Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Boo spune:
La multe lunitze sarbatoritilor !!!
Vad ca vorbiti de plecatul la munte. Si noi vrem sa mergem, de pe 27 cred pana pe 9, la Predeal. dar ma gandesc cu groaza de acum la cate trebuie sa iau cu mine, cu toate ca mergem la noi acasa nu la hotel. Dar cel mai tare ma ingrozeste drumul si aglomeratia pana acolo.
Asa ca cine vine la munte in perioada aia, sa ne dea un semn
Legat de botez, noi am facut la Biserica Mavrogheni. Am fost singuri, dar am cerut asta in mod expres. Nu stiu daca fac la mai multi copii deodata ..
CosmyB. spune:
simo ma bucur ca piticul tau e bine! Primul dintisor? deja? Se pare ca boboceii nostri schimba deja puful galben, sunt copii mari ce mai sa nu doara tare primul dintisor! si pt o mamica curajoasa, sa treaca repede perioada gri!
Pozici
Mami super happy de Maya
300 spune:
Si io p'aici. Am incercat sa bucataresc cu Anda la purtator. Pana acum am facut ciorbita de pui cu paste siam prajit jumatate din dovlecei. Nu mai spun de cand ma chinui eu sa mesteresc dovleceii aia ca ma apuca amarul cand imi amintesc...
Bebelina vrea cu mami in campul vizual, daca s-ar puta in brate; am tras 2 reprize de somn scurte, intrerupte de chiote cand realiza ca e singura in cosulet
sarbatoritilor de astazi si de ieri .
Aveam aseara un mesaj suuuper pe mobil cu la multi ani si toate cele si nu priceep de ce nu s-a postat, mai era si lung . Nu l-am putut recupera neam. Ei, asta e.
Hm, de ieri avem si hota. Asa ca am liber la tot felul de chestii interzise yummy... numai timp sa am.
Pup toate fetele, voiam sa raspund la cateva posturi daam uitat deja.
Noi cred ca vom face botezul la valcea, acolo ne sunt rudele - ale mee, ca le sotului sunt imprastiate peste tot si oriunde ar fi botezul tot departe va fi...
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
felicic76 spune:
magda: ai PM!
kid: din pacata si eu il voi pune tot in sufragerie, de fapt asta-i singurul motiv ptr care nu l-am luat pana acum, nu am spatiu in bucatarie,am mobila compacta, dar m-am saturat, noi consumam si apa plata si minerala in egala masura(de fapt, de acum vom consuma din ce in ce mai multa apa plata) Daca vrei amanunte, iti dau pe PM oferta pe care mi-au facut-o mie (s-ar putea sa fie mai proasta decat a ta, ca eu sunt client nou)
|(l-as pute pune pe o terasa, am priza, dar terasa nu este acoperita si sigur va ingheta, asa ca ma gandesc sa supravietuim cu el pana in primavara)
Mamica de VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
babytza spune:
Va pup mamici !
Miruna Anisia de Magda!
David de Sanziana!
Luca Noah de Eva!
Multumesc pentru tot ce mi-ati scris de laptic. Luccuta nu avem probleme cu kk. Face la 3 sau 4 zile dar nu il doare burtica, adica face usor , fara ajutor , fara probleme. Sper sa ramana la fel si cu Nan si sa nu se constipe. Am mai auzit ca de la NAn se poate sa apara treaba asta.
In schimb de dimineata este tare mofturos la mancare. Dupa ce ieri a papat 6 mese a cate 130-140 ml, azi de cand s-a trezit , adica de la 7:30 a mancat la 2 ore cate 70 ml. NU a mancat la 2 ore nici in prima saptamana . Sper sa fie iar doar o pasa proasta. Zic iar ca si acum 3 zile am avut aceeasi problema. Doar ca manaca la 3 ore si cate 80ml. NU vreau sa fiu iar dispe cu masuratul si cu tinut socoteala pe caiet cat papa , ca o iau razna....
Cosmy daca-l faci baiat vin si eu cu fetita imediat dupa tine Glumesc, sper sa nu ai probleme si sa fii asa de la vitamine. Saptamana trecuta scriam si eu aceeasi problema. CA am ameteli si nu ma simt prea bine. Dar cum la mine nu e vb inca de un posibil bb3 ca nu a fost loc de prostioare, am luat repede de la farmacie niste Supradin si deja sunt mai roz in obraji...
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
felicic76 spune:
ca sa va amuz, uite ce am facut azi
ce dulci sunt
sunt boier in casa mea
no comment!
somnoroase pasarele
superbi
uite cine as vrea sa ma colinde
voi zambi, dar mai incercati
de ce nu ne miscam? vreau la plimbare
curiozitate
de ma incurcati?
discutam ca intre barbati sau ce facem aici?
cu zambetul asta va cumpar si va vand intr-un minut
ce relaxaaaaaaaare!
mi-e un sooooomn!
hai mai repede, urmeaza petrecerea
vrei sa ma adormi, nu?
shttttt, ma crestinez
asa da, alta viata!
asa dorm cel mai bine
stiam ca sunt o printesa, acum am si rochie
continuarea maine
edit: daca cineva se simte atinsa la intimitate, sterg foto imediat, numai nu va suparati, asa imi plac toti, de am facut acum o incursiune prin jumatate de bobocei(timpul nu mi-a mai permis)
toate si astept roshii
Mamica de VLAD
falcone
D'ale gravideniei
andreea_and spune:
La cat mai multe lunite Miruna Anisia, Luca Noah si David!
Simo , imi pare rau sa aud ca nu te-ai simtit bine dar ma bucur ca ai intrat si mai ales sa aud ca ginerele meu e mai bine. Multi pupici si felicitari pentru dintisor!
Felicic, Anca multumim de urari.
Musette aceeasi teama de drumurile inzapezite de la noi o am si eu, te inteleg perfect. Pupici lui Luca!
Sanziana felicitari pentru micul crestin!
Andy g mie inca nu mi-a venit menstruatia dar din ce au zis fetele am inteles ca nu-i motiv de ingrijorare cu alaptatul, era mai bine fara bineinteles, dar nu te necaji pt asta, voi sa fiti sanatosi!
CD si noi am patit-o cu mucegaiul – vezi ca este un spray la brico, parca savo ii spune, este tot pe baza de clor dar cica nu se mai imprastie sporii de mucegai prin casa. La noi a aparut de cand am dat drumul la umidificator, asa ca am renuntat sa-l mai folosesc. Cumpara cineva umidificator nou?
Cosmy ai grija cu starile alea de ameteala, poate reusesti sa-ti faci niste analize. Daca iti iei test de sarcina mi se pare ca e posibil sa se pozitiveze inca la cateva luni dupa nastere, sa nu te sperii, dar mai bine verifica tu pe prospect. Multa sanatate iti doresc!
Mommy Magda bine ai revenit!
Maica-mea ma tot bate la cap ca am o problema si poate are dreptate dar eu nu pot sa stau mai mult de cateva ore departe de Mina si atunci simt ca ma sufoc, imi imaginez tot felul de scenarii si mai ales am impresia ca nimeni nu poate avea grija de copilul meu asa cum trebuie. Sper sa-mi mai treaca pe masura ce creste ea, dar cand am citit de Kid ca pleaca 10 zile m-am intrebat oare cand voi putea face la fel si deocamdata n-am nici un raspuns. Nu ma intelege gresit Kid, nu cred deloc ca esti o mama denaturata, te-am admirat intotdeauna, m-ai facut doar sa ma gandesc la diferentele dintre noi si sincer sper ca macar la al doilea copil sa prind si eu mai mult curaj si incredere. Distractie placuta la ski, trei fete frumoase!
Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)
kid2003 spune:
Feli eu am sa incerc doar sa imi iau aparat din ala de facut sifon si sper sa nu fie din ala compact ca imi place asta cu bidoane mari (se termina mai greu). Eu te incurajez sa iti cumperi pentru ca pe mine m-a scutit de muuulta treaba! La diversificare am folosit apa aia si pentru supa copilului. Si in ziua de azi, in weekend cand fac supa si mananca si Alexandra folosesc tot apa de acolo (cand nu mananca ea- ca mananca la gradinita in timpul saptamanii, ne intoxicam noi cu aia de la robinet). E foarte comod, mai ales in toiul noptii la biberon, nu mai stai sa incalzesti apa! Nu e minerala dar macar nu e de la robinet!
sorry de off-topic. Dar mi se pare cam slabuta miscarea azi!
Noi o sa sarim peste intalneala de miercurea asta...din pacate! Maria tuseste si mi-e sa nu fi cules ceva de la Alexandra...ca si asta mare a tusit vreo 2 saptamani. Nu mi-a facut febra dar stau cu ochii pe ea si nu vreau sa o scot din casa, deocamdata nu ii dau nimic, dar daca se inrautateste o sa ii fac niste aerosoli.
Aaah, mai vroiam sa va arat ceva. Sa intrati pe site-ul electro-bazar, se scrie chiar asa, cu www. la inceput si .ro la sfarsit. E un site minunat de unde mi-am luat multe chestii utile in bucatarie. Au niste preturi la aparatele de gatit la aburi extraordinare. Si la blenderele de mana (alea cu care facem piureuri fine-fine pentru bebelusi). Sunt produse din Anglia care au stat pe raft acolo si nu pot fi vandute pentru ca sunt desfacute din ambalajul original asa ca aterizeaza aici. Eu am 4-5 produse de la ei si sunt super multumita. Au garantie 1 ani, iar preturile sunt imbatabile!
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Feli eu am sa incerc doar sa imi iau aparat din ala de facut sifon si sper sa nu fie din ala compact ca imi place asta cu bidoane mari (se termina mai greu). Eu te incurajez sa iti cumperi pentru ca pe mine m-a scutit de muuulta treaba! La diversificare am folosit apa aia si pentru supa copilului. Si in ziua de azi, in weekend cand fac supa si mananca si Alexandra folosesc tot apa de acolo (cand nu mananca ea- ca mananca la gradinita in timpul saptamanii, ne intoxicam noi cu aia de la robinet). E foarte comod, mai ales in toiul noptii la biberon, nu mai stai sa incalzesti apa! Nu e minerala dar macar nu e de la robinet! sorry de off-topic. Dar mi se pare cam slabuta miscarea azi! Noi o sa sarim peste intalneala de miercurea asta...din pacate! Maria tuseste si mi-e sa nu fi cules ceva de la Alexandra...ca si asta mare a tusit vreo 2 saptamani. Nu mi-a facut febra dar stau cu ochii pe ea si nu vreau sa o scot din casa, deocamdata nu ii dau nimic, dar daca se inrautateste o sa ii fac niste aerosoli. Aaah, mai vroiam sa va arat ceva. Sa intrati pe site-ul electro-bazar, se scrie chiar asa, cu www. la inceput si .ro la sfarsit. E un site minunat de unde mi-am luat multe chestii utile in bucatarie. Au niste preturi la aparatele de gatit la aburi extraordinare. Si la blenderele de mana (alea cu care facem piureuri fine-fine pentru bebelusi). Sunt produse din Anglia care au stat pe raft acolo si nu pot fi vandute pentru ca sunt desfacute din ambalajul original asa ca aterizeaza aici. Eu am 4-5 produse de la ei si sunt super multumita. Au garantie 1 ani, iar preturile sunt imbatabile! |
nu merge ala de apa min decat la ala mareasa ca din acela sa-ti iei, eu imi iau oricum, chiar daca nu o sa fie estetic la mine in sufragerie
Mamica de VLAD
falcone
D'ale gravideniei