Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Piolica o gasesti la semnatura mea!
Kid, Khristin

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

E NE-MAI-PO-ME-NIT.... extraordinar, nu-mi vine sa cred ce mos tinar avem anul asta.

Mamica fericita de bebelina Elsa

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

bitza ce-mi place mosuletzul tau
La cat mai multe lunite.

piolica si noi ne trezim tot in alta pozitie,de multe ori proptite cu capul in gratii

evaai o minune de copil..un mare ,mare smecheras,va frange multe inimi

felicic nu te speria,se mai intampla,tre sa fii f f atenta cu ei ca nu stii in ce directie o iau si cand

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

khristin si noi am trecut de etapa gradi ..ne apropiem cu pasi repezi de sc,nu-mi vine sa cred cum trece timpul

kid mamica ingrijorata.

dya tin pumnii sa treceti cu bine de puseu

tzitzi pagina arata minunat,ai muncit ceva

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Felicic, cand eram noi gravidute citeam la bebeii de iulie-august de un bebe pe care il scapase mamica lui cand a vrut sa se ridice de pe canapea, fiind cald si ea putin lesinata de caldura si facuse probabil si o mica insolatie parca, l-a scapat de la cativa cm pe covor....si apoi a luat la rand spitalele sa ii faca o eco, o radiografie ceva sa stie ca e bebe bine...si era socata cand la un moment dat la un spital i-a zis o doctorita 'obisnuiti-va doamna, ca la cate o sa mai pateasca'.....stiu ca suna aiurea, dar ma gandesc cum o sa fie cand o sa inceapa sa mearga si o sa tot pice sau o sa se mai loveasca de cate ceva
Asa ca tu e bine ca stii acum ce baiat nazdravan ai si iti iei masurile de precautie, ca de acum inainte cine stie ce mai face....

Bitza,tare haios mosulica...sa ne spui cand se linisteste si cand treceti de puseu...

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

piolica si noi ne trezim tot in alta pozitie,de multe ori proptite cu capul in gratii

Andy
Alexia

hihihi, tu te-ai prins cum reuseste sa ajunga in astfel de pozitii? se impinge in calcaie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor sunt disperata!!! nu mai stiu ce sa fac!!!copilul meu tot plange de colici a mers cu debridatul 6 zile de aseara a inceput iar sa planga isteric adik de sambata si azi a plans aproape toata ziua!!!acum e cu taica-su si s-a mai linistit un pic dar sigur incepe iar

nu mai pot de mila lui il doare burtica aud tot felul de chioraieli in burtica lui trage partzuri la greu...ce sa fac ce sa-i mai dau ???dati-mi va rog niste sfaturi ca imi vine sa ma dau cu ccapu de pereti nu mai suport!!!

si azi nici n-a prea papat ...a mancat dim la 8.15 60ml lapte praf si abia la ora 4.30 dupa-amiaza a mai papat 70 nici nu poate manca de nervos ce e si de tare ce-l doare burtica!!!

ai vostri nu plang ce remedii aveti???pe burtica nu sta decat daca nu e nervos...debridat i-am dat, sab simplex bonisan gripe baby water , infacol...azi am luat espumisan si vad ca si cu asta plange sunt franta si sleita de puteri abia astept sa faca 3 luni poate scapa de colici

piolica la noi au fost ursitoare la botez noua ne-a placut momentul sunt 3 fete de la teatrul national din iasi au costat 500 lei si momentul a durat vreo 20 min au avut5 si ele bagheta stelute argintii mici cu care tot aruncau cand ii urseau lui davidutz sanatate iubire si nu mai stiu ce
uite iti pun poze de la botez nu stiu daca e ce ai vazut tu
http://good-times.webshots.com/photo/2064685190101756654pGbeOq

va rog frumos fetele care ati avut pb cu colicii mai dati-mi niste sfaturi ca eu mi-am cam epuizat toate ideile

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici tuturor,
pentru ca lui piti nu ii trece sughitul decat cu lamaie am zis ca mai bine ii dau suc de portocala. si uite asa ajungem fara sa vrem la diversificare.
Cred ca faza cu diversificarea depinde si de copil. Vorbeam cu maica'mea si eu am mancat san pana la 2 luni dupa care am intrat pe Humana si diversificare de la 2 luni jumatate, clasic, cu suc de portocale, suc de lamaie si mar cu biscuiti... Si am un stomac beton, pot sa mananc si pietre si nu am nimic.
Sper ca piti sa semene cu mine si nu cu tac'su care e un sensibil si un sclifosit la capitolul mancare.

A propos de soti, inca imi mai amintesc de al meu cand am venit de la spital ii zic ca piti dormea asa bine ca probabil primea ceva glucoza cu fenobarbital. Si al meu zice: pai sa ma duc la farmacie sa luam si noi? Bineinteles ca l-am luat la suturi, dupa ce am citit in ochii lui ca habar nu avea ce spune l-am iertat.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

nushulica, merci mult pentru raspuns si pentru poze! wow, sint super!

sa stii ca eu i-am schimbat laptele Elsei si acum nu mai are colici. Ii dadeam Calmosine inainte de fiecare masa, este un fel de sirop din plante. Nu stiu daca-l gasesti in Romania, eu l-am luat din Franta. In ceea ce priveste laptele, cere pediatrului sa-ti prescrie un lapte care e mai usor de digerat. Elsa are acum Nidal Pelargon facut de Nestle, insa nu pot sa-ti garantez ca va merge si la stomacelul lui David.Noi am schimbat 4 feluri de lapte pina am ajuns la asta, am trecut prin Humana, Milupa, Gallia si acum Pelargon.
sper sa te ajute.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Andy
Alexia

hihihi, tu te-ai prins cum reuseste sa ajunga in astfel de pozitii? se impinge in calcaie?

Cum doarme pe burta mai mult cred ca se impinge cu genunchii

Andy
Alexia

Mergi la inceput

nusha cred ca sfatul Piolicai e ff bun,incerca si schimba laptele,mai ales daca ai incercat toate cele,sau alternativ cand una cand alta ai incercat??...kk face?Sper sa scapati cat mai repede

Andy
Alexia

Mergi la inceput