Mamici si burtici de Baia Mare (13)
Raspunsuri - Pagina 18
Ilinca_M. spune:
Da, fetelor, aratati tare mishto ca un "commando" de carucioare!
Si mie mi-a picat fisa mai tarziu, am vazut-o pe Malinka...apoi carucioare...am avut asa un feeling de "deja-vu" dar nu stiam de unde sa-l iau:))
Uh, azi am fost la medicul de familie (care n-a putut veni azi deci sunt reprogramata), ideea e m-a masurat asistenta si de unde luna trecuta eram pe -2 kile fatza de octombrie (aveam 54 kile) acum am 60!!! Ai de mine, tai dulciurile, porcariile, tot. Voi cam cate kile puseserati pana-n luna a 5 a?(21 sapt., tre sa schimb semnatura;))
20
http://community.webshots.com/album/569102492pPlZPp
ancaurn spune:
Ca sa vedeti de ce nu mai am timp nici sa respir. Ce loc i-am amenajat si unde ajunge Dragos in 3 minute, incepand de aici
anca81 spune:
Anca, ce misto loc de joaca i-ai amenajat piticului
Da' vad ca l-a si escaladat deja!

Amelia

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Malinka spune:
ancaurn...ma bucur ca ai inteles...ar trebui sa incerc si eu cum zice flavia, poate e chiar mai usor...cu dragos chiar o sa ai de furca, tare agil mai e...
la multe lunisoare, fluturica amelia...

si noi avem azi o premiera...pana acum reusea trei sferturi de intoarcere de pe spate pe burta...adica doar umarul si mana nu reusea sa le intoarca...azi, l-am lasat in mijlocul patului si il auzeam ca tot gafaie pe-acolo, cand m-am dus la el, el bine mersi, pe burtica, cu pieptul ridicat, sprijinit pe manute, victorios...prima intoarcere si n-am fost pe faza, fir-ar...:)
Mami Loredana
si
Marc Alexis, o minune de copil...
Povestea minunii mele
Aici vedeti poze cu noi
Intre noi, baimarencele
dflavia spune:
salutare salutare, p'aici si eu da am tare mult de lucru la vesta pt sotul si vreau sa o termin de craciun asa ca mai rar pe calc, si ar mai fi si curatenia, vai de mine.......
La multi ani fluturica maricica 

bs b h fggdd h t fv
asta a fost dedicatia de la Stefi pt Amelia ca e la mine in brate si a vrut neaparat sa scrie
Dragos e bestial cum exploreaza el casa, noroc ca are unde 
nici eu nu ies azi ca e cam rece
o zi faina fetelor 
edit: bravo Marc pt intoarcere..

Mami de
Stefania 11.05.2008
melly23 spune:
va multumesc din suflet pentru urarile voastre ancaurn, anca81, malinka, dflavia dar special Stefaniei
!!!la fel va dorim si noi voua!!!
felicitari marc pentru intoarcere, si so porti pe mami cat mai mult dupa tine!!!![]()

ancaurn foarte fain spatiu!!!si eu am pus-o pe Amelia in scaunul de papa si o mai las la desene, o mai pun pe paturica si-i place!!!dar si in patut o inceput sa-i placa !!!e o cumintenie foc!!!tocmai am schimbat-o ca a facut un big kk!!!desi nu era mult dar a trecut prin pampers si pe pantalon, paturi...dar nu-i nik mama are grija de ea!!!
se face soare poate va razganditi si iesitzi si voi pe la 4 !!!dati un bip daca iesitzi ca sa ma misc din fatza blocului 

Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
anca81 spune:
Am iesit putin prin jurul blocului, moama da' ce frig eeeee! Doar o ora am rezistat. Saraca piti nici n-a dormit, se uita doar in jur, cred ca era shocata de maica-sa denaturata care o scoate afara pe frigul asta 

Ilinca, stai linistita, esti in grafic. 6 kg am pus si eu pana in luna a cincea si 12 pana la sfarsit. De fapt eu n-am ajuns pana la sfarsitul sfarsitului ci doar pana in luna a opta. Kg din care 7 au picat odata cu burtica la marele eveniment ![]()
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
melly23 spune:
nici noi nu mai iesim singure!!!il asteptam pe tati!!ca e prea frig!!!si o sa iesim toti 3 ca tot o sarbatorim pe pitica!!!ca o famelie fericita!!!![]()
![]()
![]()
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 

Bravo Marc!