Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Cleo , tot pentru tine ca sa te mai lamuresc sa nu ti se face frica sa ai 2 copii la distante mici.
Una e cand ma plangeam ca mi-e foarte greu fara sot , singura...si nu ma refeream la ajutorul lui dat la spalat, la mancare si piata si copii.
Ma refeream cat de greu ii este unei femei indragostite sa fie departe cu lunile de sotul pe care il iubeste.
Cat de greu este sa fii si mama si tata, sa fii si insarcinata si cu copil mic.
Sotul meu nu a stat decat o luna din sarcina cand eram gravida cu Darius.
Cat de greu e ca sotul sa fie mai mult absent in acesti primi ani de casnicie , de familie.
Faptul ca am trecut prin multe clipe grele, sau de depresie ca nu puteam lua viza sa ma mergem sa traim cu el , asa cum fac multe familii....nu inseamna ca ma plang de copiii mei, sau ca e Horror.

Da ,daca e sa fie ceva horror, e sa fii departe de persoana iubita...

Ideea e ca vreau sa ma simt si eu libera sa scriu aici, fara sa imi fie rastalmacite mesajele mele.
Sa vorbim de la egal la egal.Asta e cel mai important.Ca intre mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Daria Ioana, eu sincer nu trebuia sa citesc experienta ta ca sa stiu ca pentru mine intr-adevar ar fi horror cu 2 copii. Asta e adevarul, unele mamici au puterea de a face si a creste 2 copii, altele isi vad in mod realist limitele. Eu sunt din categoria a doua. Pentru mine e o minune ca l-am facut si pe David, avand in vedere istoria vietii mele.

Nu considera nimeni (mai ales aici, intre colege de suferinta) ca te-ai fi plans prea mult - vezi si tu cat m-am plans si eu in ultimele saptamani, de credeam ca nu mai vad lumina de la capatul tunelului, si totusi nu mi-a sarit nimeni in cap si nici nu m-as fi suparat daca cineva mi-ar fi spus ca ma plang prea mult...

Adevarul este ca si eu ma gandesc tot la tine cand vreau sa-mi spun, ca sa ma incurajez, ca se poate si mai rau, dar o spun admirativ la adresa ta, eu cred ca ma internam demult la balamuc daca aveam copiii tai... Tu esti intr-o situatie extrema, deci nu te supara daca "lumea" te da de exemplu ca atare. Eu una nu te respect mai putin pentru asta.

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara si de la noi..sa vedem cat pot scrie in seara asta.
Multumim mult pt urari fetelor..acu mini conspect:

Alysh felicitari pt voinicul plimbaret

Alex@Sara sa stii ca de 2 zile si fata mea face kk ca si cum ar fi nedigerata mancarica si asta mai ales de cand i-am dat ananas. nici nu i-am dat mult, 2 linguri de zeama amestecate cu celelalte fructe. dar din ziua aia, face kk cate putin de 4-5-6 ori pe zi si tot asa de consistenta ca si cum ar fi nedigerata papica plus ca i s-a rosit funduletul acolo la gaurice, stau cu bepanthenul la fiecare schimb mi-e frica sa nu faca rana, ca e cam rosu acolo.

gabitza superbe pozele cu alintatul cel mare...

ies ca sunt treaza de la 5.30 azi dimi si deja plutesc..n-am sanse sa dorm pana la 10, mama e plecata, deci ajutor, ioc...dar totusi..noapte buna

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

La multe lunite pentru cele doua fetite frumoase IASMINUTA si mufitza ARIANA sa cresteti mari si cuminti!

Ce mari sunteti fetelor, aveti deja 6 luni

Iasmi un pupic de la Dariuta pentru tine si mami tau.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

missp, sorry nu stiam ca se lateste pagina daca dau multe happy b fara pauza
sorry ca am stricat
poti sa imi trimiti si mie stelutele pe pm ca ma apuc si eu de calendar

daria-ioana eu sunt venita praopat pe forum-la scris-dar sa stii ca citesc demult, vreau sa zic ca nu consider deloc ca a avea 2 copii e horro. nu stiu daca ai citit dar eu lucrez cu 2 copii acum din care unul e al meu- 5luni si altul de2 luni....deci imagine...ca nu e usor . te inteleg si sa stii ca am lucrat inainte si cu 3 copii...nu e usor mai ales ca nu sunt ai tai, dar viata te invata si te ajuta sa te descurci. stai linistita ca nu esti data exemplu negativ. eu te inteleg bine si te admir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

A murit Anca Parghel. Ce trist, Dumnezeu s-o ierte!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miss, ma mai ajuti o data, please?Ultima oara, promit. Cum fac sa redeschid filele de calendar pe care le-am salvat deja. Ca vreau sa mai modific pe ici pe colo.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

La multi ani bebeusilor nascuti intr-o zi de 5 ! Sa fiti sanatosi si voiosi si mancaciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor !.

Ce zi superba a fost astazi ! O clipa am avut senzatia ca e primavara, un soare bland si placut... dar... m-a trezit un vanticel naravas !
Astazi ne-am intalnit in parc cu Mateias, uitasem ce ochisori de un albastru infinit are ! Iar mamica lui arata super, nu stiu ce tot spune de cura de slabire, mie mi se pare top model !. A fost tare frumos, ne-am plimbat pe alei, am stat pe bancutza, ingerasii nostrii s-au admirat si si-au zambit.

Mi-a placut mult cum a descris fecian primele 6 lunite ale ingerasului sau .

Multa sanatate copilasilor bolnaviori si multa rabdare mamicilor !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008

Povestea nasterii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow)

www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Daria nu trebuie sa vezi o conotatie negativa la aceste exemple. Cred ca aici se scrie cu sufletul, nu ca uite ce fel e aia, sau aialalta... Sa ai un copil e greu, sa ai doi e si mai greu, sa ai doi si sa fii si singura, unul mic, unul in burtica, sprinijul cel mai important sa fie la mii de km distanta e si mai si mai greu. Dar cred ca toata lumea de aici crede ca sa ai un copil e minunat, e o minune de la Dumnezeu, sa ai doi ..doua minuni... cred ca marea marea majoritate a fetelor de aici,care sunt la bb1 vor bb2 neaparat. Miss tu faci nota discordanta, nu?-am citit acu'

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Miss, ma mai ajuti o data, please?Ultima oara, promit. Cum fac sa redeschid filele de calendar pe care le-am salvat deja. Ca vreau sa mai modific pe ici pe colo.

Pai pana le termini salvezi doar ca PROJECT (eu l-am intitulat "calendar" si are 12 pagini) si apoi le deschizi rand pe rand si le poti modifica. Abia la final le salvezi ca .jpg-uri, cand esti sigura ca nu mai modifici nimic. Sper ca s-a inteles ceva...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput