noi,sagetatoarele(capitolul 8)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eu acum mi-am baut cafeaua, vazut poze dulci de cosmonaut, m-apuc de strans pe-aici ca e jale, pana doarme zibe. A scos-o daddy pe balcon in scoica de masina, a avut ceva de furca cu ea ca vroia sa doarma doar in brate la el, da` el a zis ca nu se lasa, el e mai tare, si-atata a luat-o, a pus-o, a luat-o, a pus-o, c-a ametit-o cred, si-acu doarme dusa
Pupici, mai vin....

Aveti ceva retete de tort cu piscoturi, sau ceva fara copt la cuptor , da` sa fie incercate ca pe net am tot gasit

Alison, cum te mai simti?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

O ruga pt un suflet - Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!suntem bine,complet restabiliti,azi am iesit si putin afara chiar!multumim de grija!

anca,ma bucur ca tati ii imprima obiceiuri bune Sarei!simon ii trimite pupici dulci pe falcute!

eladea,ai un scumpel!

dragaica,felicitari de vestile bune!cit despre ai tai,ce sa zic,se vor descurca,nu lasa asta sa-ti acapareze gindul si fapta ta!esti departe,ii poti ajuta mai ales cu vorbe bune si incurajari si cum te sfatuia anca,cu cite un cadou,un pachet,ceva.multa bafta in noul an si la noua slujba!

nico,crissa,ionela,nemhi,elvie si toate celelalte sagetute ,va pup si numai bine!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
O pt toate sagetutele.
Eu stau iar rau la capitoluil timp liber. Am mai intrat si am mai citit dar cu Andra in brate si nu ma lasa sa si scriu .
Anca eu retete de pe net am tot incercat si par ok. Acum nu imi vine nici una in minte dar stiu ca am mai facut si eu.
Bafta multa la examene.
Andreea dulce foc cosmonautul. Si ii sta super bine in albastru.

A venit domnisoara si ii da cu mana in tastatura. Poate reusesc sa revin maio tarziu
Pup toate fetele.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Poftiti la si clatite, cu jeleu de nustiucare (poate-mi spuneti voi de care e, l-am primit si habar n-am ce jeleu e, da e bun) si dulceata de zmeura si de cirese amare.

Sara e iar pe burta, asa doarme cel mai bine, daddy a iesit, eu savurez linistea.
Zibe a inceput sa gangureasca, `ngaaaaaa`, `hrrrrrr`, `grrrr`, si zambeste cu toata gingia ei dulce, ce mai, suntem topiti . Na, fug ca scartaie....

_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buna!nico,spor la treburi,stim ca nu ai timp,cu doi strumphi si cu job,cred ca e de nerasuflat...
anca,cind povestesti de sara,mi-am amintit ce mult am iubit si eu la simon goliciunea acelor gingiii...ma si intrebam de-i va sta bine cu dinti.dar uite ca timpul a trecut asa repede si aku imi da raspunsuri si ma sfideaza deja.pupici la toti piticii si voua la fel,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Alison, Nico, multu' frumos...

e atat de smecheras, ca stau si ma intreb cand mai creste putin oare ce-o sa mai faca, ce-o sa mai zica??? Stie atatea, intelege tot, nu pot sa fac ceva sau sa umblu la ceva 'interzis' lui, fara sa vada si sa ceara cu insistenta acel ceva...

el e rasfatatul familiei, singurul nepot(deocamdata) si pt. ai mei si pt. socri.. deci va inchipuiti..

sa vedem poate ne iese faza cu surioara... de luna viitoare incercam... ca tare ii plac copiii...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata! Haideti la cafea!

am salvat situatia, eram pe pagina 3...

pe unde sunteti cu toatele? haideti la o poveste!

O zi frumaosa pe oriunde veti merge!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Ruga
de Elena Farago

Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mâinile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…

Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cât…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi creste
Nici prea frumos, nici prea urat;

Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.

Si mai ales, as vrea sa simta
În orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu…

Fug sa-nvat ceva cat am timp. V-am pupacit!

_

Emma este iubire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Neata! Haideti la cafea!

am salvat situatia, eram pe pagina 3...

pe unde sunteti cu toatele? haideti la o poveste!

O zi frumaosa pe oriunde veti merge!

ERIC IN 2009...
ERIC

eu sunt prin zona. Citesc dar nu prea postez. Ma enerveaza timpul asta ca prea se scurge repede. Cel mai rau e seara cand realizez ca s-a mai dus o zi.

poze

Mergi la inceput

Anca am uitat sa iti spun ca ai facuit tare bine ca ai postat poezia. Asa am mai citit si eu. Altfel citesc doar poezi pt pitici. E drept ca unele suunt foarte frumoase .

Voi cititi horoscopul?
Uitati ce am gasit pt azi:
Sagetator: horoscopul zilei de azi

26 ianuarie 2009
Sunteti plin de idei si dati dovada de ingeniozitate.
Ati putea sa demarati o afacere, dar se pare ca va lipsesc banii. Va sfatuim sa cereti un împrumut de la o ruda înstarita, pentru ca aveti sanse reale de reusita.
Va sfatuim sa va faceti bine socotelile, sa nu risipiti banii.

Mie nu prea mi se potriveste. Ideile inca nu au dat navala, banuti am avut ceva si i-am pus la banca. Eu inca strang bani albi pt zile negre.

poze

Mergi la inceput