Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

seara!!!

ariana ai dreptate in privintza kilogramelor!!!da stii cum e vorba aia!!!nicicum nu-i bine!!ii multumesc lui Dumnezeu ca am o fetitza frumoasa, sanatoasa si desteapta!!! (pana acu nu mi-a demonstrat inversul) dar de kg o sa scap eu cumva desi e greu ca imi place sa mananc orice , fetele stiu!!!as vrea sa ajung macar la kg tale!!!sper sa reusesc!!! si bafta si tie!!!hai ca 6 kg nu e mult!!!dapoi io 20!!! si asta trebe pana in august ca are fratelo mare nunta!!!

malinka eu oricum o sa-i iau un premergator!!!vreau sa stie ca fac tot ce pot sa o ajut!!!

azi am spalat mai fetelor la haine ca nu mai am unde sa le intind!!!am mai scos haine noi din rezerva de 3 saci!!!multe nu au mai ramas dar am si pus hainele micutze (o gramada) deoparte pentru sorela mare si poate cine stie cumnatzica mea care sper sa reuseasca sa faca un bb!!!saracutza are hernie de disc in faza avansata si e un risc cam mare!!! si sotziorul a fost operat si mai are una ca a avut hernie dubla dar pentru ea e un risc putin cam mare!!!pe noi cele fara probleme ne durea spatele tare dapoi pe ea saraca!!!

no io va pup ca ma bag la somnic desi sotziorul e la fotbal si nu stiu cand vine!!!

si somnic pufos tuturor!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

'neatza!!!si dau o virtuala!!!fug si la o ca apoi mintenas papa Amelia!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

mamicile si bebicii

Ariana, esti o scumpa

Mey, da' sa inteleg ca pe mine nu ma primiti in gashca de Tae Bo

Iesim azi?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Rodica
Ilinca imi pare rau ca n-am realizat mai repede ca erai tu. Te-am zarit doar in fata liceului, am realizat dupa cativa pasi ca ai putea fi tu, i-am spus Malinkai dupa care ne-am uitat in urma pana am facut scurta la gat da' tot n-am fost sigure. Data viitoare, daca nu te observam, striga dupa noi. Ca o gasca de carucioare e mai greu de ratat.
Arianaun cat China pt tine. Clar, din ianuarie mergem la tae-bo. Ce ziceti, n-ar trebui sa rezervam sala doar pt noi?
Anca81 eu nu ies ca am o leeeene de ma doare. Si mai am si de lucru prin casa mai mult de o groaza.

Mergi la inceput

poi ar cam trebui sa rezervam!!!sa le spunem din timp!!!cate suntem?4-5???

poi mai anca81 tu ce sa faci la tae-bo???ce n-as da sa arat ca tine!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Melly, pentru conditie fizica Eu m-as duce la fitness, nu la tae bo, stiu ca sala aceea din spate de la Leonardo e foarte misto.

Malinka, a reusit Marius sa-mi ia cizmulite? Voi iesiti azi?

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

buna dimineata...

melly...multumim de cafea...:)

anca81...da, ti-a luat marius, mie mi se par foarte dragute...nu stiu daca iesim sau nu...deocamdata nu prea am chef...mai vedem...daca nu iesim, deseara mergem la restaurant sa vb, trec pe la tine si te sun ca sa cobori sa ti le dau, ok? probabil pe la ora 18...
dar poate iesim si atunci ne vedem...doar ca azi mi se pare chiar foarte frig

ancaurn...pana la urma ce-ai inteles cu caciulita?

flavia, tu iesi? melly...cred ca tu stai in casa azi, nu?

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Cred ca nici noi nu iesim, e intr-adevar tare frig. Si Carla iar are program aiurea de masa, s-a trezit azi noapte la 4.30 si i s-au decalat orele de papa. Deja a mancat acum a treia masa pe ziua de azi. Malinka, daca iesiti diseara treceti pe la noi

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

eu o sa ies dar mai pe la 4!!!cam asa!!!ne imbracam bine si iesim!!!ca Amelia vad ca-si face un obicei in a dormi la 12 30- 13 !!!asa ca...pas!!!

flavia pe unde hoinaresti!!!ca vad ca nu mai postezi pe aici!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

Malinka am inteles parca mai bine metoda Flaviei si caciulita e aproape gata. In seara asta o termin sigur

Mergi la inceput