Gravidute prin FIV (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Nikisimona, felicitari pt bebe Dani Rafael, sa dea Domnul sa ajungeti repede acasa, sa fie sanatos si sa va bucurati de el viata lunga!

Hai JULIA! HAI BEBE!!!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Marinarul vesel, Filip la 1an
Asa cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julia75 spune:

Nikisimona, BINE AI VENIT PE LUME DANI RAFAEL, refacere rapida si la mamica si la Dani Rafael, sa fiti sanatosi! Deci pana la urma tot la cezariana ai ajuns.
Amzulica, Carmendu, multumesc. Carmendu, poti sa scoti agitatele, eu is gata, numai ar vedea si bebitu sa vina odata. Cum as putea sa-l conving, ca cu vorba buna nu merge?

Julia 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Bun venit pe lume pui de floricicaaaaa!!!Floricicoo felicitariii!!
nikisimona felicitarii..bun venit pe lume puiului refacere rapida..
cata te pupp
va pup pe toateeeee
Julia suntem aci

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Nikisimona, felicitari, sa ajungi cu bine acasa si cu bebe sanatos si mancacios.

Eu am fost aseara la dr, bebelina e OK. Insa eu sunt un pic supi ptr ca e mai mica decat varsta sarcinii: conform lungimii femurului are 35 sapt si 6 zile iar eu implinesc 38 sapt. Dr zice ca-i OK si ca decalajul nu-i mare dar eu tot nu-s asa linistita. Cand eram la dr a aparut iar o mica sangerare, mi-a facut un control pe masa si cica e tot de la uratul de polip dar nu afecteaza sarcina. Bine macar ca m-a apucat acolo ca daca eram acasa intram iar in panica.

Fetelor raspundeti-mi si mie in legatura cu pediatrul, voi mergeti pe la clinici sau il chemati acasa?

Mirela 37+ Diana Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

miki-miki, bafta azi la eco! Sa vii cu vesti bune despre bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mirelush te pup io zic sa stai potol..va fi bineee
mikiiiii tin pumniii..te astept cu vesti si impresii
Moni pup..maine e in 11

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da Liana, maine e 11 si intalnirea va fi seara la 19, daca se respecta ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Nkisimona sa va traiasca si sa se faca repede bine iar tie refacere usoara, astept povestea nasterii, sunt curioasa de ce nu nti-au facut cezariana mai repede
Azi am schimbat semnatura, a mai trecut o saptamana dar am inceput sa intru in panica, ma trezesc noaptea si ma gandesc la tot felul de lucruri urate, mai ales ca m-a mancat undeva si m-am uitat pe net la nasterile prin cezariana si acum am cosmare, astea imi mai lipseau.
Mirela 1 ce greutate a zis ca are BB, eu stiu ca se face media a 3 masuratori femurul, capul si abdomenul si daca media celor 3 este mai mica cu mai mult de 2 sapt decat ar trebui abia atunci se investigheaza de ce si se poate produce nasterea socotind ca in afara uterului cresterea va fi mai buna, copilul tau este oricum matur si nu mai este nici o problema, stai linistita
Va pe toate

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

nikisimona- felicitari mamico. sper ca bebe sa fie bine, sa stea cat mai putin la oxigen si sa va intoarceti cat mai repede acasa.
julia- pai atunci sa incepem sa scoatem agitatele.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

flori felicitari pentru bebe sa va traiasca sa fie sanatos.
nikisimona felicitari si tie si refacere cat mai rapida.
catalina iti doresc sa fie bine de data asta.

Micky 16+ + (asa spune dr.)

Mergi la inceput