noi,sagetatoarele(capitolul 8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Salutare!
O cu lapte pt fiecare.
Mi-a placut si mie ceasul mult dar cum spune si Ionela astept sa mai treca ceva vreme pana il cumpar. Eu la serv ma imbrac elegant ca nu pot sa ma duc in blugi cand ma intalnesc cu clientii. Doar cand merg pe santier ma imbrac sport si in timpul liber. deci mergea dar parca era prea elegant. Sotul era disperat ca se zgarie. Are el fixul asta ca am o bratara de aur care se zgarie foarte usor.
Ieri am facut o tura de cumparaturi. Am plecat sa imi iau geaca de iarna si m-am intors cu haine pt Alex. Am vazut si o geaca care mi-a placut dar mai merg si azi o tura in oras.Am mai vazut niste pantifi supre draguti dar din pacate nu mai aveau nr. meu. de obicei asa se intampla.
Si eu ma enervez cand imi pierd lucrurile dar se intampla rar. Mie imi plac lucrurile de calitate. Nu are importanta firma. Chiar ma enerveaza cei care daca ar putea si-ar scrie mare pe frunte firma de la care au hainele (cunosc cateva exemplare).

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Salutare dragi sageti

nma mercic mult ptr cafea, dar eu o prefer fara laptic; NEAGRA!!!
soata mereu imi spune, ca de-aia sunt asa chitroasa, de la atata cafea negra

fetele amandoua sunt racite pe tratamente; cea mare nu se poate duce la scoala; ieri am fost cu cea mare la doftor, azi cu cea mica; tot pe drumuri!; ce indeletniciri;
am un ditamai cos de rufe de intins, dar imi este o lene, de nu va pot spune, si ma mai gandesc si la meniul de seara la care n-am nici o idee

revi, revin

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Pt azi avem la expresso, lavazza. Asta imi place mie. Eu recunosc ca pun si lapte in ea. Din pacate mie imi mananca tare calciul asa ca de 2 saptamani nu prea mai servesc decat virtual. in weekend bea sotul asa ca imi pun si eu.

Ionela sanatate multa la cele doua cucuiete. Alerx in continuare nu poate sa inghita asa ca nu mai merge la gradi. Au si anuntat la tv ca circula o gripa urata asa ca mai bine stam acasuca. Ma bucur ca pana acum a scapat de antibiotic.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi...

nu suntem asa de bine, adica mai ales eu... am fsot cu Eric la tras sange, mi l-au chinuit si n-au reusit sa-i gaseasca vena, dupa ce oricum l-au intepat...

asa ca am zis pana aci, l-am laut pe copil si am plecat... deci n-am rezolvat nimic, decat ca am traumatizat copilu...

off..nu vreau sa repet prea curand experienta...

Ionela, sanatate si voua! Si tuturor! Ca-i mai buna decat toate!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eladea, imi scapa mie ceva, sau de ce-ai fost cu Eric sa-i ia sange? Pup manutza gaurita!
Ionela, insanatosire grabnica cucuietelor!

Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei

_

Bazar pentru Andrei

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Andreea nici eu nu am reusit sa ii fac Andrei analizele din acelasi motiv. Asistenta a gasit repede si o scuza: e prea agitata copila. Dar Andra a fost ok pana sa o chinuie.
Sper ca nu sunt probleme si erau doar analize de rutina.
Anca nu mai povestesti nimic?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Salutare gasca.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

" I have always been delighted at the prospect of a new day ,a fresh try,one more start,with perhaps a bit of magic waiting somewhere behind the morning..." Joseph Priestley(1733-1804)

Mergi la inceput

Anca, Nico, sa va zic cum s-a intamplat...

Am fost la controlul de rutina de la 1 an...dr. a zis ca i se pare cam palidut...eu ii zisesem ca nu prea mananca carne, oua, legume...si eu am pielea alba, deci n-are cu cine semana mai 'colorat'...
in fine, mi-a zis ca ar fi bine sa-i facem niste analize de rutina, sa vada cum sta cu fieru, calciu, magneziu...eu am zis ok, facem... si asta a fost o decizie proasta, cel putin asta consider acum, dar m-am invatat minte... daca o sa-i mai fac, il duc sa-i ia din degetel pentru hemoleucograma si atat...nu mai chinui bietul copil...

cam asta a fost...o sa incerc sa-i dau cat mai multe alimente care contin fier.. daca o sa accepte sa manance... daca nu ii suplimentez cu niste fier...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

`Neata sageti

Fetelor va multumesc mult si va doresc deasemeni multa sanatate

Eladea2005 of,of,of saracutul Erik; un pe manuta lui cea mica

elvie si ptr mica Lara

noi suntem un picut mai bine, sper; sper din tot sufletul ca de luni, Arisa sa mearga la scoala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionela roxana

`Neata sageti

Fetelor va multumesc mult si va doresc deasemeni multa sanatate

Eladea2005 of,of,of saracutul Erik; un pe manuta lui cea mica

elvie si ptr mica Lara

noi suntem un picut mai bine, sper; sper din tot sufletul ca de luni, Arisa sa mearga la scoala!

mamica celor doua cucuiete

multu' Ionela..la cele 2 cucuiete...si sanatate muuuuuuulta!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput