Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

nushulica fetita mea nu a avut colici, dar cand plange si e f agitata, o tin pe mana mea cu fata in jos, ii place si tace imediat. la noi functioneaza f bine si faza cu radioul intre posturi sau cu uscatorul de par

posibil sa-l doara burtica si pt ca in stomacel se amesteca lapte digerat cu lapte proaspat, sau cu ceai. de-asta e indicat sa-l hranesti la distanta de cel putin 1 ora, chiar 2 intre mese.

sa-i treaca repede colicii!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piolica andy mersi de sfaturi nu m-as fi gandit nicio clipa sa-i schimb laptele praf el a papat de la inceput milupa milumil 1 o sa iau lactana de la topfer am auzit ca e f bun

andy face kk normal adik de vreo 3-4 ori pe zi si culoare si consistenta ok ca de obicei
trat pt colici i le-am incercat pe rand pe toate si cu sab simplex am incercat si alternativ

vai poate merge cu laptele schimbat! ce bine ar fi sa fie asta

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic am uitat sa-ti raspund, fi'mea a picat din pat la 2 luni, aveam papucii jos langa ea(mari, pufosi, flocosi) si au atenuat caderea, s-a speriat saraca si a inceput sa urle de m-am ingalbenit. Acum i-am schimbat pozitia in pat si am baricada-o cu perne. Nici in ziua de azi nu prea imi explic cum a ajuns sa cada, dar oricum de atunci sunt fff atenta.

Nushulica la noi a mers espumisan+comprese calde pe burtica.
Lapte praf noi mancam Humana SL, dar pe piti o durea burta ca mancam eu prostii.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nushu nu stiu ce sfat sa-ti dau. Si eu tot cu aceleasi medicamente incercam. Si Alex a fost la fel vreo saptamana si ceva. Plangea toata ziua de ma apucau disperarile si am zis ca il duc la dr. Si in ziua cand trebuia sa mergem i-a trecut. Pur si simplu zici ca il apasase cineva pe buton. Ieri plangea si azi era perfect si tot un zambet. Si de atunci nici n-a mai avut nimic.
Imi pare rau ca nu pot sa te ajut. Poate sa-i pui ceva cald pe burtica. Eu ii luasem un saculet de gel de la Nexcare. Se incalzeste in microunde si se pune pe burtica.

Fresh mie mi se pare ca baietii nostri seamana un pic, la gusa sigur

Alex nu doarme pe burta niciodata !!! Se trezeste din somn daca cumva incerc sa-l intorc eu cand doarme. Eu il culc pe o parte seara dar in max o ora e pe spate. Se intoarce singur si pe urma incepe rotatia. Se impinge in picioare si il gasesc in cu totul alta pozitie.

Legat de luatul in greutate parca mi-ati citit gandurile. Zilele astea am avut un mare stres din cauza asta. Mai ales ca la noi mucii din kk nu s-au terminat Nu stiu ce sa fac sau daca e cazul sa fac ceva sau sa-l las in pace. Saptamana asta a luat 100 gr. Nu-i asa putin dar nici mult. Asa ca sambata i-am facut proba suptului toata ziua. N-am facut decat sa ma enervez !! Mi se pare imposibil sa fac asa ceva si sa fie cat de cat acurata masuratoarea. El in 24h parea ca a mancat pana in 700 gr. Are cam 5 mese pe zi.
Asa ca am ajuns la concluzia ca oricum nu il pot forta sa manance mai mult, nu pot sa-i bag tzatza pe gat cand nu o vrea. Il las in ritmul lui si asta e.

Legat de soti, si eu pot sa ma laud cu un sot care ma ajuta cand e acasa. Schimba si pampersi, il si imbraca cu toate ca se uita tare ciudat la unele haine si zice ca fac special sa-i dau alea care se pun peste cap ca sa se chinuie

AAA, mai am o problema de vreo 3 zile. Alex adorme relativ usor seara. Asta mai nou, ca pana acum cadea lat din timpul mesei. Acum il pun in pat treaz si adoarme acolo singur cu caruselul. DAR se trezeste plangand dupa vreo ora de somn .. Asta ce mai e ?? Acum 3 zile s-a trezit de 2 ori. Nu vroia mancare sau altceva, pur si simplu l-am luat in brate si a adormit dupa 5 min la loc. Aseara am incercat altceva. I-am pus mana pe fata si i-am tinut-o asa si s-a calmat imediat si a adormit. Dar de ce se scoala plangand ??

Mergi la inceput

fetelor multumesc de sfaturi macar ca mi-am zis oful si am schimbat cu voi o vorba si tot ma simt mai bine

ce am uitat eu sa zic este faptul ca david papa lapte praf doar completare adik undeva la max 200ml/zi restul papa san

irina si eu sunt stresata de faptul ca mananc prostiide aiai nici nu mai stiu ce sa mananc ...ti=aa prescris pediatrul lapticul humana sl ? cu ce e dif de celelalte feluri de lapte?

boo daca plangea si david numai o saptamana mai traiam eu o viata puiul meu are mai bine de o luna de cand plange si in afara de faptul ca s-a linistit aproape o sapt cu debridat in rest plange seara de seara cald pe burtica ii tot pun comprese dar mi se par apa de ploaie ca vad ca mai tare tipa

Mergi la inceput

cosmyB pe david daca il pun cu fata in jos chiar si pe mana mea tipa face urat tare, pozitia lui preferata este in brate si la verticala, la orizontala nu serveste...de altfel nici in burtica nu s-a intors cu capul in jos asa ca e clar pozitia lui preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Nushulica imi pare rau !! Nu stiu ce sfat sa-ti mai dau.. Cred ca trebuie doar rabdare si sa te tina nervii. pe burtica !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nushulica si la noi au fost groaznice crizele de colici. Nu mai stiam ca sa ii fac. Pana la urma s-a linistit dupa ce am inceput sa pun picaturile de sab simplex direct in biberon. Si noi am incercat toate siropurile existente pe piata, Atat in tara la noi cat si de afara.
Insa acum 2 sapt mi-a spus o tipa la farmacie sa trec pe formula noua de la milumil. Asa am facut si dupa primele 2 biberoane a fost ok. Apoi au revenit colicii. Am revenit la vechea formula de milumil si au trecut si durerile de burtica.
Eu cred ca e o idee buna sa incerci sa schimbi laptele dar daca o faci sa fi totusi pregatita si de reactii nasoale. POate ii prieste, poate nu. E o loterie si cu laptele asta...
Noi nu mancam niciodata mai repede de 2 ore. Stiu ca trebuie sa treaca aceasta perioada de la o masa la urmatoarea ca sa aiba timp stomacelul sa digere. Asta e valabil pentru formula.
La noi a mai functionat uneori si metoda cu uscatorul de par pus in dreptul burticii , mai ales atunci cand il durea foarte tare. Sau ii mai distrageam atentia cu muzica data mai tare. Dar de regula nu prea ii trecea cu nimik cand era o criza puternica. Nimic din ce incercam noi nu functiona. Imi venea sa mor ce prost ma simteam ca nu il pot ajuta. Ma simteam atat de incapabila in fata durerii lui....
Sper din tot sufletul sa scapati cat mai repede de nemernicii astia

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

nushulica,si noi am avut o singura zi in care raducu a urlat tot timpul, pediatra mi-a zis de debridat..de 3 ori pe zi..la inceput mi s-a parut fara efect..am dat si cu sab simplex inainte de fiec. masa-15 picaturi.i-am luat si bonnisan...s-au mai atenuat..si eu eram f. stresata..nu mancam decat..supe.compoturi, lapte..si degeaba..tot are colici..asa ca parerea mea..mananca variat..dar nu mancaruri grele..ca prajelile.si da-i in continuare ce crezi tu ca e mai bun..eu momentan ii dau tot debridat de 3 ori pe zi..uneori mai uit..pentru ca nu se mai chinuie cu colici.Important e sa nu-ti pierzi rabdarea..e greu..dar trece. DE schimbatul laptelui nush ce sa zic..cum crezi tu ca e mai bine.sa treaca colicii si sa nu mai avem puiuti coliciosi

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

poze cu burtici si pisoi

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

nushulica vorbeste cu medicul pediatru si adu in discutie o posibila intoleranta la proteina din laptele de vaca. Nu prea am timp acum dar laptele praf contine proteina din laptele de vaca si unu dintre simptomele alergiei la ea este asa cum ziceai tu ca face David. Multa sanatate ii doresc si sa treceti cat mai repede peste patanie.

Kid ma ocup sa fac rost de numar. Spune-i tipei din parc ca soacra ei vb foarte frumos de ea.

Mergi la inceput