranutat asa de des si nici nu i-a curs nasul.
Dupa 2 minute....
Tocmai s-a trezit plangand, mi se pare ca ii curge iar putintel nasul. Tot nu stiu daca il dor gingiile sau il supara ceea ce pare a fi o raceala. Ma duc sa-l consolez, desi nu ma lasa sa-l ating pe fata.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares