Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 15
aly_c20 spune:
tzitziri, completeaza si la mine, te rog, 53 cm si 37 s+6 z
merci
Fetele, uitati aici baby dry, nr 4.http://www .b a b y point. ro/?ct=shopbrowse&id_prodgroup=9
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freshanana simodina pt care mosi ? poze printisor |
Ufff, pentru ambii la sotz si mama, craciun la cumnata. Cu socrii am rezolvat-o cu marochinarie ( manusi, genti, curele etc ) pentru craciun, de nicolae nu primesc ca sunt departe
sabinel spune:
salutare! daca se vb de completat datele, rog din suflet sa se adauge si la mine, 52 cm, 42 saptamani, iar io-s nascuta pe 23 iunie 84. multumesc!
poze
povestea nasterii
gargaritza85 spune:
si de la noi dupa o lunga lungaaaaa absenta...dar din pacate, oricat as vrea eu...nu am timp pt internet...cred ca ma intelegeti destul de bine..sau cel putin sper![]()
suntem bine, sanatosi cu totii...pitica a luat 1kg in prima ei luna de viata, ne luptam cu ceva colici si cu programul de somn...are zile in care sta foarte mult treaza...ba sta la ea in patutz cumintica si se gangure pe-acolo...ba plange si atunci tre` sa o tii in brate ridicata sa se uite ea peste tot ca altfel nu-i bine
eu m-am refacut destul de bine zic eu...astept sa merg la controlul d 6saptamani sa vedem ce si cum, doar ca la capitolul somn,oboseala stau tare prost...dar sper sa imi revin in curand.
in rest toate bune si frumoase..sper ca sunteti toate bine alaturi de bobocei ( nu am avut timp sa citesc din urma si nici nu stiu cand voi avea sau daca voi avea vreodata
).
mamici si pitici
fericita de Arianna Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
pozici
freshanana spune:
simodina te inteleg deoarece si mie mi-e greu in fiecare an sa gasesc cadouri de craciun si de zilele de nastee pt "mosi". mai ales ca dupa o anumita varsta haine nu prea le mai tb, cosmetice - sunt pretentiosi si e o maaaare dilema mereu.
garga si pe tn te inteleg, nici eu nu am intrat f mult timp pe forum ca nu aveam timp, calc era departe. dar acum ne-am obisnuit unii cu altii si mi-e mai usor sa comunic. multi pupici, sa treaca colicile cat mai rapid si sa te odihnesti cat mai mult.
kid2003 spune:
Aly_C sta super Sebi la capitolul tonaj!!! 8 kg la 3 luni! Felicitari! Nu iti mai face probleme! E un copil normal si mancacios! Bravo lui! De acum incolo o sa ia mai putin in greutate, dupa 3 luni iau mult mai putin.
Fresh cred ca Simodina se referea la Mosii: Nicolae si Craciun, nu la mosii familiei. Dar asa e, dupa o varsta sunt mai pretentiosi. Eu ma rezolv de obicei cu niscaiva manusi, saluri, cosmeticale (gel de dus, sampoane, creme de fata adica pe ce se zgarcesc ei sa dea bani mai multi si isi iau toate porcariile no-name din piata).
Tzitziri intr-adevar, lista este beton! Bravo!
Nu se anunta nimeni la bb2? Imi amintesc ca la cealalta odisee, acum 3 ani, la 3 luni s-a dat startul la bb2 pentru vreo 3 mamici. Asa ca va astept si pe voi cu interes![]()
simodina spune:
daa, la mos craciun si nicolae ma refeream ca sotzul meu inca nu-i mos, slava domnului si "cumnata" are 25 de ani. Oricum Fresh m-a amuzat copios confuzia pe care am creat-o.
Aly-c ptiu sa nu deochem baiat cu dimensiuni de 6 luni. Noi ( eu si kid) avem o cunostinta a carei fetita arata la 2 luni ca de 5 luni asa, avea peste 6 kg si cred ca peste 60 cm, si papa numai tzatzica.
Tzitziri faina listutza, multumim
. Si acum ma gandesc ce nume sugestiv ti-ai ales, incepe cu tzitzi 
tzitziri spune:
Simodina,cand am ales numele utilizatorului nu aveam nici un gand apropiat de bebe..tzitziri ii ziceam masinii...nu stiu de ce, dar fara legatura cu ....tzitzi
...
Mamica implinita de David (17.09.2008)
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Simodina,cand am ales numele utilizatorului nu aveam nici un gand apropiat de bebe..tzitziri ii ziceam masinii...nu stiu de ce, dar fara legatura cu ....tzitzi Mamica implinita de David (17.09.2008) |
Cu intentie sau nu, tot sugestiv este
andy.p spune:

Ne-am intors si noi de la plimbari.Sa va zic ce-am patit: o las pe piti la maica-mea,na curte sa ia aer curat si zic ca ma duc la cumparaturi ...dupa juma de ora si ceva ma suna maica-mea disperata sa vin repede ca n-o mai poate linistu pe Alexia,nush cum am ajuns pana la ea.saraca bbelina mea plangea cu niste lacrimi si niste suspine n-am auzit de cand sunt la un copil.Mi s-a rupt inima
..maica-mea disperata ca nu ia facut nimic si ca dintr-o data a inceput.Am luat-o in brate,s-a lipit de mine si printre suspine a adormit...dupa catava timp a si zambit,asa mila mi-a fost de ea.Nush ce s-a intamplat ca nu e prima oara cand merge acolo sau sa nu o cunoasca pe maica-mea...e drept ca n-am lasat-o singura cu ea pana acum,,,da chiar asa?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia