Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 16
socrate spune:
Un mesaj de sustinere pentru Alra scuturam majoretele 

profita de zilele astea, bucura-te de burtica, vin altele frumoase dar diferite,e important sa le traiesti din plin. Nastere usoara si rapida.
Fetelor care aveti iepurashi si rechinashi, cand iese dintisorul gingia e mai alba sau mai rosie? inainte sa iasa evident.
belleane spune:
La Multi ani! copilasilor care implinesc azi lunite: Ilinca , Eva-Maria, Iasmina si mufitza Ariana.
Iulia: sa-ti traiasca e tare dulce!
Andreeap:
sunt alaturi de tine Doamne Ajuta sa se vindece cat mai repede.
A FOST O ZI SUPERBA AZI.!MAINE POATE PRIND UN KIDEX.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
YLARI spune:
Buna fetelor!
Va multumim inca o data tuturor celor care ne-au urat LMA de ziua Evei!!!
Acum e randul nostru sa spunem la multi ani sarbatoritilor de azi ILINCA MARIA, EVA MARIA, IASMINA si mufitza ARIANA
Laura felicitari ptr achizitionarea costumasului de Mos. Si eu i-am luat Evei astazi de la un magazin de bebei de aici din Crangasi. O sa facem poze sa ne vedeti si voi! De fapt intentionez ca azi cand vine tati acasa sa o costumez in Mos si sa ii dam cadoul de Mos Nicolae, ca pe tati al nostru il cheama si Nicolae. Tot in costum de Craciunita vreau sa o duc si la petrecerea firmei noastre, cred ca o sa fie o surpriza pentru toti!!! Eu sa stii ca stand chiar langa Delfinului (vis-à-vis) de multe ori mi-am cumparat haine de acolo. Si ptr mine (la greu) si ptr Eva. Am o vecina de palier care are o taraba cu haine ptr copii in piata acolo. Eu de cate ori imi cumparam cate ceva, colegele ma intrebau “Tot de la tine din Piatza???”
Andreap ce rau imi pare de bebelina ta ca e bolnavioara, Doamne, sa ii treaca repede sa va bucurati si voi de zambetele ei.
Alysh din pacate nici la intalnirea asta nu ne vom cunoaste ptr ca in ziua aia noi plecam din Crangasi spre Pantelimon, apoi am programare sa ma vopsesc sa ma pregatesc ptr Petrecerile de Craciun… Imi pare rau… Pe afara am fost, ti-am urmat sfatul, ne-am simtit minunat!!! Chiar ca e superb. Cu toate ca am avut ceva vant aici in cartier la noi. Felicitari pentru Vladutul puternic si… spor la alergat!
Simonix, imi pare rau ca esti deprimata… Eu am avut un ditamai coshmarul azi noapte, ca imi dadusem demisia de aici (unde ma simt excelent, comunic nemaipomenit cu mai toti colegii, unde imi place ceea ce fac) ca sa ma intorc la vechiul loc de munca, unde era un adevarat cuib de viespi si de aia am si plecat, ca ajunsesem hrana acelor viespi. Maaamaaa, cat am mai plans si ma rugam de tipa de la HR sa imi anuleze demisia…….
Fetelor, vecinii astia m-au disperat! Dinainte de botezul Evei isi renoveaza casa, balamuc, bormasini, zgomote puternice, si toate astea numai dupa pranz, cat ar trebui sa se odihneasca lumea. Si nu putem zice nimic ptr ca vecinii astia sunt niste … bronzati care o data au venit cu ditamai haita de … personane de aceeasi teapa si i-au aranjat masina unui vecin care a indraznit sa ii spuna … nu stiu ce…
Miss Parker, Doamne cat am asteptat mesajul asta in care sa ne spui fericita ca te-ai odihnit si tu. Pupam Daviducul cuminte!
Fecian, cum sa nu ne amintim de tine??? Pupam pufarina!!!
Alra, tinem pumnii, facem galerie, o sa fie bine!!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Lilly79 spune:
Buna seara fetelor.
Nu am mai intrat de cateva zile pe-aici ca nu am avut starea necesara. Am avut vreo 2 zile in care am fost intr-o mini depresie si am tipat si eu la Julia ca de ce nu se culca mai repede
Ea a fost maraita ca ma simtea pe mine nervoasa, etc.
Imi face bine sa citesc ca mai sunt si altele care au aceleasi probleme. Ce citeam eu prin carti sunt doar cazuri ideale, pe cand aici sunt cazuri reale 
Altfel...ne ies 2 dinti jos
. Cred ca pana dimineata vor iesi zimtii dintisorilor. Toata ziua descopera noi sunete. Se trage pe jos si parcurge distante din ce in ce mai mari (rostogolire, tarare, gaseste ea cum), si din cand in cand mai face exercitii de adus genunchii sub ea, gata de pozitia 4 labe.Papa bine, mai ales supa crema la pranz. Marul cu banana e cah, sucul de morcovi e ok.
Nu mai stiu cine zicea de diversificare ca in 3 sapt a bagat ou, carne, legume, fructe. Cam rapida diversificarea. Noi tot de 3 sapt si am introdus doar morcov, mar, banana; supa crema din morcov, patrunjel, cartof, telina.Maine introducem si branzica.Pediatra mi-a zis sa nu ma grabesc, si nici nu intentionez.
gabitzam ce scump e Raducu cand vorbeste.Asa fascinata se uita Julia la filmulet si-ar fi zis si ea ceva, dar tocmai atunci sughita.Frumoase si pozele de la gradi.
MissParker si eu am ajuns sa accept ca fata mea e altfel, si degeaba incerc sa-i impun un anumit ritm ca mai mult ma enervam.Am acceptat demult, dar acum cateva zile simteam ca prea am intrat intr-o rutina, si intr-un fel o invinovateam pe Julia pt asta. Ma saturasem de spalat vase, facut papa, spalat copil, curatenie din cand in cand, etc. Acum sunt bine, mi-a trecut
.
Ma bucur ca David a dormit mai bine. Va doresc multe nopti asemanatoare
.El doarme muult mai mult decat Julia.Ea doarme de la 0:30-1:30 la 9-9:20 cu 2 treziri
.A avut 2 nopti cand a dormit fara trezire 6 ore,si-apoi 8 ore, dar nu stiu cum de.
fecian ce frumos ai redat primele 6 luni ale lui Gabriel 
La multi ani! bebeilor nascuti in 2,3,4,5 

Weekend placut tuturor.
Edit: anul trecut in 5 decembrie am simtit prima miscare in burtica. Era bebelusa mea iubita 
ca_eric spune:
va spunem si noi buna dimi, aici e dimi..stiu ca la voi deja a trecut jumate de zi..

tuturor mugurasilor si mladitelor nascute intr=o zi de 5
declaram ca aseara finally ne-a vizitat nea nelu kknelu......dupa indelungi asteptari....si duap indelungi scremeri am reusit sa umplem tot pampers, body, pantaloni...tot
tot aseara a fost si un succes caci eric a mancat prima data mar fara sa vomite(am incercat altfel)...si prima data cand a papat mazare. aici dr spune ca dupa 5 luni sa ii dai mazare...eeee a fost ok , a mancat jumate de cantitate. e bine si asa...si apoi supica
ca un conspect....
fencian bine ai revenit!
iulia suberba mufitza ta....cu falcutzele ei.....
gabitzam frumoasa serbare, ma gandesc cum o fi eric cand va merge la gradi![]()
missp, in sfarsit esti happy ca poti dormi, ce mult conteaza sa te poti odihni...la cat mai multe nopti dormite si
lui daviducu
alra iti tinem pumnii si o sa vezi ca durerea si suferinta nasterii vor fi sterse cu buretele in momentul in care iti pune in brate pe bb...parca totul s-a estompat...cum o va cheme pe bebelina? am inteles ca va fi fata...
Daria_Ioana spune:
Cleo,nu mi-am dat seama ca povestile mele cu 2 copii mici sunt "horror" asa cum le-ai catalogat, iar conculzia pe care o pot trage unele mamici ar fi ca daca ar face inca un bebe si-ar "distruge"copiii.
Am observat ca in mai multe mesaje din trecut de ale tale incepi cu replica "aduceti-va aminte cum Daria_ioana ..."etc.
Eu nu sunt etalon , eu povestesc despre mine, despre cazul meu ,despre viata mea si nu trebuie acuma ca un cuvant de-al meu , sau un mesaj de "plangere" cand sunt mai obosita sa fie interpretat ca horror ,sau ca e posibil sa iti distrugii copiii daca ai 2.
Iar in legatura cu a doua sarcina foarte apropiata dupa prima cezariana , la fel , cleo , ai inceput cu mesaje "aduceti-va aminte cum Daria_Ioana se plangea de " dureri groaznice de uter etc.
Din nou , nu cres ca m-am plans chiar atat, si iar zic ca e cazul meu , e viata mea si nu trebuie sa fiu comparata .
In caz ca am avut unele dureri mai mari , atunci eu o caram foarte mult in brate pe fetita mea caci nu aveam ajutor, sotul era plecat si Cassie inca nu stia sa mearga singura in picioare.
Faceam singura piata, trgeam de sacosi , de carucioare etc.Dar ,iar nu e cazul sa dau explicatii.
Am avut copil mare de 4.200, deci repet e cazul meu ,viata mea si nu trebuie sa fiu data exemplu de "rau" in mesajele tale , mai ales prin replica aceea "aduceti-va aminte cum Daria_ioana".
E bine sa ai 2 copii, e minunat, sunt fericita, insa uneori e obositor, e mai greu si atunci aveam si eu nevoie ca si voi de un loc unde sa vorbesc, sa ma descarc....dar asta nu inseamna ca sunt povesti horror, sa ca vreo mamica si-ar distruge copiii daca are mai multi.
fecian spune:
Fetelor am plecat acasa...dupa o zi in car echiar am cam tras chiulul...tot mie o sa imi fie rau dar deh, ce nu face omul pentru un pic de chiul.
Va doresc un mos Niculae bogat bogat, si mai ales la doritoare: NOPTI PLINE...DE LINISTE SI SOMN!!!
Merg la piticutul meu terorist. Caci ma astepata cu bratzele deschise pentru: pupaceala, baitza, papiciala si mai ales maraiala la greu.
.
Si ma bucur daca v-a placut retrospectiva noastra
(eu as fi vrut sa fie ceva mai mica lista, dar piticul nu e de acord...asa ca ne conformam)
Felicia,
cea mai fericita al ursuletzului-pufarina
Gabriel (23 Mai 2008)
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Povestea nasterii
M-am nascut de ziua mea
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">Sustin campania pentru reproducere asistata. SEMNEAZA SI TU !
Simplicity is the key to excellency
MissParker spune:
Cleo, ti-am trimis stelutele si toate alea, sper ca acum stai numai pe colaje!!
fecian strikes back
Mai, ce bilant frumos si impresionant!!! Si la mine tot asa cu noptile pana acum cateva zile, max. 3 ore legate si per total 6 ore de dormit in cazurile mai fericite... numai ca eu nu lucrez si de aceea mai fur din timpul meu pentru forum... Daca eram la firma, era parfum, stateam 2 ore pe zi pe forum (si-mi faceam si treaba, ca sunt tare eficienta).
alra,
hai fetele!!
Ylari,
saru’mana, dara eu iti dai seama cum asteptam o noapte in care sa dorm si eu 4-5 ore in prima parte... mi-a fost de mare ajutor, desi n-au fost legate, ca la 12 m-am trezit sa merg la toaleta, la 2 m-am trezit si ma benoclam pe ceas mirandu-ma cum de David inca doarme
si el saracul abia la 3 a dat trezirea... Ei, poate in noptile ce urmeaza se va reobisnui si corpul meu cu un ritm mai uman si nu ma voi mai trezi asa des... Of, ce nasol la voi cu vecinii bronzati si nesimtiti!!
Lilly79,
te inteleg, te-ai descarcat si tu de tensiune, of... si eu eram pe punctul de a mai tipa la David, dar apoi zambeam si ii ziceam aceleasi cuvinte, dar pe ton cantat si ranjind la el, ca sa ma descarc si in acelasi timp sa nu-l sperii pe el... Dar de ce adoarme Julia asa tarziu noaptea? La noi la 8 cel mai tarziu se da stingerea. In seara asta la ora 21 sunt in pat, hawk!
ca eric, baga si tu un spatiu intre toate semnele alea de
, ca s-a latit pagina urat de tot 
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Reallaura spune:
Fetele,
Eu deja am dat iama in dulciurile de Mos Niculae, Mirci doarme in brate la Bogdan, asa i-am gasit cand am venit de la piata.
Ylarisi eu ma intrebam daca o fi ok sa-l imbrac pe Mircea in Craciunic la petrecerea firmei...ca sa nu derutez ceilalti copii vazind si un pui de Craciun..
Gabitzule frumoase pozicile de la Andrei de la gradi!!Imi imaginez si eu ce ne asteapta!!
Alysh si noi am dat patutul jos si in consecinta nu mai vrea deloc sa stea acolo...nu ca statea intainte mult, dar acum parca il pun pe pietre.Mirci de vreo saptamana sta in 4 labutze si se balanseaza inainte si inapoi si daca are de ce se sprijini, da sa se ridice din genunchi in picioruse...sa vezi ce slabim noi la primavara facind turul Rivierei de 8 ori pe zi!![]()
Alra

Fecian ne-ai scris f frumos, si e frumos ca faceti cu schimbul fara nazuri...
Miss cat mai multe nopti din astea de acum inainte!
Gata fug la treaba ca vin finii la noi
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Micaela06 spune:
Noi astazi am fost in oras sa facem cumparaturi pentru mos 
Abia astept la noapte sa le pun in ghetute ce am cumparat.
E primul Mos care vine la puiu meu si eu sunt atat de fericita si il astept (parca nu eu as fi cumparat cadourile)![]()
Sa va zic si voua in ce tara de... traim, la mothercare costumasul www.mothercare.com/Mothercare-Snowman-Dress-Up/dp/B001GCWJOG/sr=1-7/qid=1228493503/ref=sr_1_7/275-0367544-6619306?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42850041&mcb=core" target="_blank">asta costa 170ron, adica vreo 35 lire....
![]()
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...