Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Nally
Ce poze superbe ai !!!! Sunteti o familie minunata !!! 

Anis imi pare rau ca ai avut o astfel de experienta... In ziua de azi e tare greu sa gasesti pe cineva de incredere, mai ales cand e vorba de copiii tai... Pupik si iti doresc succes in gasirea altei bone 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
simodina spune:
Neatza!
Ia uite ce le mai dormiti. Va invit la cafelutza de dimineatza!
Noi am sarbatorit 1 Decembrie la casa de la tara a socrilor: dormit, mancat, afara, TV, taclale cam asta a fost. Si cateva vecine in vizita sa vada si nepotica parintelui, prima fetita in familie de vreo 2 generatii ( bunicul sotzului a fost preot ) motiv cu care am avut parte de tot felul de sfaturi: mai ca o caciula nu i-ar strica in casa, mai ca si un pulover in plus, ca de ce nu o scot de cap la baie ca d-aia n-are gat samd. Dar toate lumea a fost impresionata ca papa tzitzi, cica mamele moderne baga formula si e singurul subiect pt care am primit felicitari ![]()
Mara mea face fente la tzitzi de cand a implinit 3 luni, asta a fost cadoul ei. Vreo 3-4 zile a fost cam nashpa, am bagat si formula in 2 seri dupa tzitzi dar am oprit-o ca daca in prima a luat 60 in a 2a, cu bibe nuk si tetina de ceai a luat-o lenea si a mai baut doar 30. Nu prea imi dau seama ce sa fie, la inceput am zis ca e fluxul scazut eu avand si pb cu stomacul atunci de unde am banuit o deshidratare, am dublat nr de lichide, apoi a inceput sa dea partzuri la greu la toate mesele de dupa pranz ca atunci e problema... In greutate ia foarte bine dar mesele de dupa ora 16 sunt chinuitoare: tzitzi 2-3 min, apoi urlete si nu mai vrea sa puna gura pe ea, simfonie de partzuri...O las in pace si ii mai dau dupa o ora juma', aceeasi distractie. Cam asa o tinem pana seara. De luat in greutate a luat bine insa, vreo 300 gr in ultima saptamana. Ieri parca a fost mai bine, urlete mai mari am avut in masina dar am pus-o pe burta peste mine si a papat ceva. Nush' ce sa zic, Kid a luat la recitit toate site-urile de alaptare, la ea se potriveste si cu menstra, ne gandesti la un nipple confusion de la suzi dar totusi le apuca doar seara si la 3 luni? Asa ca am inceput sa dorm mai mult si de ieri incerc si dupa-amiaza macar o ora, poate se rezolv si cu fluxul de seara. Parca m-a durut si burta zilele astea dar tot mai sper sa nu-mi vina ciclul, sa mai astepte macar pana dupa sarbatori.
Cam atat, n-am citit din urma asa ca pup mamicile si bbii si asteptam sa ne intalnim maine la restocu cele care vor sa mareasca gashca de 4. Dar apropos de asta rugam fetele care mai vor sa vina sa-mi dea un PM azi ca sa punem de o rezervare in cazul in care suntem mai multe, sa n-avem vreo surpriza. Ora de intalnire e 14:00-14:30 de obicei, mai degraba 14:30 ca atunci cam termina lumea pranzul si ramanem cam singurele insalonul de nefumatori ![]()
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Buna seara, Multumesc mult pentru gandurile voastre bune si multumesc celor care si-au adus aminte si de ingerasul meu Andrei... Si "multumesc" ca m-ati trecut si pe mine in lista cu sarbatoritele lunii martie... inteleg ca nu prea mai fac parte din lista.. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Visand la o minune ![]() Ticker2 ![]() |
Monica, eu am facut lista si imi asum anumite greseli.Daaaaar...la un moment dat s-au strecurat niste greseli pe lista de zile de nastere.De ex am vazut ca sunt cate doua mamici care au nascut una dupa alta si care au aceeasi zi de nastere(???) sau avem pe 13 ianuarie 3 mamici nascute in aceeasi data(inclusiv anul!!)...deci cred ca la un moment dat s-au incurcat niste treburi pe acolo.
Eu de ex nu mai aveam data de nastere trecuta....
Te rog frumos sa nu interpretezi aiurea si te asigur ca nu a fost nici o intentie...o sa caut data ta de nastere in alte capitole ca sa nu mai fie interpretari aiurea....imi pare sincer rau ca se poate interpreta cum zici tu
LE:vad ca a modificat cineva ieri...multumesc!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
_giulianna_ spune:
| citat din mesajul lui Nocom Giulianna, a vazut bebe Edi pozele cele noi cu Daria? Sedinta foto speciala vom face sapatamana asta!! Apropos, vineri seara cand eu radeam in hohote de incurcatura cu maritisul Dariei, vine sotul si ma intreaba ce-i asa de amuzant, ii povestesc..., si mi-a zis sa-i transmit lui Eduard ca atunci cand incepe diversificarea il invita la o bere ca sa ii explice una alta despre fiica-sa! Asa ca asteptam cuminti DIVERSIFICAREA!!! mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA |
Buna dimineata!
Vazut poze cu Dariutza, placut mult...vazut si bebe Edi, incantat!
Cuscra sa stii ca ai un ginere taaaare somnoros. Aseara l-a luat somnul pe la 11, a dormit pana la 6 (!!!) a mancat iar acum ce crezi ca face? Doarme! Ptiu...sa nu-l deochi, ce-o fi patit? :))
Legat de diversificare abia asteptam si noi momentul! Vrem sa stim tot tot despre Dariutza cea frumoasa!

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare
andy.p spune:
Buna dimineata!
simodina multumim de cafea..eu tocmai savurez una![]()
nally sunteti ff frumosi si ma bucur ca intri sa ne mai scrii![]()
Multa sanatate .
anis e fff greu in ziua de azi sa gasesti pe cineva de incredere,sper sa ai succes totusi![]()
Moni nu te supara
sunt convinsa ca tzitzi nu a facut intentionat,dar ma gandesc ca a fost ff mult de munca si se mai poate intampla sa omiti una alta.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
andy.p spune:
Alexia doarme asa ca am avut timp sa ma uit pe prima pagina,care arata super tzitzi
si sa stii ca data mea de nastere e k![]()
Urez multe lunite sarbatoritilor de azi
Sebi de Aly

Dimitri de Muuh

Vlad de Zambetmic

Cipri de Alina
.....Ati facut o luna sa cresteti mari si sanatosi
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
_giulianna_ spune:
Tzitziri multumim de listuta!
Tare frumoasa e!
La mine poti sa stergi "maternintatea Giulesti" sa "incap" si eu normal pe un rand :) Aaaa si mai pune-mi o liniuta in spatele numelui :)
Sar'na!
Moni nu te supara, sunt sigura ca n-a fost cu intentie. Se mai intampla si omisiuni, a fost mult de munca la listuta...
Vazut poze de bebei de Nally! Minunate! Nally esti o super mamica, eu am unu' si ata ma vaicaresc in fiecare zi...
Pup ca s-a trezit bebe!
Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/3065391873/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Am fost mic dar m-am facut mare
dyanira spune:
Neata!
La noi puseul continua sau ce o fi ca nu stiu
simt ca nu mai pot il vreau inapoi pe Andrei cel cuminte.
Bitza voi cum sunteti?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Buna dimineata!
Mie mi-e cam somn si am o senzatie de "acu-acu pic racita" de nu ma vad. Si am dormit numai pe bucati, ca anda s-a trezit la 1, la 3, la 5... apoi a bagat somn pana la 9, a supt si doarme iar.
Avand in vedere regimul de austeritate de azi-noapte am dormit si eu cu ea pana la 9, de obicei la 7 sunnt up and running. Trebuie sa ma dreg cumva.
Offtopic: sor'mea a intrat ieri imbracata de plecare la mine in camera, sa fi fost vreo 11 pm asa, si foarte mieroasa imi spune "ramona, ies si eu putin afara , numai putinca venit cineva si stau putin sa vorbesc cu el" si nici acum n-a intrat in casa... Nu pricep de ce nu zice ca se duce la naiba-n praznic, azi-noaapte aveam nevoie de ceva din living si n-am intrat de "teama" sa n-o deranjez. Sa nu mai zic ca a venit ieri de la ai mei cu "o durere groznica de cap" pretext numai bun sa latre in loc sa vorbeasca cu noi si sa se inchida in living, chipurile lucrand. Hmmm... cred ca voi aplica o corectie foarte curand.
| citat din mesajul lui Nerantula Eva, am vazut filmuletele voastre, ce vorbaret e Luca cu taticul lui, si cred ca foarte curand va invata si tati sa vorbeasca bebeliceasca, Luca e un profesor de elita! www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008 ... once upon a time ... |
Voiam sa adaug ca mai am putin si ii dau sotului o diploma, ieri l-am prins corectand-o pe aia mica la ingi-uri deci

de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
| citat din mesajul lui bitza2008 Freshanana multumim. Vroiam sa te intreb...ai dat jos kg?? Eu, as mai avea de dat macar 6 kg(daca-ti aduci aminte eu am fost balensa odiseei cu 30 kg luate). FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) poze |
Iti tin companie
. Si eu am avut tot spre 30 luate, am avut o perioada in care slabeam vazand cu ochii dar cred ca ori m-am obisnuit eu u lookul asta, ori m-am ingrasat din nou
ca nici o ghaina veche nu ma incape. Am niste solduri planturoase ni un bust car face nasturii camasilor mele preferate sa sara cat colo (bine, asta nu ma deranjeaza
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei

Matei (11.07.2004)