Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 8
Codruta27 spune:
Ramo,
! O sa fie bine!
Joy, un pupic pentru mamica ingrijorata si pentru printesa frumoasa! Sa treaca repede problema ochisorului! Nu-ti face griji pentru completare! Noi "ne completam" de la nastere, si tot nu am renuntat la tatica!
Fug la baita! E gata apa!
Cea mai fericita
din lume!!!
Ghighi cel viteaz
Asa cresc eu!
Povestea mea
claudinna spune:
eh, am mai navigat un pic pe site si am vazut cum sta treaba cu taxele:)
deh, din lipsa de timp, le vroiam pe toate mura-n gura:)
la multi ani pt bebeii care azi fac niste lunite importante!
babytza, asha patesc su eu cu razvan la mancare...dar dupa o perioada din asta vin si zile bune
chiar ma gandeam ca noi nici pana la 5 luni nu dublam greutatea de la nastere...adica sa dublam ar trebui sa avem 8700! vom fi pe aproape insa.
azi am vazut ca ii apar caninii. si cei de sus si cei de jos. oare cu astia se incepe dentitia???
nu se vad sus pe gingie ci daca te uiti din fatza, se vad umflate gingiile si se intrevede dintisorul alb. inca nu a spart, nu e imflamat, nu cred ca-l doare ca e vesel
eva, felicitari pt flacau! sa creaqsca mare sis a fie sanatos! e lungan tare, dar are cu cine semana:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
fetele, vreau si eu aparat din acela pt apa plata, insa ma gandeam la unul care se conecteaza la teava de apa potabila.
ramo, tu ziceai ca au ai tai la valcea? de unde l-au luat, cat au dat pe el??
alea de la fantana merg numai pe butoiase din alea de-ale lor? banuiesc ca da...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui iriss_04
este o firma no name din polonia,,, uite aici cum e,,e f dragut are si oglinda si toate zornaitoarele fac zgomot,,,ii place mult ![]() deci suntem vecinutze mamica si pe micuta anda''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei |
interesant site-ul dar nu pricep nimic...tu cum ai procedat? se comanda pe site sau ai cumparat din vreun magazin?
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
EvaF spune:
Doresc sa urez si eu cu muult drag La multi Ani sarbatoritilor de azi:
David de Sanziana 
Miruna Anisia de MommyMagda 
Eva
de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
-----------------------------------------------------------------------------------
_irina_ spune:
Simo, Dya mai primiti un dintos in club?
Eu azi noapte am dormit vre-o 4 ore, deja ma ustura ochii de somn, iar piti nu da nici un semn ca ar dormi.
Azi am fost toata ziua la plimbare, ne-am oprit la mall pentru papat si schimbat. Am fost numai eu cu piti cu masina si ne-am simtit tare bine, mai ales ca mie imi place la nebunie sa conduc si acum o aveam si pe piti langa mine si din cand in cand o mai prindeam de manuta. Dar din pacate nu am putut sa dorm deloc.
si mai vin inca vre-o 2-3 zile mesterii, simt ca inebunesc.
fericita de
Andreea-Maria
babytza spune:
Joy imi pare rau de vestile primite . NU ma pricep ce inseamna ce ti-a zis ca are piticutza , dar imi doresc din tot sufletul sa nu fie ceva grav si sa se poata rezolva si altfel decat prin cine stie ce interventii. Sa ne tii la curent mamico.
Cand o sa te duci ?
Iar despre laptic imi pare rau ca nu ii este suficient printesei. Dar sunt convinsa ca daca nu era necesar nu iti spunea dr sa bagi completare. Ea este PRO-ALAPTAT si a fost tare dezamagita cand a auzit ca nu am mai avut laptic pentru David. Stia cat mi-am dorit sa ii dau san si i-a parut rau.
Felicic tare frumos ce ai facut tu acolo 
Le: eu am reusit sa il pacalesc pe pici cu putin ceai ca sa ii mai lungesc putin pauza intre mese si sa pape mai mult. L-am dus la baita unde i-a placut tare mult. Am reusit sa facem si masaj inainte sa inceapa sa chiraie de foame... Apoi am papat. Dar tot 70 ml
Frate, asta mic are un masurator acolo in burtica , sau are buton , cum ajunge la 70 se opreste
Sunt curioasa cat doarme in noaptea asta, ca mie mi se pare ca am culcat copilul nemancat ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
andy.p spune:
So,buburuza e imbaiata,harnita..urmeaza Andy la rand![]()
Joyimi pare rau de ce ai aflat,sper sa se rezolve cat mai usor
Irina si voi??![]()
claudinnanoi am inceput cu cei doi dintisori de jos![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Feli n-am cuvinte ![]() ![]() ![]() ![]() Ramo esti mai bine,daaaa? ![]() Kid tin pumnii sa fie totul bine Andreea_and e normal,la primul copil am stat lipita de el,n-am lasat pe nimeni sa faca nimic ![]() Cosmy ia vitamine si nu te mai gandi la prostii ![]() tzitzi asa e...dupa al doilea copil se mai schimba treaba ![]() musette ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
O daaaa, ca si cum n-a fost! Alea 10 ore de somn si-au spus in mod clar cuvantul!

de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
andy.p spune:
No bun,toata lumea e in pat ![]()
Eva felicitari
Luca creste ff frumos.
babytza[/b ]asa se opreste si Alexia la fix 60ml..da ea dupa aceea mai sta ,se mai gandeste si apoi mai mananca![]()
[b]Ramoma bucur
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia