Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Doarme asa frumos, mi-a fost mila sa il trezesc, il mai las un picut, imi pica ochii de somn

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna seara,

Multumesc mult pentru gandurile voastre bune si multumesc celor care si-au adus aminte si de ingerasul meu Andrei...

Si "multumesc" ca m-ati trecut si pe mine in lista cu sarbatoritele lunii martie... inteleg ca nu prea mai fac parte din lista..

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ouch!!! Cum sa nu urez si eu frumosului LucasLa multe lunite Lucas!!! Sa cresti mare, sanatos si sa o fericesti pe mami tau, pui mic si scump!

Prima pagina arata super, Tzitziri!!! Multumim! Ce rapida ai fost!!!

Multumim de complimente fetelor! Ne-am falit si noi nitzel ca suntem baieti mari! Si nu prea modesti!

Kid, costumatia Ecko (ce tare ca fac haine pt pici!!!) e cadou de la sora-mea din Florida, iar gecuta e de la niste amici din Franta! Sa vezi ce jeansi are...De fapt, marea majoritate a hainelor lui pana acum sunt primite cadou fie de la sora mea, fie de la socrii, cumnati, parinti, etc, I-am mai cumparat si noi de la Z sau Miniblu ceva body-uri sau salopetzele, dar nu f multe. Incet incet am incropit si noi o garderoba de baietel!

Khristin, wow! bravo ei, fiicei tale!! In zilele noastre e vital sa vorbim cat mai multe limbi straine, asta e clar!!

Piolica stiu si eu cum e cu programarile in avans la ginecolog in Franta! groaznic! Si eram in Strasbourg, gandeste-te cum e in zone rurale! Ei se cam confrunta cu o penurie de medici!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Buna seara,

Multumesc mult pentru gandurile voastre bune si multumesc celor care si-au adus aminte si de ingerasul meu Andrei...

Si "multumesc" ca m-ati trecut si pe mine in lista cu sarbatoritele lunii martie... inteleg ca nu prea mai fac parte din lista..

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2

Monique, tu faci parte din sufletul Odiseei noastre, esti bucatica din inima noastra! Din a mea esti sigur...Esti in continuare alaturi de noi ca mamica de ingeras, am vazut ca ai ramas pe prima pagina!
am simtit ceva dezamagire in postul tau...ma insel? tu ramai cu noi, draga mea!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Esti in lista !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Sper ca ma m-ai tineti minte....

Am avut aventuri cu Iris, nu mai facea kaka deloc decat ajutata, am fost i-am facut hemograma, s-a depistat o usoara anemie...luam fier...plus niste ganglioni la o ureche, care se pare ac sunt din cauza unei mici infectii de la gaura de la cercel...infectie manifestat pe interior...in fine.
O saptamana i-am tot pus supozitor dim si seara, si vad ac de 3 zile face singura..sper sa nu fie doar o intampalre.In rest e vesela, e f cuminte..nu avem colici cine stie ec..dar si beau eu vreo 4l de ceai ,plus niste pastilute pe acre le iau..sper sa o tina tot asa.\
Iris papa numai lapte de la mami..ceea ce ma face f fericita.

Apropo de aventurile mele cu bonele..tocmai gasisem una super ..in 3 zile fetele erau numai dupa ea..acum stiu ca, oricine va veni daca o accepta o accepta din primele zile...eu pana acum credeam ca trebuie sa treaca saptamani..total fals..in fine..deci super...si...am mirosit-o ca ciordeste..i-am intins capcana si am sperat sa mi se para doar..din pacate am prins-o cu lucrui in geanta, detergenti...ulei etc..eram cat pe ce sa tac din gura numai pt ca fetele erau f ok in privinta ei..si ea de altfel era cu ele..dar aveam mana lunga...si am zis no way..si uite asa iar caut bona fir/ar sa fie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Anis
Imi pare rau sa aud de astfel de oameni...si stiu cat de greu este sa gasesti pe cineva de incredere...aproape 0.
Unde stai in Breaza?Socrii mei stau acolo si noi mergem destul de des la ei...poate va facem o vizita ...intr o zi cu soare.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna! Ne mai tineti minte?

Nu prea stau bine cu timpul... bebeii imi ocupa mare parte din el plus baietelul meu mai mare simte nevoia sa ii dau atentie! Ii am raciti pe cel mare si pe cel mic, Criss, ... de fapt Criss a furat-o de la Sebi iara Sebi a venit cu raceala de la gradinita

Am facut vaccinul de doua luni si am trecut greutz peste durerile de picioruse! Imediat dupa vaccin s-a si imbolnavit Criss si suntem pe tratament acum. Chipurile numai tuseste asa rau sper sa fie din ce in ce mai bine! Alex e in continuare grasutzul meu drag! Sunt niste cuminti amandoi de fapt... papa si dorm.. colici avem dar forma usoara! ALex avea la cantar saptamana trecuta 5550 g si Criss 5300 g!

pupic bebeii si mamicile

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nally

Buna! Ne mai tineti minte?

Nu prea stau bine cu timpul... bebeii imi ocupa mare parte din el plus baietelul meu mai mare simte nevoia sa ii dau atentie! Ii am raciti pe cel mare si pe cel mic, Criss, ... de fapt Criss a furat-o de la Sebi iara Sebi a venit cu raceala de la gradinita

Am facut vaccinul de doua luni si am trecut greutz peste durerile de picioruse! Imediat dupa vaccin s-a si imbolnavit Criss si suntem pe tratament acum. Chipurile numai tuseste asa rau sper sa fie din ce in ce mai bine! Alex e in continuare grasutzul meu drag! Sunt niste cuminti amandoi de fapt... papa si dorm.. colici avem dar forma usoara! ALex avea la cantar saptamana trecuta 5550 g si Criss 5300 g!

pupic bebeii si mamicile

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Oare cum reusesti sa ai grija de 3 copii??????
Eu am impresia ca nu fac fatza cu unu...dapa i cu gemeni si unul mai marisor???
Admir mamica curajoasa...si cand ma gandesc ca si eu eram cat pe ce sa am gemenashi.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Auci, Anis ulei si detergent...?

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput