Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi:Luca, David si Miruna-se stiu ei care

Felicic, chiar ma gandeam de unde atatea linkuri....acum am inteles...si am boier,da?

Eu nu pot sa zic ca ma bucur ca nu sunt singura care nu prea presteaza alte...activitati....dar ma linisteste oarecum ca totusi nu sunt....defecta....si eu ma simt ca la..inceput si cum si cheful cam lipseste......intelegeti voi voalat ce vreau sa spun!
A ajuns sa imi fie suficienta o strangere in brate si un zambet de-al lui Davidut ca sa nu mai am nevoie de dragoste fizica...sau rabdare, sau chef...iar tati vine asa de obosit uneori de la serviciu ca nici gand de altele....dar sper intr-o normalizare a vietii noastre amoroase dinainte cat de curand...doar ne dorim odiseea de 2010

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Andreea mamica dragastoasa!!! Lasa, cel mai bine ii e Minei alaturi de mamica ei. Si cand va mai avea ea parte de asemenea tratament! Sa nu te simti vinovata! Esti o mamica model si cand vei simti tu ca vrei sa iei un pic de aer o sa pleci! Nu stiu la bb 2 cum va fi, eu te admir sincer. La bb 1 aveam o super depresie postnatala care m-a indemnat sa plec cand avea 3 saptamani, apoi mi-am mai revenit cu capul si nu am mai plecat pana nu a facut 8 luni, am stat alaturi de ea ca stiam ca de mine are nevoie mai mult decat oricine de pe planeta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Felicic super ideea cu pozele.M au amuzat!

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Kid, super situl ala multumim mult. Multa sanatate Mariei!

Andreea_and, si eu patesc la fel cu Anda, deja mi se pare o imposibilitate sa ajung la serviciu cand va avea ea 6 luni [:((]

Cosmy_b pai ce zici tu acolo? Ia vitamine! Tin pumnii sa fie totul bine cu tine.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Seara buna si de la noi!

Sa traiasca si sa creasca mari toti sarbatoritii zilei!

Babytza, nu iti face griji in privinta Nan-ului! noi am inceput cu Milumil, care nu ii placea de nicio culoare, la sugestia pediatrei am luat Humana, dar l-a constipat si asa am ajuns la Nan! il folosea si cumnata mea si era supermultumita de evolutia bebelusului. nu am avut probleme deloc de cand il folosim! Asa ca, pofta mare sa aveti si sa va faceti mari-mari!

Apropo de Nan. Am primit cadou la botez 2 cutii de Nan HA. Noi folosim din cel simplu. Oare e ok daca ii dau HA, si apoi ma intorc la simplu?

Felicic, frumos colajul!

Pupici apasati!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Felicic foarte frumos,multumim!!!!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

subscriu

edit: Codruta, in mesajul meu pierdut erau si niste multumiri pentru niste vorbe frumoase. Te rog sa le primesti acum, mai tarziu.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Feli n-am cuvinte

Ramo esti mai bine,daaaa?

Kid tin pumnii sa fie totul bine

Andreea_and e normal,la primul copil am stat lipita de el,n-am lasat pe nimeni sa faca nimic

Cosmy ia vitamine si nu te mai gandi la prostii

tzitzi asa e...dupa al doilea copil se mai schimba treaba

musette

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Acum ca a venit tati acasa pot scrie si eu un mesaj linistita!

Multumim tuturor de urari!
Azi ca am facut si noi trei lunishoare, ne-am cantarit si masurat: 6900 gr (am dubat greutatea cu care am iesit din maternitate) si 71 CM!!!Lungan tare, de ceva vreme folosim hainutze de 6 luni si ne vin turnate in lungime!

Azi toata ziulica am stat pe mami gramada: dragalit, vorbit, papat si dormit amandoi, nedezlipiti!
Asa il iubesc!

Te intzeleg perfect Andreea_and, eu fara fi-miu nu respir! Nu il las nimanui si nici nu plec nicaieri fara el! Cand nu aveam copii si nici dorintze de a avea un bebe(Luca a venit ca o mare surpriza, nu era prevazut incaiar acum parca s-a dat startul, as mai face vreo 2)ma gandeam ca voi fi o mama de genul "moderna": libera, care iese singura cu fetele, care pleaca in vacantze...care va fi tot timpul proaspat coafata, plimbata zilnic prin magazine...hm...sigur ca da. Acum cred ca ma ia ametzeala daca merg pe tocuri...(noroc ca nu sunt o piticanie:))Plus ca nu eram genul "guzi, guzi", care sa se joace cu bebeii in parc, sa se opreasca sa ii admire, sa ii placa picii, pe scurt. Nu picii altora, in orice caz, nici picii dn familie. Cand eram profa de engleza am ales sa ma titularizez la liceu, nicidecum in scoala generala, mi se pareau dificili si ca nu am ce discuta cu ei, cu adolescentii, alta treaba, vorbeam destul de multe, abordam toate temele, orele erau ai "inteligente"(emoticon cu mor de ras)
Ma enervau mamicile care vorbeau tot timpul de copiii lor, altceva nu stiau, mi se pareau plictisitoare. Imi spuneam: nu, nu, nu devin eu asa! Ma deranjau mai ales cele care ne dau copiii lor la telefon, cum le sunam cum imi pasau bebele(nu voi face never ever asta!!!), ma blocam cand auzeam un bebe de un an la celalat capat al firului si trebuia sa ii zic ceva
Acum ca sunt mamica, totul, absolut totul s-a schimbat! Toata viata mea este Luca, nu mai am nici timp nici chef de altceva, si pana cand nu il vad eu ca imi zice "lasa-ma, mami, ies cu baietii la joaca in fata blocului!" pana atunci ii stau in coaste! Iaca asa!

Felicic, fff tare ce ai facut tu!!! Pe mine una nu m-ai "atins la intimitate", chiar mi-a placut!
Si du-te la munte daca asa simti, bucurati-va de vacanta in 3, faceti cum simtiti voi. Nu te stresa cu vaccinul ca daca face reactii(Sper sa nu!!!) face pe 20 seara, noaptea, daca i-l faci atunci, apoi ...go for it!!!
Noi nu mergem nicaieri pt ca asa am facut mereu Sarbatorile, cu familia mea in Bucuresti, sau in Franta la familia sotzului. Anul acesta ramanem aici, pe metereze!Si stiu deja ca vor fi cele mai frumoase Sarbatori din viatza noastra!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara si de la noi!

Am fost astazi la dr. sa-i recolteze Sofiei secretie conjunctivala pentru ca are un ochisor cam lipcios. Kid, multumim.

Apoi am fost la pediatru, care mi-a dat vesti nu tocmai bune Mititica are asimetrie de pliuri si trebuie sa ne vada un chirurg iar in greutate nu a luat decat 600 g intr-o luna si mi-a recomandat sa-i dau completare. Se pare ca lapticul meu nu ii mai ajunge

Vorbeati de plecat la munte. Si pe noi ne tenteaza, mai ales pe sot, care e ahtiat dupa ski. Cred ca dupa Craciun vom merge la munte, poate vom petrece anul nou acolo. Ceea ce ma pune pe ganduri insa, este traficul si vremea imprevizibila.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid2003

Aaah, mai vroiam sa va arat ceva. Sa intrati pe site-ul electro-bazar, se scrie chiar asa, cu www. la inceput si .ro la sfarsit. E un site minunat de unde mi-am luat multe chestii utile in bucatarie. Au niste preturi la aparatele de gatit la aburi extraordinare. Si la blenderele de mana (alea cu care facem piureuri fine-fine pentru bebelusi). Sunt produse din Anglia care au stat pe raft acolo si nu pot fi vandute pentru ca sunt desfacute din ambalajul original asa ca aterizeaza aici. Eu am 4-5 produse de la ei si sunt super multumita. Au garantie 1 ani, iar preturile sunt imbatabile!

da-ne mai multe detalii: cum se comanda, cum se plateste, cat sunt taxele...si ce balnder ti-ai luat tu si ti-a placut, ca eu chiar sutn in cautare de asha ceva

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput