noi,sagetatoarele(capitolul 8)
Raspunsuri - Pagina 15
anca_27 spune:
Mersi Eladea, o sa incerc si la Sensiblu si la alte farmacii. Pana acum am incercat espumisan, bonisan, acum sabsimplex parca-parca prinde, si ceaiuri fenicul, anason, chimen, menta, musetel, combinatii peste combinatii. Of, ne facem noi mari!
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
anca_27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nma Vreau si eu o parere. Imi trebuie ceas si m-am oprit la acesta. Ce parere aveti? Merge de toata ziua sau e prea elegant? E destul de scum si imi e greu sa iau o decizie. Nico, mami de Andra si Alex poze |
Arata fte bine, mie-mi place, l-as purta de toata ziua. Se poarta ce-ti place tie, cu strasuri ziua, fara seara, sau invers.

_
Bazar pentru Andrei
nma spune:
Anca eu am incercat toate variantele la Alex pt colici dar fara prea mare efect. Pediatrul mi-a explicat ca daca bb e predispus la coloci tot face indiferent de siropurile pe care i le dau. Deci rabdare si tutun .... adica multa dragoste pt bb sa trecaca repede peste toate. Andra cand a avut crampele la burtica de sarbatori statea doar la mine in brate lipita de mine. Asa si dormea. Eu am vazut ca asa se linisteste.
Cu ceasul m-am decis. Daca pot il dau inapoi si imi caut altul mai simplu. Mi-a adus o vecina mai multe sa imi aleg, acesta a fost singurul care mi-a placut dar l-asi fi preferat fara pietricele (cica sunt cristale swarovski). Mi-a placut mult si nu am stat pe ganduri dar e prea elegant si nu imi permit mai multe ceasuri. Cesurile astea sunt aduse din SUA si au un pret bun. Din magazin nu mi l-asi permite.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
Dragaica spune:
Neata fetelor, o cafea de la mine, vad ca sunt probleme cu burtica la bebelina,
saracuta de ea.
Nma sa ai grija cu produsele de la Guess......sunt prea scumpe pentru ceea ce ofera. Eu am primit un ceas cadou de Mos Craciu(sotul), am avut de ales intre Guess si Swatch, cele de la Guess sunt prea ...inzorzonate (parerea mea), eu sunt destul de clasica, nu sunt genul care sa se imbrace "glamor".
Am o prietena care a cumparat de la Guess dupa un an nu a mai mers, ramanea in urma, ambele firme au aproximativ aceleasi preturi, eu l-am primit pe asta http://www.swatch.com/zz_en/watches/fw2008_corecollection.html, a dat 150 $ cu tot cu taxe, garantie 2 ani.
Eu sunt putin ciudata la capitolul ceas.....vrea sa tina muuult si bine, sa-l pot purta si ziua si seara
. Astept de la bunicul meu, mostenire
, un Atlantic, care are 40 de ani, cifrele si "limbile" ceasului sunt din aur, daca va puteti imagina ca nu a ramas in urma nici macar cu 1 minut in astia 40 de ani.
Gata ca nu e a buna.....am o alta criza de hemoroizi....vai de fundul meu si la propriu si la figurat![]()
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
anca_27 spune:
Asa facem si noi Nico, burta-n burta, cand nu mai pot eu de spate o ia Iustin.
Dragaica, aoleu, vezi si trateaza-i pe cat poti pe domnii H, acum inainte sa nasti, sa nu-si faca de cap in timpul sarcinii si la nastere.
Pusici!
_
Bazar pentru Andrei
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui nma Vreau si eu o parere. Imi trebuie ceas si m-am oprit la acesta. Ce parere aveti? Merge de toata ziua sau e prea elegant? E destul de scum si imi e greu sa iau o decizie. Nico, mami de Andra si Alex poze |
salutare!
Nico, ceasul e frumos, dar parerea mea e ca merge mai mult seara, in loc de bijuterie, fiind asa incarcat...
dar tu stii cel mai bine cum ti-l doresti...o sa faci tu alegerea corecta...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui anca_27 Mersi Eladea, o sa incerc si la Sensiblu si la alte farmacii. Pana acum am incercat espumisan, bonisan, acum sabsimplex parca-parca prinde, si ceaiuri fenicul, anason, chimen, menta, musetel, combinatii peste combinatii. Of, ne facem noi mari! Mami de Sara (8 dec 2008) nasterea bebelinei-zibelinei _ Bazar pentru Andrei |
pupici la Sara mica, draga de ea...
of ce mila mi-e de ei, saracutii...
eu zic sa incerci si granulele alea, rau nu-i fac, si asa cum zicea si mamica de la care am aflat de ele, pe fetita ei au ajutat-o... si noi am incercat combinatiile pe care le-ai pomenit, dar mare lucru n-am vazut...
la fel il tineam pe Eric pe burta mea, si se mai calma, asa dormeam amandoi o ora, doua, trei...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC IN 2009...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nma spune:
Buna dimineata!
Am renuntat la ceas. Mi se pare mai degraba o bijuterie si eu vreu unul pt toata ziua. Am vaut unul care mi-a placut ieri la mall dar o sa mai caut. Si vreau unul care sa ma tina cativa ani. Nu imi place sa il schimb prea des.
Anca la noi bilute hemeopate sa gasesc doar la farmacia Balsam. La sensiblu nu am gasit.
Dragaica un ceas mostenire sunta tare bine. Socrul meu are ceasul de 50 de ani. Nu arata tare bune dar nu a ramas niciodata in urma. I-am facut unul cadou foarte frumos si bun dar nu vrea sa il poarte. Adevarul e ca si eu m-am despartit greu de ceasul meu din liceu Era mecanic, i l-am imprumutat mamei si de atunci nu a mai mers bine. L-am dus la ceasornicar dar tot a ramas in urma.
Ar trebui sa rezolvi problema cu hemoroizii. In sarcina ar putea sa fie mai rau. 
Noi ieri am fost la munte si ne-am dat cu saniuta si/sau cu sacul. A fost super. saptamana viitoare repetam figura, doar ca ne vom si caza la o cabana.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
ionela roxana spune:
sagetute, sara buna!
nico mi-emi placea ceasul acela, era asa de elegant, dar parca nu era de nasul meu; adica mai degraba ptr. o pers. care nu se duce zilnic in parc sau la piata
; ptr cineva care se poarta cat se poate de elegant; mi-ar surade si mie, dar ma repet nu acum in per. asta , poate mai la batranete, si atunci unul adecvat ptr varsta respectiva;
acum eu am unul care arata doua ore in acelasi timp(na, ca nu sunt prea explicita
), primit de la sotul meu cand ne-am casatorit; nu este cine stie ce marca, dar tin la el ca la ochii mei; mei, si l-am dat pierdut de n-shpe mii de ori pana acum; cred ca pana la urma am sa-l pierd nu alta, si cum eu nu-s obisnuita sa-mi pierd ceva, intru in panica rapid, si parca in acelasi timp imi pierd mintile
anca_27 sanatate lui Sara

Dragaica bate fierul acum cat ii cald cu tratarea hemoraizilor; yo am patit-o rau de tot dupa prima nastere; nu pteam alapta fata, nu ma puteam duce la wc, cemai plangeam cu faya in brate, singura in casa, de-mi venea sa urc pe pereti, pana am descoperit aici leacul tamaduitor; a fost groaznic, nu stiam nici macar cum se numesc, da-ramite ce medicamente sa aplic; am discutat cu medicl, si m-a sfatuit sa ma operez
; cand am auzit sa lesin
ai grija de tine

alison spune:
salutare!vad ca ciripiti de zo!eu sunt la slujba p.m. ,acum sunt casnica ,adica am de facut de toate:ordine,papa,rufe...piata am facut-o deja.
nico,f. elegant ceasul,pt. moi nu este de zi cu zi...ma rog,daca as fi udrea,l-as purta si ziua!dar cind trag o pereche de pantaloni si o geaca si tuleo,nu prea merge...prea activ ritmul meu pt. un asa ceas...
va pup pe toate,cu drag,numai bine!
alison,mami de simon
poze