Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Buna seara,

Abia acum am vazut ca la pranz a scris un mesaj la capitolul vechi care se inchisese inca de dimineata!!!!!

Asa ca il copiez acum aici!!!!

300 Nu am gasit baby dry nici la noi la farmacie desi scria ca au pe stoc. Vanzatoarea nici nu stia ca a avut, zicea ca stie ca are pampers dra nu stie daca sunt diferiti.

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Nocom, sotul meu a patit idem. Mi-e cam necaz, pentru ca as fi vrut ceva mai pufos la fundul bebelinei dar nici new baby nu-s chiar asa rele. Nu aveau decat scutece pampers in marmacie, asa ca oricum n-aveam de unde alege.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutare gagici!

Ne pregatim sa iesim la plimbare. Vroiam doar sa-i spun Evei ca Luca e frumos de pica in hainutele lui de vizita

Irina, sucul de citrice e acid pentru stomacelul bebelusilor. Daca sughite, da-i putin laptic incalzit si ii trece. Ei sughit destul de des oricum, nu e motiv de ingrijorare.

Hehehe, am facut rost de un pachet de Baby Dry numarul 3, mi le-a adus cineva din Austria. Au elastic in parti, sunt fluffy si nu au mizeria aceea de lotiune impregnata. Dar e doar un pachet. Sunt net superioare tuturor pampersurilor de pe piata romaneasca. Oare de ce ???

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata si de la noi,
300 cam la 2 ore ne trezim si noi noaptea, deja simt ca o iau pe ulei. Si nu pentru ca piti nu ar avea ce sa pape, numai ca adoarme inainte sa se sature si eu adorm inaintea ei asa ca dupa 2 ore iar da trezirea.
Ieri a adormit la 11, s-a trezit la 1-3-5-7 si dupa 7 nu mai voia sa doarma nici sa o pici cu ceara.

Dya e agitat ginerica? I-o fi dor de andreea?

De vre-o 2 zile piti incearca sa se ridice in fund. E asa de nostima... parca face aerobic. M-am pus sa o tin de maini, nu o ridic, numai o sustin si se ridica ea. Si rade in hohote cand fac asa cu ea.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Nausica Muuh Felicic si cine mai doreste...maine la ora 14.30 la Capriciosa pe Barbu Vacarescu, la Dinu Pescariu. Va bagati? Ca sa nu mai ziceti ca nu v-am zis din timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Anca o sa incerc sa ii dau laptik cu lingurita, astept urmatorul sughit, ca daca o pun la biberon sau la tzitzi nu vrea nici sa o pici cu ceara.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

'neatza
tzitziri multumim pt listuta. ai muncit mult la ea si de aceea ai multi pupici
giulianna multumim de linkuri . le-am pus in fav le citesc azi mai tarziu
felicic bb al meu a cazut direct din pat joc, nu a avut ce sa ii amortizeze caderea. si era chiar lg mine
nushulica pupici si sper sa treaca cat mai repede colicile astea rele
laureta ? unde esti ? ce mai face nora ?
boo o sa vf poze sa compar gusi de bbi
o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna dimineata si de la noi!

Opa.... lipsesc putin si ce-mi vad ochii? Toata lumea s-a incuscrit....

Pe noi nu ne curteaza nimeni?

Oare privirea si zambetul nostru nu fac nici o cucerire?

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

Poze Anna Sofia Ma fac mare

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mmmm,tu stii ca o ador pe Anna Sophia, e superba! Problema e ca Luca e dat. Insa...here's the deal: bb2, in cazul ca va fi baiat, va veni val vartej sa ti-o curteze! Take it? Leave it? E adevarat ca vei avea un ginere mai tanar dar e la moda! Joy, eu zic sa mai astepti, o sa ai de unde alege...

ooofff topic: afara e o vreme de caine! tocmai acum cand avem si noi week-end prelungit in familie!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Hihi...Asta da oferta! Sigur ca m-as incuscri cu tine. We take it. Si daca bb2 e fetita, poate sar eu cu un bb2 baiat .

I-am spus ieri sotului ca eu as vrea 3 copii si s-a uitat la mine mirat, "parca vorbisem doar de 2"

Si felicitari pentru prima iesire in lume cu Luca. Mi-a placut tare cum arata el imbracat casual trendy.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Buna dimineata si de la noi!

Opa.... lipsesc putin si ce-mi vad ochii? Toata lumea s-a incuscrit....

Pe noi nu ne curteaza nimeni?

Oare privirea si zambetul nostru nu fac nici o cucerire?

David Lloyd George

frumoasa Sofia, ce zici de baiatul meu??
asha o minunatie de fata, nu poate ramane fara pretendent!

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Sofia ii transmite un pup maaaaare-maaaare lui Razvanel, sa nu se supere.

Ai un pui tare dulce si ambitios, nu gluma, cum se straduieste el sa se ridice!

David Lloyd George

Mergi la inceput

aaaa si am uitat sa va spun...nu stiu cum a fost la voi dar la mn au venit rusii duminica. de atunci eu nu pot sa plec undeva mai mult de o ora pt ca tb sa ajung la baie. in viata mea nu am folosit un pachet de tampoane pe zi si 7-8 ob-uri super plus. sper sa nu ma tina mult si a doua oara cand mai vin sa fie ca inainte de nastere
plus ca azi noapte am pus o aleza sub mn ca ma gdeam ca ajung sa patez patul
e cineva care a patit ca mn ?

Mergi la inceput

boo vficat poze
eu zic ca alex al tau conduce cu gusitele lui
noi suntem pe locul 2 dar poate va ajungem din urma
pupici
ps:tzitziri sunt chiar innebunita dupa lista . cum stau ei bbii acolo aliniati unul sub altul si dau din guritze

Mergi la inceput