Mamici si burtici de Baia Mare (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Eu ies, dar mai tarziu, inca nu mi s-a terminat masina de spalat si Carla mananca pe la 13.30. Veniti in parc la Dacia?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

eu nu ies ca a adormit Amelia si daca se trezeste se trezeste pe la 2 si apoi la 3 tre sa pape!!! offff poate iesim dar pe la 4!!!stam umpic pe afara si apoi cata cashi!!!si totusi eu stau departe de voi!!!asa ca parc dacia e chiar departe!!!dar poate alta data!!!

Malinka felicitari pentru marele boier!!!ai sa vezi ca incet incet va dormi mai mult noaptea dar mai putin ziua!!! de la noi!!!

anca81 stiu despre marile pareri pro si contra!!!stiu care sunt riscurile!!!dar noi am fost 4 copii si toti am mers in rotobil si noi nu suntem cracanatzi sau mai stiu eu ce!!!cum zicea cineva: cei care l-au folosit il recomanda ceilalti sar peste subiect...sau invers nu-l recomanda!!!eu sunt pro rotobil!!!si sa nu uitam ca Amelia va avea aproape 7 luni cand va merge cu el!!!sunt persoane care au mers cu roto de la 4 luni si tot nu au probleme!!!eu totusi zic ca asta tine de copil si de mama care il supravegheaza!!!

ancaurn, dflavia voi pe unde suntetzi???

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salut fetele....

Ancaurn...un buchet mare, mare de . Multumesc tare mult ca te-ai ocupat de capitole, imi pare rau ca n-am fost pe faza cand ai scris sa-ti fi trimis macar prima pagina, sper c-ai folosit o smecherie s-o copiezi si n-ai scris-o de la zero. Predau stafeta tie, pentru ca esti mai activa. Pup dulce.

Fetelor, in legatura cu premergatorul. Eu am o vorba care-i valabila mai la toate: de toate cate putin ,asta cand e vorba de rotobil, de suzeta, de mancare "interzisa" etc. Parerea mea, si oricum fiecare mama decide cum sa-si creasca copilul.

Va pup.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor! Si la noi a venit mosul, cu daruri multe.. la fetita i-a adus multe multe jucarii, hainite si ceva dulciuri..nu prea multe ca stie mosul ca fac urat..si mie mi-a adus o cutie mare, cred ca cea mai mare cu rafaelo preferatele mele,..a fost darnic mosu anul acesta.. toate mamicile si bebelusii..

Mergi la inceput

Malinka, cand te hotarasti sa mergi la tae-bo te rog sa ma anunti si pe mine,..vreau si eu sa mai scap de cateva kg, ca ma enerveaza rau, am 60 kg..

AdrianaSm la Estera si tie!

Anca81, sper sa ne cunoastem ANUL ACESTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

ariana felicitari si voua pentru mos darnic!!!sa va fie de bine si de sanatate darurile!!!cat despre kg!!!pai mai...tu te plangi pentru 60 kg!!!ce sa zic eu de 80??? dar din ianuarie gata...deja am luat indulcitor in loc de zahar!!!si tae bo di dieta din ianuarie ma asteapta!!!!!!si sa stii ca si eu vreau sa te cunosc desi cred ca toate vrem sa te cunoastem!!!bine ...exceptie fac cele care deja te-au cunoscut!!! si arianei!!!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Salutare la mamici(ca gravide nu prea mai sunt:))).
Tufetelor,io cred ca ati trecut pe langa mine cand ieseam de la scoala, de la lic. Eminescu. Adica pe Malinka am recunoscut-o, cu ea am vazut mai multe poze;). Apoi am mers la bancomatul de pe platou si iar ati trecut pe langa mine:))) Atunci mi s-a parut ca bruneta tunsa scurt e ancaurn; sau numai mi s-a parut?
Fetelor, da' era friiiiig...sau asa simteam eu?:))

20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ilinca...da, crezi bine...si noi am avut impresia ca tu esti, acolo la liceu..de fapt, ancaurn zicea ca parca esti tu...pai trebuia sa ne opresti...ne-ar fi facut placere sa te cunoastem...:)
de frig, era frig dar copiii bine infofoliti...pentru noi era mai rece...eu trebuie oricum scosi la aer...iar cand nu batea vantul era chiar placut...

ariana...pai a ramas sa mergem din ianuarie, ca acum nu prea mai e cand inainte de sarbatori...te anuntam, cu siguranta... arianei...

rodica...nu ne-ai zis cum mai e darius...sper ca totul e bine acum...

adriana...estera e o frumoasa, o pupam cu drag...

legat de discutia despre premergator...parerea mea e ca fiecare mamica face cum crede ea ca e mai bine pentru piticul ei...si, de fapt, ce e bine pentru un copil poate sa nu fie la fel de bine pentru altul...sincer, nici eu nu prea cred in ideea ca premergatorul deformeaza cumva copilul sau mai stiu eu ce...doar sunt folosite de atat de multe persoane...melly...daca crezi ca ameliei o sa ii foloseasca ia-i...daca nu, nu...ei, oricum stiu ca tu vei face ce crezi ca e mai bine pentru ea, indiferent de ceea ce se spune...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele

Aici vedeti poze cu noi

Intre noi, baimarencele

Mergi la inceput

Melly, e adevarat ca nu am ramas cu prea multe kg, in spital in 5 zile am slabit 15 kg,..nu degeaba se zice ca suferinta te slabeste..dar mai vreau sa dau jos vreo 6-7 kg, astea ma deranjeaza tare..mamica si voinica..

A..era sa uit,..si eu as fi preferat sa am 80 kg si sa fie ingerasul meu langa mine,..dar asa din toata sarcina am ramas cu durere mare si cateva kg..care abia astept sa scap de ele..

Mergi la inceput

ilinca, se pare ca esti singura graviduta de aici..iti doresc sa ai o sarcina usoara, o nastere usoara si un copilas sanatos..

fetelor, cele care vor sa scape de kg,..ne-am inteles nu? din ianuarie la tae-bo cu noi..sper sa nu va razganditi..adica nu o sa va las eu..atata va bat la cap pana o sa veniti..in categoria asta nu e inclusa Anca81, la ea nu se vede ca a fost insarcinata..fericita de ea..pe toate slabute sau grasute..sanatoase sa fim..

Mergi la inceput