Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (240)
Raspunsuri - Pagina 7
Sabina spune:
Apai iubita mea....cu Radautii....
sigur ca ai putea face facultate la iasi sau suceava, insa....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Yaia, eu zic sa punem la dieta sacosele ca tot nu am luat tort! Nici nu ma risc sa le trimit inapoi cu virusi de la mine.
Danielle, greu de luat o decizie. E greu daca iti place acolo si te simti ca acasa, e pacat sa te desparti de un loc drag si unde iti e bine. Pe de alta parte nici familia nu e de lepadat, ca banuiesc ca ai gasi job si in Ro. Nu stiu cum e mai bine, numai tu poti aprecia cum e mai bine pentru voi si pentru Ebonee.
Sabina, spor la treaba si bafta la examen! La cum te-ai mobilizat o sa fie sigur bine.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Apai iubita mea....cu Radautii.... ![]() sigur ca ai putea face facultate la iasi sau suceava, insa.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
da,nu zic ca nu,m-am gandit si la asta,
dar pana o sa pot da fata la o gradinita tot trebuie sa ma rog de unu altu sa ma ajute cu ea,mama are si ea job asa ca,nu prea pot sa o bat si pe ea la cap,insa aici,daca fac scoala,imi platesc ei gradinita si pot merge oricand sa o vad fiindca in fiecare institut e o gradi.
in plus,are si ea un viitor asigurat (daca merge la scoala)
pozici
Ebonee (02.10.2007)
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, eu zic sa punem la dieta sacosele ca tot nu am luat tort! Nici nu ma risc sa le trimit inapoi cu virusi de la mine. Danielle, greu de luat o decizie. E greu daca iti place acolo si te simti ca acasa, e pacat sa te desparti de un loc drag si unde iti e bine. Pe de alta parte nici familia nu e de lepadat, ca banuiesc ca ai gasi job si in Ro. Nu stiu cum e mai bine, numai tu poti aprecia cum e mai bine pentru voi si pentru Ebonee. Sabina, spor la treaba si bafta la examen! La cum te-ai mobilizat o sa fie sigur bine. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
eu asa simt,aici e casa mea,unde am un sprijin mereu din partea cuiva si nu o sa fiu singura niciodata,in scimb,daca ma duc in Ro si Doamne feri divortez,ma duc acasa la mama cu,codita intre picioare,fara job,fara nimic,ca doar fata are acte aici,si apoi,nu m-am gandit la asta,cata alergatura ptr actele ei,nici macar nu stiu ce sa fac,de unde sa incep

pozici
Ebonee (02.10.2007)
Sabina spune:
Dani, intre Radauti si Anglia....tu stii f bine ce trebuie sa alegi. Pentru Ebonee in primul rand.
Incearca sa-l faci pe sotul tau sa vada cat de important e ca fata lui satraiasca intr-o tara civilizata!
Cu oameni normali la cap! Nu zic ca englezii or fi cei mai extra oameni, dar nu incape comparatie la corectitudine. Ebonee oricum e una de-a lor, nu va infrunta diferentele pe care sa zicem ca le mai infruntati voi.
Nu poate sa faca aceeasi afacere mai micuta in Anglia?
se mai poate ceva...sa se duca el o mica perioada in Ro...s-ar putea sa se intoarca urgentissimo, numai sa nu fie prea orgolios. Si tu intre timp stai frumusel la Durham si-ti consolidezi statutul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Annisia spune:
Dany, cred ca solutia oferita de Sabina e cea mai ok. Poate si pentru relatia voastra e buna o piatra de incercare. Stati separati o perioada si clarificati-va sentimentele. Nu trebuie sa-ti fie teama: daca ele exista se vor intoarce inmiit, daca nu inseamna ca n-ai pierdut nimic!
Catelul e luat de la o firma specializata din Romania (adus din afara de ei).
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
moldoveanca spune:
Uauuu e super sa spui ca in Durham nu te simti singura si are cine sa te ajute.La mine tocmai asta e problema.Sincer colegiile de aici nu prea ma incanta am fost la unul dintre ele si simteam ca bat pasul pe loc.Acum depinde ce studiezi tu si daca te va ajuta sa-ti gaseti un job bun pe viitor.Dar cum spunea Annisia problema la voi e alta .Cred ca stii si tu care e.Multa putere iti doresc sa treci peste problemele astea.
mami fericita de Vladut Dominic
cecilia L spune:
Buna seara si de la noi, cam tarziu in seara asta dar ce sa-i faci, am o durere de cap
de care nu reusesc sa scap...probabil oboseala isi spune cuvantul.....azi am umblat toata ziua, Cristi e marait, tati a ajuns tarziu, piticul acum a adormit .........vreau si eu putina liniste
cer prea mult?.......hai ca m-am plans si m-am racorit.
Aniast, sper ca esti bine si te pregatesti sa mergi acasa.

Luy, sa-ti traiasca nasica mica, sa fie sanatoasa, norocoasa si papacioasa.
sabina, bafta mult la examen si spor la treaba
Eu,tocmai am aflat ca nasica mea aproape a abandonat barca laptareselor, ii da supliment, se pare ca nu se satura, a luat 200g in 3 saptamani, dar e stresata rau.....maine trec pe la ea sa vad ce s-a mai intamplat.
SabinaY, sunt sigura ca te-ai descurcat foarte bine la examen, imi pare rau ca nu te-am sustinut, dar chiar nu am retinut, sper ca e primit si acum

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Buna seara mamici si pitici. De fapt, pe pitici nu-i salut, sa nu-i trezesc. Si al meu acum cred ca e pe punctul de a adormi.
Andreea, sunt alaturi de tine cu gandul. Ma bucur, daca e loc de acest cuvant tocmai acum, ca simt ca esti o persoana puternica. Te imbratisez tare si ma rog pt. tine.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares