Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
khristin spune:
Nushulica, intoleranta la lactoza poate fi intr-adevar unul din motive. Solutia este sa cumperi formula din soya, cred ca se gaseste in RO. Oricum sfatul meu ar fi sa nu-i dai atatea pt. colici, ca poate tocmai ele sa-i dea stomacelul peste cap. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un doctor.
Piolica, m-am uitat si eu dupa Emla Patch si am vazut ca se gaseste si aici. Acum in termeni de admistrare, tu i l-ai pus cu o ora inainte si i l-ai lasat pana ce i-ai facut vaccinul? Ca daca i-l desprind eu inainte, ma gandesc ca poate nu mai stiu exact zona de acoperire. Tie ti l-a recomandat doctorul? Merci 
Cristina
le bébé
Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
Nocom spune:
Buna seara,
Abia acum am vazut ca la pranz a scris un mesaj la capitolul vechi care se inchisese inca de dimineata!!!!!

Asa ca il copiez acum aici!!!!
300 Nu am gasit baby dry nici la noi la farmacie desi scria ca au pe stoc. Vanzatoarea nici nu stia ca a avut, zicea ca stie ca are pampers dra nu stie daca sunt diferiti.
KID poti sa-ti raspun din proprie experienta. Acum 4 zile mi-a venit ciclul, si inainte de asta cu o saptamana copilul a fost foarte agitat, nu prea a mancat, laptic aveam destul dar nu dadeam pe afara.....Acum ciclul a trecut, a tinut 4 zile timp in care am avut lapte de am dar pe afara si pitica a mancat fff bine. Deci inainte de ciclu a fost problema in timpul ciclului deloc!!! Si eu intrebasem de aceasta problema inainte sa-mi vina ciclul caci ma durea burta ca la ciclu si ma gandeam ca vine, desi si eu alaptez exclusiv, dar nimeni nu s-a obosit sa-mi raspunda.........
Giulianna, a vazut bebe Edi pozele cele noi cu Daria? Sedinta foto speciala vom face sapatamana asta!! Apropos, vineri seara cand eu radeam in hohote de incurcatura cu maritisul Dariei, vine sotul si ma intreaba ce-i asa de amuzant, ii povestesc..., si mi-a zis sa-i transmit lui Eduard ca atunci cand incepe diversificarea il invita la o bere ca sa ii explice una alta despre fiica-sa! Asa ca asteptam cuminti DIVERSIFICAREA!!!
PUP U ALL!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui khristin Nushulica, intoleranta la lactoza poate fi intr-adevar unul din motive. Solutia este sa cumperi formula din soya, cred ca se gaseste in RO. Oricum sfatul meu ar fi sa nu-i dai atatea pt. colici, ca poate tocmai ele sa-i dea stomacelul peste cap. Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un doctor. Piolica, m-am uitat si eu dupa Emla Patch si am vazut ca se gaseste si aici. Acum in termeni de admistrare, tu i l-ai pus cu o ora inainte si i l-ai lasat pana ce i-ai facut vaccinul? Ca daca i-l desprind eu inainte, ma gandesc ca poate nu mai stiu exact zona de acoperire. Tie ti l-a recomandat doctorul? Merci ![]() Cristina le bébé Chris Anthonynoi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB “Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it". |
doctorul l-a scos de pe picior. la 2 luni se pune juma de patch pe fiecare piciorus, la 3 luni se pune un patch intreg pe fiecare picior. eu am avut asta pe reteta de la doctor.
Mamica fericita de bebelina Elsa
_irina_ spune:
Nushu Humana SL e cu soia, nu are lactoza si se pare ca e mai usor pentru stomacel.
fericita de
Andreea-Maria
piolica spune:
maine ma duc la ginecolog, cica ar fi trebuit sa ma duc la 6 saptamini, insa cum noi ne mutam... nu am mai reusit. iar in Franta, ca sa te duci la un ginecolog bun, trebuie sa astepti un an. nu glumesc, sint liste de asteptare de un an. eu m-am dus la spital acum 3 saptamini si le-am spus ca nu ma simt bine dupa cezariana (le-am tras o minciunica) si asa mi-au dat programare pt maine. e ceva special la acest control? ma refer la cele care au avut cezariana sau e un simplu control ginecologic?
Mamica fericita de bebelina Elsa
CosmyB. spune:
piolica nu cred ca e nimic special la controlul de 6 sapt. la mine in primul rand s-a uitat la operatie, daca s-au resorbit firele, cum s-a vindecat. apoi mi-a facut ecografie transvaginala, a masurat uterul sa vada daca si-a revenit complet si s-a uitat si la ovare. mi-a facut si testul pap. si cam atat, mai mult au durat discutiile, despre contraceptie si altele.
Pozici
Mami super happy de
Maya
Nocom spune:
tzitziri prima pagina arata minunat!!!!! Multumim ca esti draguta si harnicuta!!!
pupici pt furnicuta!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
nikolici spune:
Buna fetele,
In legatura cu consultatia de 6 saptamani, eu am programare miercuri pe 3 si credeti-ma imi este scarba sa o mai vad pe doctora care mi a dovedit exact ceea ce stiam despre doctori in general...si-a luat banu si si-a bagat piciorul.Eu nu am vrut sa ma mai duc la ea, insa toata lumea mi-a spus sa ma duc la ea ca ea stie ce a taiat si ce a cusut.Ufff
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
andy.p spune:
piolica la controlul de 6s se face o echo sa se vada uterul si un control..apoi se discuta despre contraceptie si se da liber la sieks
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
CD27 spune:
Am intrat si noi sa va zicem:La Multi Ani Romani

La multe lunite Lucas

Baby_boy ai dreptate, astazi am incercat din nou si nu mai exista Romania in lista
, dar sa stii ca e ceva nou, acum vreo saptamana jumate mergea
Uhhh..ma duc sa trezesc baietul sa-i facem baie ca daca il las de capullui, la 2 se trezeste
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH