Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

cred ca am ramas singura pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi! cred ca suntem cam singurii de pe aici fara pereche...dar daca nu am mult timp sa stau pe forum asta e.....
tztziri te rog sa treci ca andrei este nascut in 18 august ca nu vad sa apara...multumesc

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Freshnana si eu sunt cu aleza pe fotoliu de alaptat, ca mi-e mila de el sa il murdaresc, e alb. Saptamana trecuta am avut cateva picaturi, am zis ca vin rushii , dar s-a oprit. Acum sunt tare stresata ca ma ia pe nepregatite. Si eu o sa pun in pat ca imi aduc aminte cum a fost la Valentina. A fost jaaaaale, cum povestesti si tu. Ma astept la navala

La noi e suuuuper acum, ca tati si-a luat treaba in serios si ii da el sa pape noaptea. Asa ca dorm de la 12 pana la 8 dimineata. Masa de la 5 sau 6 o serveste cu tati. Uitasem cum e sa nu te mai dai jos din pat.E drept ca ma trezesc si ma uit la ei , dar nu ma mai dau jos.

Bitza la noi puseul de 6 saptamani a durat 5 zile....Rabdare mamico, o sa treaca si asta

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui freshanana

cred ca am ramas singura pe aici...

poze printisor

Mi sunt si eu dar ma multumesc cu cititul Si incerc sa fac lista cu cadouri pt mosi ca sunt in super pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

tzitziri foarte frumoasa listuta. Felicitari! Si ca sa fie si la noi totul in regula vreau sa te rog sa modifici data de nastere a Elenei pentru ca e gresita, ea s-a nascut pe 4 iunie 2006. A si eu m-am nascut pe 17 septembrie 1979. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

simodina pt care mosi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andy_galro, era trecuta data de nastere a lui Andrei, dar mai devreme am 'scurtat-o' pe _Giulianna si aparea 18 septembrie in completarea ei...am corectat

Ma bucur ca va place listuta

Fresh, de-abia astept cand o sa inceapa sa mearga bebeii sa schimbam acel emoticon cu bebei si sa punem copilasii aceia care se ridica din mersul de-a busilea

Daca mai sunt modificari sau greseli, nu va sfiiti...cocutica, acum modific.

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

ciao!

Am lipsit ceva timp de pe forum...dar asa cum am zis sunt dependenta de puiutz...in fiecare zi face cate ceva nou...si-mi vine sa l mananc cand vad cum se uita in gura mea cand vorbesc cu el...si apoi mai si rade cu zgomot!
azi face 3 lunite...si a facut cadou lui mami un somn de la 22.30 pana la 8.45 azi dimineata.nu-mi venea a crede

Laura

Bitza si Dya, si Sebi a fost fff agitat sapt trecuta.eu banuiesc ca de la vaccin, (sau poate ca mi a venit mie menstruatia (sunt fericita posesoare a menstruatiei din a 60 a zi dupa nastere).Vreo 5 zile am zis ca mi dau demisia.plangea,nu dormea cum trebuie, manca cate putin si apoi adormea pt 5-10 min, iar plangea, se maraia....si tot asa! A plans in 5 zile cat nu a plans in 3 luni...dar de ieri, surpriza.Asa cum am citit din linkul dat de giuliana despre somn:face nani o ora, papa, ne jucam, dansam , cantam, ne pupacim inca vreo ora...si iar somn o ora...si tot asa.Sper sa si revina si puiutzii vostri..si al meu sa nu devina iar mofturos si plangacios

Bitza, sa-ti traiasca mosnegelul

Luca de Eva si Gruia de Nerantula! Doi smecherasi

Anca, si eu tot din At am avut baby dry, acum am luat active baby..off ce rahati (scuzati expresia) de pampers.mi am gasit puiul inundat pana sub brat.Si in plus mai gasesc pe pielea lui (in pampers) niste gel...de buni ce-s
vine mama din viena iar cu provizii de baby dry...dar pana atunci ma enervez cu active!

le : tzitziri, ff frumoasa lista.multumim pt timpul acordat

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Sonia are nevoie de ajutorul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

freshana, eu deja sunt in a doua luna cu musafiri si nu curge mult deloc!in schimb luna trecuta m a tinut 2 sapt, dar am folosit max 2 abs zilnice/zi, iar luna asta vad ca e la fel.deja un a 6 a zi

boo si freshana, eu cred ca nu ati vazut gushitele lu' fii-meu.nu ca m as mandri...dar nu am ce face, nu pot sa tin copilul flamand.

aseara am studiat niste grafice...si are greutatea ideala pt inaltimea lui 8 kg si 68 cm.si e si la limita superioara cu greutatea lui pt 3 luni...m am mai linistit

Joy, oare printesei tale i-ar placea de grasul meu? Sper sa nu fac vreo boacana si sa ma bag peste alt cavaler...dar incercam si noi

cosmi, e o scumpete Maya!ce frumos zambeste!

le : Claudinna, te rog sa ma ierti, acum am citit din urma si am vazut ca Razvan deja o curtase pe Sofia!Noi ne retragem

Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

Minunea noastra

Sonia are nevoie de ajutorul nostru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

tzitziri multumesc si felicitari pentru listuta...este foarte frumoasa

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput