Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (50)
Raspunsuri - Pagina 18
Alysh spune:
Fetelor, noi asteptam din clipa in clipa sa bata mos Nicolae la geam, e emotionant fiind primul Mos petrecut cu Vlady, suntem la ai mei deci il asteptam in gashca mare. Deja pantofii sunt la geam, la mijloc sunt cei mai mici ai lui Vlad si probabil acolo vor fi si cele mai multe cadouri!
VA doresc o seara minunata cu multe cadouri si emotii frumoase!
Vlady
MissParker spune:
ca eric, nu merge pe PM, trimite-mi tu pe PM o adresa de mail ca sa-ti pot trimite acolo clipurile, ramele si background-urile pe care le am.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuca La multi ani bebeusilor nascuti intr-o zi de 5 ! Sa fiti sanatosi si voiosi si mancaciosi si sa aduceti numai bucurii parintilor ! .Ce zi superba a fost astazi ! O clipa am avut senzatia ca e primavara, un soare bland si placut... dar... m-a trezit un vanticel naravas ! Astazi ne-am intalnit in parc cu Mateias, uitasem ce ochisori de un albastru infinit are ! Iar mamica lui arata super, nu stiu ce tot spune de cura de slabire, mie mi se pare top model ! . A fost tare frumos, ne-am plimbat pe alei, am stat pe bancutza, ingerasii nostr ii s-au admirat si si-au zambitMi-a placut mult cum a descris fecian primele 6 lunite ale ingerasului sau .Multa sanatate copilasilor bolnaviori si multa rabdare mamicilor ! ![]() Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008Povestea nasterii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=764a9751ec8c1ae5d54413&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Lizuca's History (slideshow) www.elizadiamandescu.ro" target="_blank"> Eliza's WebPage uite ce mare sunt ! |
Hii, scumpa mea, zici tu ca-s slaba, dar atirna toate suncile pe mine prin toate partile
Dar lasa ca vine ea vara...Da, tare frumos azi si m-am bucurat mult sa ne revedem. Si Lizuca s-a facut o frumoasa si a crescut mult. Si cuminte, cum m-a obisnuit, doar gropita din obrajor mai neastimparata...cum e si normal sa fie pt o donsoara care stie ca-i frumoasa.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MissParker
Pai pana le termini salvezi doar ca PROJECT (eu l-am intitulat "calendar" si are 12 pagini) si apoi le deschizi rand pe rand si le poti modifica. Abia la final le salvezi ca .jpg-uri, cand esti sigura ca nu mai modifici nimic. Sper ca s-a inteles ceva... Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
|

Merci mult, am inteles cum trebuia sa fi facut.

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
Noi l-am asteptat pe tati costumate in Mos, cu cadoul in spinare... Si noi n-am primit nici macar o nuielusha........ 

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
socrate spune:
Ok, azi nu ma iubiti si nu ma bagati in seama cu nici o intrebare. Bineeeee 
asa o sa fac si eu.
Trecand la cele serioase, eu sunt in gasca cu Miss, si eu ma opresc la un bebe. Desi cateodata mi-e tare dor de burtica si de bb mic care misca ca un fluturas, asta a fost intelegerea cu al meu sot. Incerc sa imi canalizez toata dragostea catre Sebastian.
Fetelor eu am primit cadou acum ceva timp niste aparatoare de colturi cumparate de la IKEA sub forma de manute. Stiti cumva marca acestora? Elementele de siguranta sunt numai de la aceasta firma la IKEA. Pls daca mergeti pe acolo sau aveti pe acasa poate ma ajutati si pe mine.
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Ok, azi nu ma iubiti si nu ma bagati in seama cu nici o intrebare. Bineeeee ![]() asa o sa fac si eu.Trecand la cele serioase, eu sunt in gasca cu Miss, si eu ma opresc la un bebe. Desi cateodata mi-e tare dor de burtica si de bb mic care misca ca un fluturas, asta a fost intelegerea cu al meu sot. Incerc sa imi canalizez toata dragostea catre Sebastian. Fetelor eu am primit cadou acum ceva timp niste aparatoare de colturi cumparate de la IKEA sub forma de manute. Stiti cumva marca acestora? Elementele de siguranta sunt numai de la aceasta firma la IKEA. Pls daca mergeti pe acolo sau aveti pe acasa poate ma ajutati si pe mine. mami de Edvin Sebastian |
Ba te ubec muuut! Asa zice Cri!
Vezi pe ikea.com ce firma sunt aparatorile la ikea for children
alina_anto spune:
La multi ani Iasmi si Ariana!!!!!!!!!!! 

Ylari, La multi ani pt Eva !!!
...Imi pare rau ca mosu' v-a neglijat..Lasa ca se revanseaza el de craciun, cu siguranta!
am vazut poze cu mufitza scumpa foc
, cu Eva, care este o domnisoara dulce
Noi suntem bine, Sara s-a ridicat ieri in 4 labe si se impingea sa se deplaseze
Si de atunci ii place la nebunie sa tot incerce sa se ridice..:)
In rest imi ocupa tot timpul...abia apuc sa imi fac dus, mancare si..cam atat. Am ajutor la curatenie si la calcat rufe si tot nu-mi ajunge timpul. Azi am fost la plimbare prin Campina, am cumparat dulciuri pt ghetutze si tati a luat jucarii si hanute pt Sara.
maine mergem in Buc sa vedem luminitele. vreau sa merg si in mall vitan ca am vazut niste veste cu camasi de barbati la debenhams si vreau sa-i iau lui Doru.
Aaaaaaa, m-am apucat serios de dieta. Nu se mai poate!!! in loc sa slabesc, sau macar sa stagnez, eu ma ingras pe zi ce trece..

Asa ca, gata! fara dulciuri, fara fainoase, fara mese tarzii. Azi am mancat fructe dimineata (odata cu sara), supa la pranz si ficatei de pui la gratar cu salata verde, acum, seara. sper sa dau jos 5 kg pana ;la craciun
va puup. noapte buna!!
Scortisoara Sara
MissParker spune:
Doamna invatatoareeeeee, Cleo chiuleste de pe forum si sta de colaje 

Lizuca 29 Mai 2008