noi,sagetatoarele(capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 17
anca_27 spune:
Eu sunt trista ...http://seek-on.com/wpmu/gabriel/ . In ce lume traim, nu ai bani, mori.
Nu-mi ajunge o viata sa-i multumesc lui Dzeu in fiecare clipa ca am copil sanatos... ce infime sunt restul problemelor...
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Eu sunt trista ...http://seek-on.com/wpmu/gabriel/ . In ce lume traim, nu ai bani, mori. Nu-mi ajunge o viata sa-i multumesc lui Dzeu in fiecare clipa ca am copil sanatos... ce infime sunt restul problemelor... Mami de Sara (8 dec 2008) nasterea bebelinei-zibelinei _ Bazar pentru Andrei |
mare dreptate ai, anca... nu stii cat de binecuvantat esti pana nu vezi in jurul tau ce probleme grave au unii...mai ales copilasii mici si nevinovati...
Doamne da-le sanatate tuturor!

COndoleante familiei, da-le doamne putere sa treaca peste nenorocirea asta...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ionela roxana spune:
buna dimineata sageti!
multa sanatate ca-i buna decat toate
si eu ma enervez si urlu pe cei din casa, dar in sufletul meu nu vreau decat sanatate la toti, ca daca suntem sanatosi trecem peste orice!!!
alison spune:
buna si de la noi!lipsa la apel caci suntem lenesi si f. raciti,cel putin eu sunt in c. m.,cred ca azi am scapat de febra si frisoane.
da,cel mai important e sa fii sanatos,restul se mai poate cosmetiza,cumva.
va pup,numai bine!
alison,mami de simon
poze
eladea2005 spune:
salutare natiune!!!
ce pustiu pe aici...
pe unde umblati???![]()
Alison, sanatate tuturor...
of of...
De astazi se incalzeste...cel putin asa au prognozat meteorologii...imi pare bine, pe de-o parte, fiindca eu sunt o friguroasa din fire si iubesc caldura si soarele... dar imi pare rau ca n-am vazut zapada anul asta...ma rog, cativa fulgi...care s-au topit destul de repede...iar Eric n-a apucat inca sa-si incerce saniuta primita cadou de ziua lui....
totusi sper ca pana in martie sa ninga si pe aci...sau macar prin zona, la munte, sa putem ajunge si noi la zapada...![]()
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
anca_27 spune:
Sara doarme pe burta, eu ma tratez cu o gura de cafea, daddy sforaie si el langa ea....e liniste.
Ce bine ca se-ncalzeste, e ziua tatalui meu vitreg sambata si vrem sa mergem la ei la munte sa-i facem o surpriza si mi-era frica sa nu fie nins ca n-avem cauciucuri de iarna.![]()
Sa ninga insa luni din belsug sa-si poata incerca Eric sanioara.
Noi suntem bine, am fost vineri la medic, pt mine mai mult decat pt zibe, am impetigo, pe fund.
Bube dulci, pecingine, cum le-o mai spune...de undeva le-am luat, cel mai sigur din spital ca in rest nu s-a atins nimeni de fundul meu.![]()
Sara a facut de ieri o conjunctivita mica, stergem cu ser si punem picaturi, in rest e bine, a crescut, e in `grafice`, parca parca ne mai lasa colicii, aseara a fost de vis, a scartait dar fte putin comparativ cu alte seri, dar tot pe la 2 a adormit.
Alison iar? Pai acusi fusei iar bolnava....of of.
Blue eyes ce mai face?
Ionela, la voi ninge? Ce mai fac interesant cucuietele?
Dragaica, no news - good news?![]()
Nico, piticii tai? Cand te vad mami de 2 prunci dulci, si si la munca, si ziceai ca si tu cu andra erai la master, nu mai am curajul sa ma plang de nimic.
Gyongy? Elvie? Nemhi?
Tineti-mi pumnii sa ies cu bine din sesiune, sa nu intru la cu taxa. Ieri am avut cel mai crunt examen ever, engleza, oral, trebuiau citite tone de carti si articole, m-am dus ca planta, bota, varza....imi era asa de jena de profa, da ceva tot am zis
, mai am doua, azi si sapt viit.
V-am pupacit pe toatele!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
O ruga pt un suflet - Emma
Dragaica spune:
Buna fetelor imi cer scuze pentru lipsa dar am avut un inceput de an foarte aglomerat, vestile au fost si bune si rele.....asa cat sa ne facem incalzirea pentru 2009.
Am fost acceptata la banca, imi pierdusem sperante ca or sa ma mai cheme asa ca mi-a depus dosarul de bursa, toate bune si frumoase pana cand m-au sunat sa-mi zica ca am uat jobul si ca nu m-au sunat din cauza sarbatorilor, cei de la resurse umane si-au luat vacanta mai repede.
In sfarsit am incetat contractul de bursa, mi-am luat un singur curs si m-am dus la munca la banca, sotul a primit o marire de salariu mai mare decat ne asteptam asa ca pentru noi anul a inceput destul de bine dar....stiti cum este .....nu pot fi toate roz, asa ca am primit vesti proaste din tara.
Bunica mea este bolnava, mama a facut diabet, tatal meu cadere nervoasa, se pare ca stresul provocat de vestile de la munca i-au facut sa clacheze.
Dau telefon in fiecare dimineata sa-i incurajez, sa vad ca sunt alaturi de ei dar este greu , foarte greu si pentru ei dar si pentru mine .....uneori ma simt neputincioasa.
M-am gandit sa vin in tara acum, la impuls, apoi ne-am dat seama toti ca nu as putea sa-i ajut foarte mult, mai ales ca nu tine de mine, pot reprezenta doar un sprijin moral, bani de la mine nu vor sa accepte, ii mai dau fratelui meu ca-i student, in rest nu stiu ce sa fac sa-i pot ajuta. Am sa merg in tara in toamna cand am sa pot lua concediu pana atunci inrosesc telefoanele.
Sper ca voi sa aveti vesti mai bune ca eu pentru moment am intrat intr-o stare cam nasoala.....
Va pup.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dragaica Buna fetelor imi cer scuze pentru lipsa dar am avut un inceput de an foarte aglomerat, vestile au fost si bune si rele.....asa cat sa ne facem incalzirea pentru 2009. Am fost acceptata la banca, imi pierdusem sperante ca or sa ma mai cheme asa ca mi-a depus dosarul de bursa, toate bune si frumoase pana cand m-au sunat sa-mi zica ca am uat jobul si ca nu m-au sunat din cauza sarbatorilor, cei de la resurse umane si-au luat vacanta mai repede. In sfarsit am incetat contractul de bursa, mi-am luat un singur curs si m-am dus la munca la banca, sotul a primit o marire de salariu mai mare decat ne asteptam asa ca pentru noi anul a inceput destul de bine dar....stiti cum este .....nu pot fi toate roz, asa ca am primit vesti proaste din tara. Bunica mea este bolnava, mama a facut diabet, tatal meu cadere nervoasa, se pare ca stresul provocat de vestile de la munca i-au facut sa clacheze. Dau telefon in fiecare dimineata sa-i incurajez, sa vad ca sunt alaturi de ei dar este greu , foarte greu si pentru ei dar si pentru mine .....uneori ma simt neputincioasa. M-am gandit sa vin in tara acum, la impuls, apoi ne-am dat seama toti ca nu as putea sa-i ajut foarte mult, mai ales ca nu tine de mine, pot reprezenta doar un sprijin moral, bani de la mine nu vor sa accepte, ii mai dau fratelui meu ca-i student, in rest nu stiu ce sa fac sa-i pot ajuta. Am sa merg in tara in toamna cand am sa pot lua concediu pana atunci inrosesc telefoanele. Sper ca voi sa aveti vesti mai bune ca eu pentru moment am intrat intr-o stare cam nasoala..... Va pup. http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica http://tt.lilypie.com/87KXm4.png |
Dragaica, felicitari in primul rand!!! Si tie si sotiorului tau!
de acum va puteti gandi si la bebe, nu? ca va fi pe maini sigure...financiar vorbind...iar de dragoste nu va duce lipsa
cat despre vestile din tara, din pacate nu stiu ce-as putea spune sa te incurajez...te cred ca ti-e foarte greu sa fii departe de ei...dar...nu uita ca ai facut asta pentru binele vostru al familiei tale nou intemeiate...e tare nasol si deprimant sa primesti vesti de genul asta, dar totusi, cu tratament si mai putin stres se vor rezovla toate...stiu ca e usor de zis si ffff greu de facut...din pacate...
hai fruntea sus si nu te lasa doborata!Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
ERIC
anca_27 spune:
Hm, e greu cu sistemul asta si cu multmediatizata criza.
Dragaica, ma gandeam, daca nu accepta bani, trimite-le cadouri sa le faci momente frumoase, cu ceva la care viseaza demult. Cu diabet sunt care se nasc si-l duc o viata, stiu ca asta de la varsta a doua e mai nasol, insa e o boala usor de dus, daca se poate spune asta despre o boala... Caderea nervoasa, cred ca tot de suport si caldura sufleteasca e nevoie...
Si mama a ajuns in somaj cu criza asta, si e doborata ca mai are putin pana la pensie si cine-o mai ia la munca... O incurajez cat pot, incerc s-o fac ocupata in alte directii, si sa-i fac mici cadouri la care se bucura ca un copil chiar daca le primeste cu `de ce-ai mai stricat banii si pe astea`
Noi ne adaptam, stim ca un loc de munca nu e pe viata, acceptam provocari si uneori ne plac ca sa iesim din rutina, insa pt mama de exemplu, e complet invers, stabilitatea locului de munca i-a oferit echilibru si in viata personala, acum parca se naruie toate.
Felicitari pt job!
Cu credinta si ganduri pozitive inainte, sagetzelelor!
_
Bazar pentru Sonia si Andrei
O ruga pt un suflet - Emma
eladea2005 spune:
Salut, salut!
Pe unde mai umbla fetele?? Nu ne-am auzit demuult...
cum sunteti? Se pare ca pe aci vine primavara, oare asa sa fie???![]()
Avem pozici nou-noute...pentru cine doreste...![]()
Va
pe toate! Spor la treburi sau...la ce-o vreti voi!!![]()
ERIC IN 2009...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...