Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Noi nu mai avem GLOW la nume sau nu mai vad eu?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

_giulianna_ daca GLOWul e verde, il mai ai

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

tzitziri scuze. Aseara m-a cam luat valul, am avut cateva zile f proaste (asta nu-i o scuza). Mi-am dat seama dupa aceea ca eu nu mai sunt pe lista cu bobocei deci nu mai am ziua de nastere trecuta.
Ca sa nu mai cauti inapoi, sunt nascuta in aceeasi zi cu Eva adica 17 martie dar 1981.

Miruna, chiar vrei sa emigrezi?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

_giulianna_ daca GLOWul e verde, il mai ai

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Da, verde e dar eu nu-l mai vad.
Cred ca e din cauza ca deschid cu Mozilla.
Mersi de raspuns! Te pup!

PS: Ce face Mihnea?

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Am fost mic dar m-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, nu-i bai
A fost cineva mai rapida ca mine si te-a trecut la martie de ieri...

Iti inteleg supararea, ca nu toate zilele sunt bune pentru nimeni, dar sa treca repede ca avem nevoie de tine vesela!

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare!
Multumesc tuturor pentru aprecieri Andy.p, Tzitziri, CD, Eva Ma umflu toata in pene!!
Dya Lucas a dormit putin mai bine; sper ca trece! E treaz de la 6, e rupt de oboseala, are ochisorii mici, dar a dormit doar 15 min de dimineata.
Azi a facut kk singur, fara ajutor

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Salutare!
Multumesc tuturor pentru aprecieri Andy.p, Tzitziri, CD, Eva Ma umflu toata in pene!!
Dya Lucas a dormit putin mai bine; sper ca trece! E treaz de la 6, e rupt de oboseala, are ochisorii mici, dar a dormit doar 15 min de dimineata.

poze

Bitza, imi spui si mie te rog la cat timp face kaki Lucas?Si cum il ajui daca trece o perioada prea mare de timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Salutare!

poze

Bitza, imi spui si mie te rog la cat timp face kaki Lucas?Si cum il ajui daca trece o perioada prea mare de timp?

Ultima data a facut sambata, dar ajutat cu termometrul. Eu, de obicei, intervin in a patra zi cu termometru, daca nu merge bag supozitor cu glicerina.
In ultimul timp eu imping supozitorul, si nici nu reusesc sa-l bag tot si mi-l si impinge cu kk

poze

Mergi la inceput

Fetele aveti aici un link de la pepenasii de iulie-august in legatura cu Metoda Karitane de adormit copiii. Eu mai intru din cand in cand si citesc si pe acolo dat fiind faptul ca Edi e nascut in august.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=13&TOPIC_ID=127648#4179410

Sper sa va ajute!

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Despre decalotare

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=7&TOPIC_ID=126916#4131689

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput